• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasız dostum

Bence o senin elini attığında orda duran dosttu ama bundan sıkıldı
kısmını nereden anladığınızı anlayamadım cidden :) Kendiniz yaşadığınız için duygusal davrandınız sanırım ama ne zaman arasa gittim, kırılacağı şeyler belki olmuştur ama yedeğe koyacak kadar fazla dost edinmem :)

kısmını nereden anladığınızı anlayamadım cidden :) Kendiniz yaşadığınız için duygusal davrandınız sanırım ama ne zaman arasa gittim, kırılacağı şeyler belki olmuştur ama yedeğe koyacak kadar fazla dost edinmem :)
Öyle hissetmiş olabilir
Bilemiyorum insan durup dururken niye bunu yapsın ki
Bir kez aramadı diye mi
Yani bem arkadasıma işim var sonra ara diyorum belki haftalar sonra dönüyorum kimse bana küsmüyor
Vardır birseyi
Belki içten içe kıskanıyordu seni
Bilemiyorum farazi konuşuyorum..

Sınav zamanı diye tek dostunuza vakit ayırıp bi alo diyememişsiniz
Ama köpeğinize 2 ay gösterdiginiz özel ilgiden sınavları kaçırmışsınız
Demek ki aranabilirmiş o arkadaşda
Ben böyle düşündüm belki arkadasınızda böyle düşünüyordur

O süreçte nişanlınızıda mı aramadınız, o gun nişanlı ile daha az konuşup arkadasınızı arayabilirsiniz

Belki de siz Cansu ya bir sebeple içten içe kızdınız aramak istemediniz, olamaz mı ?

Cansu nun hatası köpeğiniz öldüğünde aramamak olmuş

Vefa artık sadece bir semt adı bu zamanda ;) aklında olsun. İnsanın kendinden başka vefalı bir dostu yok olamaz (kendi fikrim) ben cok yaşadom dost bilip arkamdan kuyu kazanını da kullanananı da.... bezdim... artık herkesle mesafe...

Valla artık güven devri bitti..
Dostluk diye birşey yok..
İnsanın tek Dostu ALLAH'tır..

Sınav zamanı diye tek dostunuza vakit ayırıp bi alo diyememişsiniz
Ama köpeğinize 2 ay gösterdiginiz özel ilgiden sınavları kaçırmışsınız
Demek ki aranabilirmiş o arkadaşda
Ben böyle düşündüm belki arkadasınızda böyle düşünüyordur

O süreçte nişanlınızıda mı aramadınız, o gun nişanlı ile daha az konuşup arkadasınızı arayabilirsiniz

Belki de siz Cansu ya bir sebeple içten içe kızdınız aramak istemediniz, olamaz mı ?

Cansu nun hatası köpeğiniz öldüğünde aramamak olmuş
Bende böyle düşündüm okuyunca. Bence arkadaşınız köpeğinizden bile daha değersiz hissetmiş kendini. Köpeğiniz elbette kıymetli olacak ama arkadaşınızı 2 dk aramak size hiçbir sınavı kaybettirmezdi. Onu aramadığınız dönemde telefonunuzu kimseyi aramak için kullanmadınız mı?

Back