Koronadan dolayı şehirlerarası seyahat yasağı baya sıkıydı..Sizin haberiniz yok galiba..Arayin hemen getirmezsen bi daha yuzlerini goremezsin diyin.bu ne bence yavas yavas sizi ikna edip almaya calisiyor.3 ay az mi yani ayrica kendisi yanlarinda degil sirf anne babasi gorsun diye ne hakki var bu cocuklari sizden uzak tutmaya
Babada degil babaannede kalmislar. Ayrica 5 yasinda cocuk hic bir ebeveynden 3 ay ayri kalmamali. Bu swbeple bosanmis ebeveynlerde de velayet sahibi olmayan ebeveyn hafta sonlari vakit gecirsin diye 8zin verilir ya hani. Bu cocuklar annelerini 3 aydir gormuyor.Ben konu sahibine hak verdim.Ne olmuş yani çocuklardan ayrı kaldıysa.Sonuçta babalarında kalmışlar.Bi çocuğun anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı vardır.Bence kadınları bu konuda eleştireceğimize konu sahibine yol göstermeliyiz.
5 yaşında çocuklar , hiç 5 yaşında çocuğunuz oldu mu ? kime ihtiyacı olduğunu deneyimleyebildiniz mi ? Anasız babasız gibi babaanne elinde büyüyorlar.Neden ? Anne baba getirsin diyor baba üşeniyor gel sen al diyor. Bazı İnsanlar evcil hayvanlarına bile daha çok bağlılar , km yol yapıyorlar , tatile dahi götürüyorlar. 5 yaşında iki evlat, kokusunu özler insan, sinir sistemini bozar hasret duygusu.Ben konu sahibine hak verdim.Ne olmuş yani çocuklardan ayrı kaldıysa.Sonuçta babalarında kalmışlar.Bi çocuğun anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı vardır.Bence kadınları bu konuda eleştireceğimize konu sahibine yol göstermeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?