- 23 Eylül 2014
- 427
- 379
Alakasız olacak konuyla Ama profil resminiz bakınca mutlu oldum. Resmen Yüzümü güldürüyor :)Dogru olan ailesıne vermenız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakasız olacak konuyla Ama profil resminiz bakınca mutlu oldum. Resmen Yüzümü güldürüyor :)Dogru olan ailesıne vermenız
Hayırlı akşamlar herkese yaklaşık 2.5 sene önce erkek arkadaşım vefat etmişti. Şimdi hayatımda başka biri var. Ama ben O'nun eşyalarını hala saklıyorum anısına saygım var at demeyin asla atmam çünkü o eşyaların layık olduğu yer çöp değil ama saklarsam da şuan hayatımda olan adama ihanet ediyor gibi hissedeceğim zira kendisini çok seviyorum . Sizce o eşyaları ne yapabilirim ?
Ben kaç yıldır saklıyorum. Neler hissetiğini çok iyi biliyorum. Ben hayatıma kim girerse girsin atmayı düşünmüyorum. o sadece bir anı. Sen bilirsin ama ilerde pişman olabilirsin. Bu adamla evli bile değilsin ki. Kaldı ki ben evlenmiş olsam dahi atmam, birine veremem, kurtulmayı düşünemem.
Ama bir de şöyle düşünelim, sevdiğiniz adam ölen birinin eşyasını saklasa içiniz acırdı. Çünkü ölümün bıraktığı burukluk bi yerde hep saklıyken duyguların tümünü örtüyor inanın.. Ve belki de en zoru bu.. Asla dönemeyecek olmasının acısı, yaşanan şeylere bir de ölümün kattığı burukluk şuanki kişiyi çok üzer..O çok ayrı bir şey neticede vefat etmiş Allah rahmet eylesin bence saklamanızın sakıncası yok.
sizi mutlu etmesıne sevındım :))Alakasız olacak konuyla Ama profil resminiz bakınca mutlu oldum. Resmen Yüzümü güldürüyor :)
Ben saklardım evimde ihanet etmiş sayılmazsınızHayırlı akşamlar herkese yaklaşık 2.5 sene önce erkek arkadaşım vefat etmişti. Şimdi hayatımda başka biri var. Ama ben O'nun eşyalarını hala saklıyorum anısına saygım var at demeyin asla atmam çünkü o eşyaların layık olduğu yer çöp değil ama saklarsam da şuan hayatımda olan adama ihanet ediyor gibi hissedeceğim zira kendisini çok seviyorum . Sizce o eşyaları ne yapabilirim ?
Ama bir de şöyle düşünelim, sevdiğiniz adam ölen birinin eşyasını saklasa içiniz acırdı. Çünkü ölümün bıraktığı burukluk bi yerde hep saklıyken duyguların tümünü örtüyor inanın.. Ve belki de en zoru bu.. Asla dönemeyecek olmasının acısı, yaşanan şeylere bir de ölümün kattığı burukluk şuanki kişiyi çok üzer..
Ailesine vermesi en güzeli bence
Onun eşyaları değil de "benim" anılarım diye bakmaya çalışırsanız şu anda hayatınızdaki kişiye ihanet etmiş sayılmazsınız. Altı üstü eşya, şu anki sevgilinizin takılmaması gerek.
Ben boşanmış ve 2 çocuk annesi bir kadınım. Yeniden evlenmeye kalksam, yeni eş adayım benim çocuklarıma baktıkça benim eski evliliğimi mi hatırlayacak yani? Sürekli rahatsız mı olacak? Eşyaları attım diyelim, çocuklarımı ne yapacağım?
Biten bitmiştir, geçen de geçmişte kalmıştır. Siz o eşyaları size hatırlattığı güzel anlar için saklıyorsunuz, sizin hayatınızın bir parçası idi o anlar. Kişilere takılmayalım.