• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasız dostum

Yalnız değilmişim demek ki.. Eşiniz ve tüm askerlerimiz Allaha emanet olsunlar sağ salim yuvalarına dönsünler inşallah.En Büyük TÜRKİYE
Yok canım Tabikide yanlız değilsin. Şunu anladım insanlar böyle zor zamanlarsa destek bekliyorlar . Ben insanlara durumu herkese ayrı ayrı anlattığım ve ağladığım için sesim kısıldı mesela. İnşallah herkes evlerine sağlıkla dönerle çok zor İnan . Neyse boşver sen herkesi kendine bak vefasız ne yapacaksın işte oda öyle

Benim tek bir tane dostum var. Yaşadığımız şehirde ben üniversite okurken o başka bir şehire gitti. Belki aylarca konuşamadığımız olmuştur. Ama her biraraya gelmemizde sanki aramıza zaman ya da mesafe girmemiş gibi samimiyeti yakalayabildik. Sınavlarınızdan dolayı konuşamadığınız 10 gün aranıza girdiyse demek ki sandığınız gibi dost olamamışsınız. Ve benim bahsettiğim arkadaşım bırak kaybı başımın ağrıdığını bilse kırgınlığı küslüğü işini gücünü bırakır gelir.

Benim tek bir tane dostum var. Yaşadığımız şehirde ben üniversite okurken o başka bir şehire gitti. Belki aylarca konuşamadığımız olmuştur. Ama her biraraya gelmemizde sanki aramıza zaman ya da mesafe girmemiş gibi samimiyeti yakalayabildik. Sınavlarınızdan dolayı konuşamadığınız 10 gün aranıza girdiyse demek ki sandığınız gibi dost olamamışsınız. Ve benim bahsettiğim arkadaşım bırak kaybı başımın ağrıdığını bilse kırgınlığı küslüğü işini gücünü bırakır gelir.
Bende böyle olduğumuzu düşünüyordum.. Neyse tecrübe edinmek için böylelerine de denk gelmem gerekiyormuş demek ki..

Bak bir şey daha var belki de seni kıskanıyordu oda olabilir. Eşimle ben 2007 de sevgili olduk 2016 da nişanladık . Babam eşimi çok sevdi hemen kabullendi. Annem sonra o arkadaşım böyle yapınca dedi ki belki rahatsız oldu kıskandı onun babası evlenmek istediği adamı asla istemedi diye dedi . Seninki de öyle olmuş olabilir

Bende böyle olduğumuzu düşünüyordum.. Neyse tecrübe edinmek için böylelerine de denk gelmem gerekiyormuş demek ki..
Acı tecrübeler bunlar.
Yakın zamanda bende böyle bir ayrılık yaşadım. Baktım yakınım arkadaşım sandığım başka bir kişi dostluğa yakışmayan hareketler yapıyor. Bir cenazemizden dolayı taziyede bulunmuyor anında kopardım ipleri. İstemeden aynı ortamı paylaşıyoruz ama gözgöze bile gelmiyorum.

Bak bir şey daha var belki de seni kıskanıyordu oda olabilir. Eşimle ben 2007 de sevgili olduk 2016 da nişanladık . Babam eşimi çok sevdi hemen kabullendi. Annem sonra o arkadaşım böyle yapınca dedi ki belki rahatsız oldu kıskandı onun babası evlenmek istediği adamı asla istemedi diye dedi . Seninki de öyle olmuş olabilir
Ay nasıl insanlar var aslında olabilir..

Ay nasıl insanlar var aslında olabilir..
İmkansız diye birşey Yok İnan birkaç senede bunu öğrendim valla olabilir :dondurma: bak sence benim durumun da beklemem normal değil mi yoksa bende bir anormallik mi var

Demekki gerçekten dost değilmiş.
Ben 20 yaşındayım bu yaşıma kadar canım diyeceğim hiç dostum olmadı arkadaş tabi var ama istediğim zaman buluşup ona derdimi anlatacağım biri olmadı kimse güven vermedi diyim belki bu en iyisi.
Sizde bence bunu düşünüp kendinizi üzmeyin böyle kişiler yüzünden .

Ben bu tur durumların bir patlama ile oluo doğabileceğini düşünüyorum.
15 senelik arkadaşımı bu şekilde bir dolma ve patlama sonucu ufak denilebilecek bir durum sonrasi sildim. O zannediyordur ki hala sebep o küçük şey aslında o değildi. Çok daha başka sebepler herşey üst üste binmişti. Sizin de boyle olabilir.

Ben bu tur durumların bir patlama ile oluo doğabileceğini düşünüyorum.
15 senelik arkadaşımı bu şekilde bir dolma ve patlama sonucu ufak denilebilecek bir durum sonrasi sildim. O zannediyordur ki hala sebep o küçük şey aslında o değildi. Çok daha başka sebepler herşey üst üste binmişti. Sizin de boyle olabilir.
Kendimi çok sorguladım inanın ne yapmış olabilirim ki canımı kaybettiğim halde aramayacak duruma geldik diye, bulamadım. Halbuki çok kere ekmiştir beni sesimi çıkartmadım, gece vakti çok kalkıp gitmişimdir başı sıkışık diye.. Keşke söyleseydi neye kırıldığını eğer varsa bile öyle bir şey..

Sınav dönemi de olsa 5 dk arayabilirdiniz nasilsin bi durum mu var diye cansu mesafe koymada haklı belki o an sana ihtiyacı vardı..sınav döneminde yemek de mi yemedin yani..5 dk istesen arardin..

