• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee yeni evim ..Burdan buyrun :) ..

ev harıka dıyebılırız fakat esyalar dosenememıs sankı nasıl desem uyumlu degıller yerlestırdıgınız kısımlar evı apartman daıresı lıgına burumus ama ev harıka daha ıyı bır tasarımla bu evın hakkını verebılırsınız:42:

Eviniz çok güzel. Allah herkese böyle bir ev, sizede huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.

Ben özellikle salonunuzu hakkında yorum yapmak istiyorum, mimarisi çok güzel. Ancak çok boş kalmış. Çok zevkli bi bayan olduğunuz belli. Çok daha şık bir hale getirebilirsiniz evinizi eminim ki. Evinizin hakkını vermelisiniz. Dolu dolu fotoğraflarınızıda bekliyoruz :)

muhteşem bir Allah güle güle oturmayı nasip etsin mutfağınıza bayıldım tek kelimeyle çok güzel eşyalar zamanla oturur çok zevkli çok harika.mutfağı kendiniz mi yaptırdınız

merhaba. eviniz herkesin sahip olamayacağı bir ev... muhteşem ....eşyalardaki eksiklikler sizinde çalışıyor olmanızdan kayanklı diye düşünüyorum. vakit bulup tamamlayamamışsınız herhalde..ufak tefek eksikler var ama herşeye rağmen harika bir ev...güzel günlerde oturun...

Back
X