Velayet bende ama cocuklari nasil alabilirim koronada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu baba bile yok başlarında belki tacize uğruyorlar ? belki psikolojik şiddete uğruyorlar belki fiziksel şiddete uğruyorlar. şu an benlikleri gelişiyor. bu yaştaki çocuklar anne namussuz hayat yaşamadıkça anneye veriliyor velayeti , neden çünkü anne kokusuna muhtaçlar. yani bilim kabul etmiş, hukuk kabul etmiş.ama söyleyince kadının düşmanı kadınmış, çocukların düşmanı kim peki ?

Düşündüm iki tarafa da hak veremedim,o baba bulunmuyacaksa o evde çocukların o kadar uzun süre kalması anlamsiz,arkadaş iyi durmuş bir gece cocuklarsiz uyuyamam mecbur kalmadıkça.

bence babaanne ile iletisime gecin, ne durumdasiniz, secenekleriniz neler konusun.

Cocuklarin Istanbula oradan Usaga gelmeleri de onlari cok yoracaktir, gercekten uzun mesafeden bahsediyoruz burada.

Eger ki imkan varsa kendi ailenizden birisi sofor olsun, aracla gidip alin, hem dinlendirerek geri getirirsiniz cocuklari.

Ya arkadaslar.. hic bosandiniz mi, 7 yaşında babasiz kaldiniz mi bilmiyorum.. yada cocugunuz babasini gormeden buyuyor mu? Kendi sartlariniza gore konusmayin. Ben sizden fikir bekliyorum,yol gostermenizi diliyorum. Ben rahat olsam konu acmazdim, deli miyim..
Cocugun beni gordugu kadar babasina da ihtiyaci var. Eski esimi tanimiyorsunuz. Ben velayeti binbir emekle aldim. Onlari bogar,öldururum yine de sana vermem diyen bir adam. Protokole gore toplamda 2ay gorme hakki var zaten, her hafta gelip gorme izni de var ayrica.

Cocuklarin okulda veli katilimlari var. Benim de babam var biliyor musunuz diyor, ogretmenleri uzgun. anne , şu adam babama ne kadar da benziyor deyip boynunu büktugunu ben biliyorum. Ve ben oyle olmasin diye veli grup yemeklerine katilmiyorum bile.
Cocuk annesini ve babasini yaninda gormek ister.
Ben babaannesini gorsun diye yollamiyorum, babasini gorsun diye yolluyorum. Ve adam planlarini söylemiyor. Ben soruyorum, ben ariyorum. Sonradan aaa islerim uzadi, aaa işim cikti,acilen döndum diyor.
Bagirip cagirsam etki etmez daha da restlesir.
Ben insanca konusarak sorunlarimi cozme tarafindayim.
Restlesip, kapiya polis dayayip zorla cekip almak, uzaklastirma cezasi aldirmak sadece cocuklarima zarar verir. Bana faydasi olmaz. Mutsuzluk icinde, hırgür icinde cocuklarimi buyutmek, bunlari cocuklara aksettirmek istemiyorum.

Cok guzel yazmissiniz da.. kucucuk ikiz cocuktan bahsediyorum. Burda ucak yok, orda yok. Otobus desen iki vesait. 15_17 saat eder tahminim
Sadece annemle gidip alabilirim. O da 65 yaş ustu.Izin cikarma durumu nasil olur,basiniza geldi mi diye konu actim.
Onlar cocugunuz, gidip alin ne duruyorsunuz,cok rahatsiniz demesi cok kolay. Empati yapin lutfen. Korona surecini unutmayin. Bu ilk defa oldu.
Adam, ben gidip gelecegim dedi.. sonra ben virus bulastiririm lanet olsun gidemiyorum ki dedi.
Boyle olacagini bilsem bastan yollamazdim zaten.
Ben de gidip baslarinda durcam dedi.
Yoksa bagina bahcesine ben de baslarim. Bag bahce lazim degil cocuklara, ben baba sevgisi gorsun erkek cocugu bunlar deyip yolladim. O konuda hemfikiriz sizlerle.

