Vefasız ilan edildim sizce haklılar mı ?

Haklısınız hamileliğim sıkıntılı geçtiği için kaç ay çalışmadım evde tıkılıp kaldım yaşadığımız yer görev yerimiz çok küçük bir yer tek başına çıkıp kafamı dağıtma imkanım olmadı açıkçası yoksa bunlara takılıp kalmazdım umrumdada olmazdı hiçbir şey

Ne sebeple acaba ?
Bunu kötülemek için söylemiyorum dışarıdan nasıl göründüğünü farkedin diye söylüyorum öncelikle niyetim asla kırmak değil.
Konuyu okuyunca çok basit bir teşekkürü bile çok gördüğünüz görünüyor. Yani amcası yeğeni için bir şey yapmış ya da niyetlenmiş. Basit bir “ya sağolsın valla ne güzel düşündü” demek yerine yapılan takımın parasının kaynağını bile sorguluyorsunuz.
Yapılan her şey için ben mi istedim yapmasalardı diyorsunuz. Ama hayat böyle ilerlemez ki. Sosyal hayat bir alma verme dengesidir. Bu denge kimi zaman karşılıklı al-ver ile olur kimi zaman sözle,teşekkürle,minnetle olur.

Gerçekten teşekkür etmek,Allah razı olsun demek bu kadar zor olmamalı. Çocuğunuz kocanızın ailesinin bir parçası olacak. Diyelim oğlun oldu ileride aynı tavırları görmek ister misiniz?

12 yıllık evliyim 34 yaşındayım. 22 yaşında evlendim. Ne cesaretse. Ama 12 senedir tek bir kere evliliğim veya eşimin ailesinin bana yaptığı hakkında annemi konuşturmadım. Ki annem pek sever eleştirmeyi.
Ne zaman eleştirecek olsa “anne lütfen beni rahatsız etmeyen şeyler seni rahatsız etmesin,ben sözlerden etkileniyorum benim huzurumu kaçıracak şeyler konuşma” derim.

Benim ailem öyle böyle kendince bir şeyler yapmış olsa. Bana,evlilik hazırlığıma,çocuğuma ve karşımda kocam sürekli yapılış sebebini sorgulayıp,yapmasalardı banane dese vallahi da çok zoruma gider.

Siz sürekli niyet okuyorsunuz. Bunu yaptı şunun için,onu dedi bunun için…. Böyle ömür geçmez.

kafanızı başka şeylerle meşgul edin uzak durdukça bi zaman sonra yakanızdan düşerler zaten..çocuğunuza adapte olun..yoksa bu tartışma üçgeninden kurtulmanız mümkün değil...eşiniz tuhaf gerçekten hem pastam olsun hem karnım doysun diyor ama bu işten o zararlı çıkacak ve sonunda olan çocuğunuza olacak

Yetiskinligin altını çizmek lazım bana nankör gelmediniz yapıyorsan ya karşılıksız yapacaksın yada bıdı bıdı yapmayacaksin çok iç içe girmiş yarın Allah korusun bı ayrılık olur hepsi ogluşlarına kalır konu ev değil arsa değil araba değil felaket büyütülmüş.Eşiniz kendi yapsın evlenmeyi baba olduğunu bildiği gibi evet yaparlar başa da güldür güldür deki yenge tiplemesi misali kakarlar . Öyle diyorsanız öyledir niye size yalancı diyeyim

Ne kadar saçma. Zaten sizin için yapmıyorlar abisinin çocuğu,yeğeni ya ondan. Siz sevmeyebilirsiniz birbirinizi. Bence çok ayıp yaptığınız. Yapsalar suç yapmasalar suç ne yapacak bu erkek tarafı bilmem. Kesin bir şey isteyecekler diyorsunuz o da zan yani gerçek bilgi de değil.

