Ya arkadaslar.. hic bosandiniz mi, 7 yaşında babasiz kaldiniz mi bilmiyorum.. yada cocugunuz babasini gormeden buyuyor mu? Kendi sartlariniza gore konusmayin. Ben sizden fikir bekliyorum,yol gostermenizi diliyorum. Ben rahat olsam konu acmazdim, deli miyim..
Cocugun beni gordugu kadar babasina da ihtiyaci var. Eski esimi tanimiyorsunuz. Ben velayeti binbir emekle aldim. Onlari bogar,öldururum yine de sana vermem diyen bir adam. Protokole gore toplamda 2ay gorme hakki var zaten, her hafta gelip gorme izni de var ayrica.
Cocuklarin okulda veli katilimlari var. Benim de babam var biliyor musunuz diyor, ogretmenleri uzgun. anne , şu adam babama ne kadar da benziyor deyip boynunu büktugunu ben biliyorum. Ve ben oyle olmasin diye veli grup yemeklerine katilmiyorum bile.
Cocuk annesini ve babasini yaninda gormek ister.
Ben babaannesini gorsun diye yollamiyorum, babasini gorsun diye yolluyorum. Ve adam planlarini söylemiyor. Ben soruyorum, ben ariyorum. Sonradan aaa islerim uzadi, aaa işim cikti,acilen döndum diyor.
Bagirip cagirsam etki etmez daha da restlesir.
Ben insanca konusarak sorunlarimi cozme tarafindayim.
Restlesip, kapiya polis dayayip zorla cekip almak, uzaklastirma cezasi aldirmak sadece cocuklarima zarar verir. Bana faydasi olmaz. Mutsuzluk icinde, hırgür icinde cocuklarimi buyutmek, bunlari cocuklara aksettirmek istemiyorum.
Cok guzel yazmissiniz da.. kucucuk ikiz cocuktan bahsediyorum. Burda ucak yok, orda yok. Otobus desen iki vesait. 15_17 saat eder tahminim
Sadece annemle gidip alabilirim. O da 65 yaş ustu.Izin cikarma durumu nasil olur,basiniza geldi mi diye konu actim.
Onlar cocugunuz, gidip alin ne duruyorsunuz,cok rahatsiniz demesi cok kolay. Empati yapin lutfen. Korona surecini unutmayin. Bu ilk defa oldu.
Adam, ben gidip gelecegim dedi.. sonra ben virus bulastiririm lanet olsun gidemiyorum ki dedi.
Boyle olacagini bilsem bastan yollamazdim zaten.
Ben de gidip baslarinda durcam dedi.
Yoksa bagina bahcesine ben de baslarim. Bag bahce lazim degil cocuklara, ben baba sevgisi gorsun erkek cocugu bunlar deyip yolladim. O konuda hemfikiriz sizlerle.