• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee yeni evim ..Burdan buyrun :) ..

Evinizin yapısı falan harika çok begendim
aman boş olsun, yavaş yavaş imkanınız artıkça yaparsınız.
önemli olan böyle bir eviniz olması.
Mutlulukla saglıkla oturun....çok begendim gerçekten

Canm ewin cok güzel ama eşyalarda soğukluk var iç dekarasyon sıfırr bnm böle bi ewim olsaa ama zamnnın olmadıgından dıt dıye düşünüyorumm
Yatak odan daga modern ve romantık bi havaya sahip olabılırdı
Alt kattaki odana bilardo yakışır mı bilmem bnce ayrı planla o odayı
Tuvaletlerin banyoların güsel
Düzen yerleştirme eksik elyalar ve aksesuar eksiğin varr

Allah aşkla, huzurla, mutlulukla oturtsun inşallah, güle güle kullanın :nazar: Allah olmayan herkese nasip eder inşallah..

bende evin dış tasarımını,kullanılan mermerleri ve renkleri cok beğendim..tabiki eksiklikler oturmamışlıklar var ki cok doğal oldugunu düşünüyorum buyuk m2 dekore etmek kolay bir mesele değil..bittiğinde mukemmel oucagına eminim gule gule oturun :)
bu arada bizimde acil bir ev arayışpımız var suan istanbul ulusta kirada ufak bir evde oturuyoruz ve zekeriyaköy vs.gbi daha uzakta fakat buyuk m2 mustakil ev bakıyoruz bebek yardımcı ablamız vs gelmesiyle birlikte buyuk ev ihtiyacımız doğdu,hangi semtte yaptırdınız evi ve araştırmışınızdır eminim hangi bölgeleri tavsiye edersiniz istanbulda?

teşekkür ederim ..İstanbul değil ,Aydın/Didim'deyim ben arkadaşım ..

evınız dergılerden fırlamıs gıbı çok begendim! ozellıkel koltuk ve tablo ıle uyum super olmus.ben bos oldugunu dusunmuyorum aksıne mınımalıst bır ev olarak gordum.dekorasyonda en zoru az eşyaya sahıp olabılmektir ve sız bunu basarmıssınız.evınız buyuk ve buyuk evler cok esya ıle doldurulabıldıgınden daha da kalabalık gorunebılıyor.
ne kadar az esya o kadar yaşanabılecek alan,bu sadeliğinizi bozmamanızı dilerim.

Eviniz çok güzel gerçekten ama arkadaşların da dediği gibi biraz soğuk bir ev. Böyle bir evi en baştan yapmak her acıdan sıkıntıya sokmuştur sizi tabi ki zamAnla herşey cok güzel olacaktır evinizde sağlıklı huzurla oturun :)

evinizi gezerken hemen hemen çoğu odada halı göremeyince dehşete kapıldım.ben Ankara'da yaşadığım için herkesi de Ankara'da hayal ediyorum sanırım:)ama Didim yazmışsınız.heh tamam şimdi oldu dedim.ben evinizi eşyalarınızı çok beğendim.evt biraz sade bazı odalarda özellikle salonda büro havası yok değil.Ama o da küçük dokunuşlarla hallolur diye düşünüyorum.salondaki posteri kaldırırsanız daha iyi olur kanısındayım.nacizane fikrim tabi.bir de ben bu salona ceviz rengi bi şeyler hayal ettim.dedğim gibi aksesuarlarla canlanır eviniz.bu devirde böyle bir evi tadilat yatırıp satın almak kolay değil.eşyaları da zamanla değiştirirsiniz.inş Allah hepimize evlililğimizin 9. yılında böyle evler nasip eder...

evinizi gezerken hemen hemen çoğu odada halı göremeyince dehşete kapıldım.ben Ankara'da yaşadığım için herkesi de Ankara'da hayal ediyorum sanırım:)ama Didim yazmışsınız.heh tamam şimdi oldu dedim.ben evinizi eşyalarınızı çok beğendim.evt biraz sade bazı odalarda özellikle salonda büro havası yok değil.Ama o da küçük dokunuşlarla hallolur diye düşünüyorum.salondaki posteri kaldırırsanız daha iyi olur kanısındayım.nacizane fikrim tabi.bir de ben bu salona ceviz rengi bi şeyler hayal ettim.dedğim gibi aksesuarlarla canlanır eviniz.bu devirde böyle bir evi tadilat yatırıp satın almak kolay değil.eşyaları da zamanla değiştirirsiniz.inş Allah hepimize evlililğimizin 9. yılında böyle evler nasip eder...

Allah herkesin gönlüne göre versin ,daha iyileri sizlerin olsun inşallahh .. Didim'de yaşadığım bir yana ,kaloriferden soğuğu hiç hissetmiyoruz zaten ..halı sevmiyorum ,küçük çocuğum olmasa salona da daha ufak dekoratif birşey atıp geçerdim ....
poster benim de içime sinmiyor aslını isterseniz fakat yaşadığım yerde her türlü imkan kısıtlı,olabileceğin en iyisi buydu şimdilik ..zamanla değiştirmeyi planlıyorum içime sinmeyenleri tabiki ..

şunu da eklemeliyimki,dekorasyonu sıfır olarak değerlendiren ve evin soğuk olduğunu düşünen arkadaşlara da katılmıyorum ..dekorasyon tamamen zevk meselesidir ,ben ıvırtı zıvırtı sevmiyorum.heryer ferah olmalı ..

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel tam da istediğim gibi. denge işaretli halınıza da ayrı bi bayıldııım :16: ve yatak odasıda çok sevimli sıcak bi hava vermiş. güle güle oturun darısı başıma inş :1:

evin mimarisini falan beğendim ama ev bana da çok soğuk geldi halı yok tül yok büro gibi döşenmiş sadece kızınızın pembiş odasını beğendim evde sıcaklık softluk arayanlardanım büyük objeli desenlerden ve kırmızıdan hoşlanmıyorum o yüzden sanırım bana hitap etmedi biraz daha toprak tonlarını kullansanız süper olacak özellikle dikkat ettim bahçede bile kırmızı kullanmışsınız bence olmamış ama tabi sizin zevkiniz güle güle oturun yeni evinizde..

Back
X