Benim fikrimi sormadan ev alın beraber abi kardeş bir elin nesi var iki elin sesi var diyorlar ben bunu yapmak zorundaymışım gibi ben çalışmayabilirdşm bana güveniyorlar

Bana da vefasız mısınız bilmem ama fena geldiniz. Yeğenine hediye yapmış hala yok parasını şu verdi. Yok düğünü olursa yardım isteyecek. Ya i abisi tabiki yardım edebilir durumu varsa. Ben de kızkardeşime kına gecesi yaptım hediye.
Yani olmamıs olaylara bile kuruluyorsunuz. Ayrıca istememissiniz hicbirşey yersen. Niye adamın yaptığı eşyaları kullanıyorsunuz o zaman. İstemeyen daha yapılmadan net olarak almayın yapmayın istemiyorum der. Biraz fitnelik var bunu yapmayın. İyi olmak daha kolay cidden . Evde dura dura mı kurdunuz anlamadım az dısarı çıkın yeni ortamlara girin sosyalleşin biraz. Bu lar normal kafalar değil

Benim fikrimi sormadan ev alın beraber abi kardeş bir elin nesi var iki elin sesi var diyorlar ben bunu yapmak zorundaymışım gibi ben çalışmayabilirdşm bana güveniyorlar
İyi de öyle birşey olursa istemezseniz eşinize dersiniz yapmazsınız. Dediler diye olacak illa diye birşey yok. Ha eşiniz dinlemez ise sizi bu eşiniz ve sizin probleminiz yine ailede birşey yok. Ayrıca şu devirde ev almak zor iki ev alınacaksa ve baba da yardım edecekse gayet iyi bir teklif. Tek ev al8nacak gibi değil şuan. Ayrıca kayınbabanız cidden çok verici. Nankörlük etmeyin bence de az insan olmak önemli.

Bakın sizde aynı yere gelmişsiniz.İnanın evdeki huzurunuzu bozmaya değmez.Kendinizi başka şeylerle meşgul edin.Bizde ailelerin kafası hiç değişmiyor.Onun için hiç takılmayın onlara

gecmis olsun yeni gelin, artik sen de aydinlanmis bir yillanmis gelin oldun. bu savasta kilicin keskin omrun uzun olsun :))

Evlenip kendi yuvalarını kuran, çocuk sahibi olan insanların ailelerinden veya başka birinden böyle büyük hediyeler kabul etmelerini doğru bulmuyorum. Hele ki erkek tarafı yapıyorsa illa onun lafı edilir bi gün. Sizde bir değil, iki değil her defasında bile bile tamam diyip kabul ediyorsunuz.

Bana çok hesapçı geldiniz. Yazdığınız somut hiçbir şey yok size karşı yapılan. Ne bekliyorlar mesela sizden? Ne dediler? Varsa bir şey açık açık yazın ona göre yorumlayalim. Yoksa kafanızdan kurup insanlara boşuna kinlenmeyin. Torunlarına yegenlerine hediye yapmak istemiş olamazlar mi sadece?

Bencede dışardan bakıldığında vefasız görünüyorsunuz . Ne güzel marangoz kayınpederinin sizler için içinize sinecek bir şeyler yapmak istemiş kayınvalidem konuşacak diyorsunuz olsun konuşsun insanlari değiştiremeyiz bu kadın böyle biriyse onu öyle kabul edeceksiniz sonuçta onun oğluyla evlisin mutlu bir yuvam var diyorsun hem büyük ihtimalle kayın evin küçüğü haliyle şımartılmıştir ve annesinin gözünde o hala küçük olduğu için yaptıklarıyla övünmek hoşuna gidiyordur. Birde biliyorum bizden de bir şey bekleyecek diyorsunuz e bu kayın
bekar haliyle evlenecek dünde vardı görümceye bilezik mevzusu arkadaşlar bu insanlar eşlerimizin kardeşi eğer eşim benim evimden çocugumdan kismayip kardeşine hediye alacaksa alsın bu insanlar yumurta kabuğundan gelmedi ya gerçekten anlamıyorum ya biz evlenince ne sanıyoruz ana baba kardeşleri kesip atacak mi bu adamlar. Böyle saçma şeyler yüzünden huzurunu bozmaya değer mi teşekkür et geç hoş hoşnut değilsen şöyle o vakit

Basa kakmak icin mi yapmışlar? Baba marangoz mobilya yapiyorsa ogluna yapmasindan dogal ne var. Eminim bir cok seyide kendi kafasina gire yapmistir belki istediginiz model bile olmamıştır ama sesiniz cikamamistir sirf yaptilar diye. Birde esiniz sunu unutuyor ailesi yaptiysa ogluna yapti gelin niye minnet ediyor? Sevmedim tarzlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…