Son düzenleme:
Ben babasiyla vakit gecirecek sandim iste. Cunku oyle dedi. Birak da cocuklarla hasret gidereyim ,gelip gidemiyorum dedi. Onun icin tamam dedim. Ama adam 10 gun anca kaldi, islerim var ,korona var yasak gidemiyorum ben de dedi.. bastan deseydi ztn vermezdim, gel burda gor git derdim

Ne güzel yazdınız hadi ben yazmayayım dedim ama, tacizi var tecavüzü var. Ya taciz tecavüz olmasa bile ne sapkın insanlar var. Ne garip istekleri var.
Müge anlı da böyle bı konu oldu.
Anne namussuz hayat yaşasa bile çocuk anneye veriliyormuş.

Ben olsam valiye bile çıkar izini alır gidip alırdım çocuklarımı adam getirmezse getirmesin onu dinlemezdim bile.
Yo sen istersen gel kendin al burdan dedi. Alma demiyor.
Ama bana eslik edecek kimse yok, annem 65 yas. 15 saatlik yola gidip gelecegim ikiz cocukla iki otobusle. Nasil yaparim bunu dusunuyorum
Yada istsnbula gotursun ben ordan alayim.. secenek ariyorum

Size bir sey soyleyim mi, cocuklugumu cok iyi hatirlarim, 3 4 yaslarim bile nettir. Annemden ayri kalacagima onunla degil 15 saat 15 gun yol gitmeye razi olurdum.izinlerinizi aldiktan sonra hic de bir sey olmaz, yolu dert etmeyin. Macera olur onlarin hayatina hatta.
Hemen arastirin, karakola gidin, valilige gidin. Durumu izah edin. Sonucta bu cocuklarin velayeti sizde, ikameti sizde. Mutlaka bir cozum vardir.

Eski konunuzda böyle yazmışsınız. O babaanneye nasıl emanet ettiniz kuzuları?

Neden birinin size eşlik etmesi gerekiyor? Yapılmayacak şeyin ne olduğunu, neden böyle düşündüğünüzü gerçekten anlamadığım için soruyorum

Neden birinin size eşlik etmesi gerekiyor? Yapılmayacak şeyin ne olduğunu, neden böyle düşündüğünüzü gerçekten anlamadığım için soruyorum
Cok korkuyorum cunku getiremem diye. Tek cocuk degil ikiz cocuk. Wc si var, yemegi var, yolda oyalamasi var. Sakin cocuk degiller.
Tek cocuk olsa hic dusunmem, suan yolda olurdum
Cocuklara guvenemiyorum

Eski kocan vik vik her yere gidip geliyor korona dinlemiyor da, sen çocuklarını mı alamayacaksın. Seyahat izni için başvur kendin ve çocuklar için. 3 aydır görmüyorsun, velayet de sende. Babası atmış gitmiş çocukları anasının başına. Zannetmem izin vermeyeceklerini.

Ben çocuklarımı özledim. Daha fazla bekleyemeyeceğim. Beni oyalayıp durma, nasıl götürdüysen öyle getir, beni zora sokma diye açık ve net konuşun. Eski düzende devam etmesinin bir anlamı olmadığını, çocukları anne babasına emanet edip, kendi ara sıra görmeyle, onların babalarıyla yeterince ilişkide olamadıklarını, böyle yaptığı için çocukların sizdende mahrum kaldığını, şu şartlarda gidip alıp gelmenin sizin için zor olacağını belirtin. Bu kafasız adam, sizi çocuklarla sınıyor sanırsam. Sakin olun. Mantığınızı elden bırakmayın. Arada çocuklarınız olduğu sürece, her daim bu insanla bir şekilde muhatap olacaksınız.
Bu süreyi bilerek uzattığını düşünüyorsanız, hiç ilerisini gerisini düşünmeden gerekli izinleri çıkartıp, gidip alın çocuklarınızı.

Eski eşiniz çocukların velayetini almak için uğraşıyor olabilir mi?

Cok korkuyorum cunku getiremem diye. Tek cocuk degil ikiz cocuk. Wc si var, yemegi var, yolda oyalamasi var. Sakin cocuk degiller.
Tek cocuk olsa hic dusunmem, suan yolda olurdum
Cocuklara guvenemiyorum
Gözünü karartmak zorundasın. Çocukların ayrımcı bir babaannenin elinde. Sevmediği çocuk şu an ne durumda kimbilir. O çocukları birbirine düşman edecek, sen uğraşacaksın sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…