- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
doğru cnm bu ne ki birde o evde yaşadıklarım roman gibi şu hani fatih harbiyede bir kız vardıya evli kaynanası vardı papaz aynıı o işte o kızda benyaa ben sokkkk oluyorum nasil boyle cesaret edipte soyadi bize ait, alicam senden sana neler cektirecem vs diyebiliyor bu kaynanalar..hayir yani cidden soklardayim..ne cesaretttt.....kocandan almis o cesareti, nasilsa onun yaninda dayak bile yemissin..birak su ezik tavirlarini silkelen, kendine gel, cikar pençelerini, sindirmisler seni...
işte cnm zamnında cok korktugum için kolay olmuyor o pskoljı atabilmek cok seyler yasadım bi pskyatr gitmek istiyorum ama faklı seyler söyleyip bebeği alır diye korkuyorum kimse yalnş anlamasın..eşim bana vurugnda yanagm morarmıstı kayınvalidem heryerde demiş piskoljisi bozuk onun kendi kendini cimcikliyor diyeyaaa tabiiiki suc cnm..ki zaten ben sana ne diyorum, nasil sokakta elinden kaciriyo dag basimi...hicbisey yapamiyorsan avazin ciktigi kadar bagir, tas at, vs..ama verme bebegini, ne korkuyosun bu pislikten bu kadar,
inşallh canım insallhhhAllahindan bulsunlar .korkma cnm , eninde sonunda defolup giderler hayatindan..bu gunler de gecer, o kudurmus kadin da belasini bulur, sen guclu olyeter ki
öncelikle bebeişin hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhtlı doğsun inşallh...cok teskkr ederim desteğin için bakalım evde görme iznimi cıkıcak yoksa alıp mı görücek hiç bilmiyorumCok uzuldum yahamile bir anne adayi olarak bosanin hemen ha elindende alamazlar hicbir hakim minicik bir bebegi baba tarafina vermez :) eger almaya calosirlarsa (gormeye gelince )yaninizda 3-4 kisi olsin yanliz kalmayin birde telfonunuzdan video ya alin ki eger bebeginizi alirlarsa elinizde bir belge olsun ! Boylece bebeginizi cok zor gorustirursunz :)) alah yardmcin olsun cnmm özel msj at konusalimm bazi seylsr diyecegim cok uzuluyorum ben mis gibi hissettim seni
Avukat için müracaat ettin mi?öncelikle bebeişin hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhtlı doğsun inşallh...cok teskkr ederim desteğin için bakalım evde görme iznimi cıkıcak yoksa alıp mı görücek hiç bilmiyorum
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
Cok tesekkr ederim allh ragzi olsun sikayet wtmesine ederimde elimde kanit yok sahitlik yapmak kimse istemiyor karismk iatemiyoruz diyorlar..bn cocugumu icra yoluyla gostermk istiyorum en azindan yaninda biri olur suclu duruma dusermiyim ne gibi durumlarda icra yoluyla gorebilr baba simdiden cwpiniz icin tesekkrlermesajı geç gördüm genede yazmak istedim. velayet sizde kalır asla babasına verilmez. yalnız kaçıracaklarından korkuyorsanız hiç durmayın Savcılığa şikayet edin.
