- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende evin dış tasarımını,kullanılan mermerleri ve renkleri cok beğendim..tabiki eksiklikler oturmamışlıklar var ki cok doğal oldugunu düşünüyorum buyuk m2 dekore etmek kolay bir mesele değil..bittiğinde mukemmel oucagına eminim gule gule oturun :)
bu arada bizimde acil bir ev arayışpımız var suan istanbul ulusta kirada ufak bir evde oturuyoruz ve zekeriyaköy vs.gbi daha uzakta fakat buyuk m2 mustakil ev bakıyoruz bebek yardımcı ablamız vs gelmesiyle birlikte buyuk ev ihtiyacımız doğdu,hangi semtte yaptırdınız evi ve araştırmışınızdır eminim hangi bölgeleri tavsiye edersiniz istanbulda?
[sıze=2][color="#000000"kızımın odası..][/colo[color="#000000"][/color]r][/sıze]
Eki Görüntüle 831731 Eki Görüntüle 831738 Eki Görüntüle 831739 Eki Görüntüle 831740
neslish evin çok güzel mutlulukla oturmak nasip olsun. bu pembe kalp paspasları nerden aldığını öğrenebilir miyim???
evinizi gezerken hemen hemen çoğu odada halı göremeyince dehşete kapıldım.ben Ankara'da yaşadığım için herkesi de Ankara'da hayal ediyorum sanırım:)ama Didim yazmışsınız.heh tamam şimdi oldu dedim.ben evinizi eşyalarınızı çok beğendim.evt biraz sade bazı odalarda özellikle salonda büro havası yok değil.Ama o da küçük dokunuşlarla hallolur diye düşünüyorum.salondaki posteri kaldırırsanız daha iyi olur kanısındayım.nacizane fikrim tabi.bir de ben bu salona ceviz rengi bi şeyler hayal ettim.dedğim gibi aksesuarlarla canlanır eviniz.bu devirde böyle bir evi tadilat yatırıp satın almak kolay değil.eşyaları da zamanla değiştirirsiniz.inş Allah hepimize evlililğimizin 9. yılında böyle evler nasip eder...