Sınav dönemi de olsa 5 dk arayabilirdiniz nasilsin bi durum mu var diye cansu mesafe koymada haklı belki o an sana ihtiyacı vardı..sınav döneminde yemek de mi yemedin yani..5 dk istesen arardin..
Yarım saatten fazla konuştuk zaten dedikodu anlattı, bende derslerime geri dönmem lazım dedim, o da yarın devam etmek için aramamı istedi. Ola ki sizin dediğiniz gibi oldu.. Araya ölüm girmesine rağmen aramaması doğru mu peki?

ne kadar yoğun ve sınavınız olsada dostum dediğiniz kişiyi aramak zor bir şey olmamalı yoğunum çalışıyorum yorgundum vs bunlar bana göre bahanedir belki onunda size ihtiyacı vardı.köpeğinize çok üzüldüm rabbim sabır versin

Ölüm konusunda dışında Cansu haklı.
Ama ne olursa olsun aramalıydı bebişiniz vefat ettiğinde. Hikayeleri görüp tek kelam yazmamak.. Bu ne kin ya..
Ama onun dışında bi tribi hak etmişsiniz. ☺

Bu arada, başınız sağolsun çok üzüldüm..

Ölüm konusunda dışında Cansu haklı.
Ama ne olursa olsun aramalıydı bebişiniz vefat ettiğinde. Hikayeleri görüp tek kelam yazmamak.. Bu ne kin ya..
Ama onun dışında bi tribi hak etmişsiniz. ☺

Bu arada, başınız sağolsun çok üzüldüm..
Çok sağolun.. Yani trip atsaydı evet gıkım çıkmazdı hakettim belki de ama kızım öldüğünde aramaması haklı sebepleri olsa bile senelerimizi çöpe attı..

1_misilleme yapmış.
2-O aradığında sen sınavların nedeniyle fazla uzun konuşamayacağını söylemişsin ya,ablasına da yavruna bakmak için sınavlara bile girmediğini söylemişsin,muhtemelen sınav nedeniyle benimle görüşemiyor,ama gerektiğinde sınavlara gitmemezlik edebiliyor diye düşünmüş ve bağları tamamen kopartmaya karar vermiştir.

Her insanın karakteri ve öncelikleri farklı.Asıl sebebi ancak Cansu söyleyebilir. Bizimkiler tahminden öteye geçmez ki çok sağlıklı varsayımlar sayılmaz.

1_misilleme yapmış.
2-O aradığında sen sınavların nedeniyle fazla uzun konuşamayacağını söylemişsin ya,ablasına da yavruna bakmak için sınavlara bile girmediğini söylemişsin,muhtemelen sınav nedeniyle benimle görüşemiyor,ama gerektiğinde sınavlara gitmemezlik edebiliyor diye düşünmüş ve bağları tamamen kopartmaya karar vermiştir.

Her insanın karakteri ve öncelikleri farklı.Asıl sebebi ancak Cansu söyleyebilir. Bizimkiler tahminden öteye geçmez ki çok sağlıklı varsayımlar sayılmaz.
Yok o vize zamanımda aradı ekim gibi, ben kızım için finallere girmedim yani 15 Aralık’tan sonra oldu o durum.. Haklısın..

Sınav dönemi hiç arayıp soramayacak kadar yoğun mu geçti? Ben böyle yoğunluklara inanmam. İnsanın sevdiği kimselere ayıracak bi 5 dakikası mutlaka vardır. Sonrasında aramışsınız tamam ama belki de iş işten geçmişti. Onun da bir takım sorunları vardı belki. Belki de siz haklısınız, kesin bir şey söylemek çok zor.

Nihai karar vermeden önce mutlaka konuşun. Duygularınızı anlatın. Böyle konuşmadan kendinizce çıkarımlar yapmak sadece zarar verir. Arkadaşlık kolay kazanılan bir bağ değil. Bazen emek harcamak gerekiyor.

Sınav dönemi hiç arayıp soramayacak kadar yoğun mu geçti? Ben böyle yoğunluklara inanmam. İnsanın sevdiği kimselere ayıracak bi 5 dakikası mutlaka vardır. Sonrasında aramışsınız tamam ama belki de iş işten geçmişti. Onun da bir takım sorunları vardı belki. Belki de siz haklısınız, kesin bir şey söylemek çok zor.

Nihai karar vermeden önce mutlaka konuşun. Duygularınızı anlatın. Böyle konuşmadan kendinizce çıkarımlar yapmak sadece zarar verir. Arkadaşlık kolay kazanılan bir bağ değil. Bazen emek harcamak gerekiyor.
Yarım kalan dedikodusunu anlatmak için istedi ertesi gün aramamı ve gerçekten yoğundum çünkü hem iş hem okul bir arada götürmeye çalıştığım için çoğu derse adam akıllı giremediğim için işten dolayı kampa almıştım arkadaşlarımla kendimi ve bu 3 senedir böyle Cansu çok iyi biliyordu.. Yavrumu kaybettiğimde ne olursa olsun arasaydı eğer kırıldığını söyleseydi özrümü diler emeğimi harcardım ama bu kadar kin duymak çok ilginç değil mi?

Bence o senin elini attığında orda duran dosttu ama bundan sıkıldı
Köpeğinin ölümü için aramaması cidden kötü olmuş
Sana bu kadar kızıcak bir nedeni var demek ki
Benimde bir dostluğum böyle durup dururken bitti mesafe koydu açtım sordum yok birsey vs diyor ama bariz var yani her gün arayan soran hafta sonları buluştuğumuz kız yok ortada
Biz sosyal medyadan silmedik ama konuşmuyoruz görüşmüyoruz
Kendi seçimi hayat zor zaten seninle kalmak istemeyene yol ver gitsin ..

Back