- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
dava açtınız mı?
kayınvalideniz mesajla bu haberi birine verirse anında bunun resmini çekin belgeleyin ve saklayın.
ve bu haberi size getirenleri de şahit olarak gösterip avukatınıza tehdit edildiğinizi de ekleyin.
kayınvaliden görecekse gelsin kendi evınizde görsün sakın verme kayınvalidene.
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
elimde kanıt yok bagırdı sokaklarda onu alıcam soyismi bize ait gör bak neler çektiricem sana delirticem seni diye kimsede şahtlik yapmak istemiyor işim cok zorAlamaz kimse,polise haber verin tehdit edildiğinizi,mahkeme zaten bebek olduğu için size verecektir velayeti.
inşallh öyle olur bebeğim 6 aylık yabancı seçmeye başladı nasıl ağlıyor ben onu nasıl verşicem oraya diye düşüyordum hep cok teşkkrler yüreğime su serptinHakim bebeğin evde görülmesi yönünde karar verir bebek küçük olduğu için. Ben de boşandım. Hakimin kararı bu şekilde oldu.
cok pasif kalıyorum okdr acılar cektim ki beni sindirdiler kendimi cok güçsüz ve korkak hissediyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlarhiç bir b.k yapamaz. mahkeme küçücük bebeği annesinden başkasına vermez.
ama dikkat et görmeye geldiklerinde sakın alıp gitmelerine izin verme. sen ya da güvendiğin biri mutlaka yanlarında olsun. bu tehditlerini de kanıtlayıp mahkemeye sunarsan bebeğini görmelerini iyice zorlaştırabilirsin. bir anneyi bebeğiyle tehdit etmenin bedelini ödet onlara.
Şahit derken aileniz de mi bilmiyor.Onlar şahitlik yapar.Aynen ne dedilerse git bildir.İlerde mahkeme polise bildirdiğini de göz önüne alır.Korkma sadece temkinli ol.Yanında birileri olsun mümkünse sürekli.elimde kanıt yok bagırdı sokaklarda onu alıcam soyismi bize ait gör bak neler çektiricem sana delirticem seni diye kimsede şahtlik yapmak istemiyor işim cok zor
allhıma şükr ailem hep yanımda en büyk destekcim...onlarsz biryere cıkmıyorum zaten ak baba gibi çöküyorlar bide kaynanm bir terbiyesz sokak ortalarında sesi cıkyıgı kadr bagrıyorŞahit derken aileniz de mi bilmiyor.Onlar şahitlik yapar.Aynen ne dedilerse git bildir.İlerde mahkeme polise bildirdiğini de göz önüne alır.Korkma sadece temkinli ol.Yanında birileri olsun mümkünse sürekli.
Biz anlaşmalı boşandık, bebeğim de iki aylık. Yani fark olur mu bilmiyorum ama inşallah karar sizin lehinize çıkar. Bebeğiniz küçük olduğu için sizden alınmaz. Yalnız, arkadaşların dediği gibi tehdit edildiğinizi ispatlarsanız yararınıza olur. Allah yardımcınız olsun.inşallh öyle olur bebeğim 6 aylık yabancı seçmeye başladı nasıl ağlıyor ben onu nasıl verşicem oraya diye düşüyordum hep cok teşkkrler yüreğime su serptin
allh ragzı olsum anlsmaya calısılcak gibi insanlar değil inş hep dua ediyorum tek destegim bebegimmBiz anlaşmalı boşandık, bebeğim de iki aylık. Yani fark olur mu bilmiyorum ama inşallah karar sizin lehinize çıkar. Bebeğiniz küçük olduğu için sizden alınmaz. Yalnız, arkadaşların dediği gibi tehdit edildiğinizi ispatlarsanız yararınıza olur. Allah yardımcınız olsun.
asla korkma.. canları yanmış sindirememişler gitmezsin sanmışlar acısını nasıl çıkaracağını şaşırmış öyle sokaklarda bağırmakla kalır...allh ragzı olsum anlsmaya calısılcak gibi insanlar değil inş hep dua ediyorum tek destegim bebegimm