Velayet bende ama cocuklari nasil alabilirim koronada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok korkuyorum cunku getiremem diye. Tek cocuk degil ikiz cocuk. Wc si var, yemegi var, yolda oyalamasi var. Sakin cocuk degiller.
Tek cocuk olsa hic dusunmem, suan yolda olurdum
Cocuklara guvenemiyorum

Çocuklara değil kendinize güvenmiyorsunuz. Yok gerçekten aklım almıyor kendi çocuklarınızı bir değil iki tane diye yolda oyalamayacağınızı nasıl düşünebiliyorsunuz? Çocuklara hiç mi sözünüz geçmiyor? Yemekte sorun ne kendi başlarına yemek yiyemiyorlarsa bunu öğretmediğiniz için hata sizde. Wc de aynı şekilde kabinin önünde bekleyeceksiniz sadece. Kusura bakmayın saydıklarınızın hepsi bahane 65 yaşı geçkin annenizi kendi çocuklarınızla kendiniz baş edemiyorsunuz diye o kadar uzun yola sürüklemek mi bulduğunuz çözüm? Annenizin bu sebeple izin alması zaten çok düşük bir ihtimal. Benim anneannem annemlerde kalıyor artık kendi evime gitmek istiyorum demiş aynı şehirde farklı semtteki evine gitmesi için bile izin çıkmadı. Ne yapabilir bu çocuklar en fazla anlamadım hadi çok zorlandınız diyelim yolun sonunda evdesiniz işte günlerce yolda olmayacaksınız ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…