hukuki sorunuz varsa yardımcı olurum geçmiş olsun
Ozguvenimi kaybwttim kaybettirdiler baya bir zaman alicak ama umarim duzelirimŞöyle kaynanaları okuyunca saçını başını yolasım geliyor Allah yardımcınız olsun siz kendinize olan özgüveninizi koruyun korkmayın çocuğunuzu alamazlar elinizden o kadar kolay değil
canım benim çok güçlü ol ve zaten sen bunlarla başa çıkabiliyorsan zaten öylesin de. Allah'a sığın ve dua da et çokça. her gecenin bir sabahı vardır unutma olur mu? Allah yardımcın olsun. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın seni.cok pasif kalıyorum okdr acılar cektim ki beni sindirdiler kendimi cok güçsüz ve korkak hissediyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlar
teşkkr ederim cnm onuda yaptırıcamSadece tehdit bile uzaklaştırma ve koruma talebi için yeterli. Yaşadığın ev ve işyerine koruma kararı aldır. Yaklaşamasın etrafına. Kimse çocuğunu senden yasal olarak alamaz
cok sağol cnm allh kimseyi böyle insalarla karsılastırmasın onları onlar gibi insnlarla imtihan etsin inş..güçsüzün üzerinde saltanat kurmk cok kolaycanım benim çok güçlü ol ve zaten sen bunlarla başa çıkabiliyorsan zaten öylesin de. Allah'a sığın ve dua da et çokça. her gecenin bir sabahı vardır unutma olur mu? Allah yardımcın olsun. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın seni.
Cok tesekkr ederim allh ragzi olsun sikayet wtmesine ederimde elimde kanit yok sahitlik yapmak kimse istemiyor karismk iatemiyoruz diyorlar..bn cocugumu icra yoluyla gostermk istiyorum en azindan yaninda biri olur suclu duruma dusermiyim ne gibi durumlarda icra yoluyla gorebilr baba simdiden cwpiniz icin tesekkrler
doğru bu olanlara cok üzülüyrm bnm tek düşüncem o aslında polislerle olması bana güven vericek cnkü ben hamileyken bana şiddet uyguulayan eşim sanmıyorum ki onunla ılgilensin en azından memeurlarla olursa içim raht olur diye bunu soruyorum cok tşkkr ederim..şuanda davam daha baslamadı bu ayın içinde baslıcak mahkeme bi gün belirlemeden gelirse eger kapıma ne yapmaıyım 4 kez filan geldi eski eşim evimize bebeği görmeye gösterdk hiç sorun cıkarmadan ama dava acıs hiç göstermediler bana yüüzünü görmedim diye aklımada gelmedi ki foto filan cekeyimicra yoluyla göstermek için önce dava bitecek babanın görüş gunleri belirlenecek.uymazsanız baba icra dairesine başvuracak.memur polis eşliğinde hakimin takdir ettiği gunlerde görecek.lakin hoş bi durum değil bu. bebeğiniz büyükçe polislerle memurlarla kendsini görmeye gelen bir babayı artık idrak edecek.....buyuudukçe durumu anlayacak....psikolojisini düşünmek bile istemiyorum.hiç gerek yok böyle şeylere.....zaten bebek küçükse emiyorsa ona göre gun ve saat belirleyecektir Mahkeme
doğru bu olanlara cok üzülüyrm bnm tek düşüncem o aslında polislerle olması bana güven vericek cnkü ben hamileyken bana şiddet uyguulayan eşim sanmıyorum ki onunla ılgilensin en azından memeurlarla olursa içim raht olur diye bunu soruyorum cok tşkkr ederim..şuanda davam daha baslamadı bu ayın içinde baslıcak mahkeme bi gün belirlemeden gelirse eger kapıma ne yapmaıyım 4 kez filan geldi eski eşim evimize bebeği görmeye gösterdk hiç sorun cıkarmadan ama dava acıs hiç göstermediler bana yüüzünü görmedim diye aklımada gelmedi ki foto filan cekeyim
aa tmm ozamn cok tesekkr ederimmmmm..verip giderlerse ozamn geercektn gerek yok bn sandım ki tedbir olarak cocgun yanında durucakmemurlar yanınızda durmaz ki...verip giderler....yani gerek yok boyle şeylere....
.ortada siddet,tehdt vs varsa savcılığa şikayet edin.delil olmasına gerek yok şikayet için savcı karar verir sorşturma açıp açmayacağına
cnm görme saatleri nasıl oluyordu çok uzun mu?Hakim bebeğin evde görülmesi yönünde karar verir bebek küçük olduğu için. Ben de boşandım. Hakimin kararı bu şekilde oldu.