• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda dönüm noktasına geldim galiba .....

adabilge

kim bilir belki de oldu..
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Eşime benim arkamda duramamasından kaynaklı kırgınlıklarım olsa da eşimi seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum.ben bazı konularda anlatmıştım yaşadıklarımı ama tekrar elimden geldiğince yazacam .sizden ricam sanki kendiniz yaşamışsınız gibi hissederek bana farklı düşünceler sunmanız ki gerçekten dönüm noktasına geldim.eşim evliliğimiz sürecinde kaza geçirdi ..haberi geldiğinde yaşadığına inanmadım ama telde konuşunca içim rahatladı ve beni ailesi evden aldı eşimin kaza yaptığı yere doğru yola çıktık.babası hiç inanmadı yaşadığına sürekli kafasını sağa sola sallıyordu...arabada ben babası annesi ve bir akrabasının oğlu vardı ki o adam arabayı süren kişiydi. beni telden abim arıyor hastanden aldığı bilgileri bana ulaştırıyrdu , abimle konuşurken babası ön taraftan beri kafasını arkaya çevirerek bana bir şey sordu ben de telde konuştuğum için kafamı hayır şeklinde salladım zaten cevap da verseydim hayır diyeceğim bir soruydu...gördü kafamı hayır şeklinde salladığımı ama cevap vermedim diye galiba bana ........ koyiyim dedi ve elini kaldırdı vuracak gibi ..ben de bana bağıramazsın dedim teli kapattık...sonra bana bir sürü daha şeyler : babanın evine gideceksin vs vs vs.....anlatsam sayfalar yetmez ...inanın terbiyesizce tek lafım olmadı ama şu an çok pişmanım ben de küfretseydim bile diyorum yani...neyse kaza yerine vardık eşim gerçekten yaşıyordu başka hastaneye gönderildi biz de o hastaneye geçtik...eşim dediki nerdeyse ölecektim aşkım yalnız bırakacaktım seni ...ben de onun üzerine dedim ki hem de kimlerin eline bırakacaktın...ne oldu ne oldu anlat diyince her şeyi anlattım anladımzaten babam yüzüme bakamıyordu hiç dedi..neyse annesini odada yalnız yakaladığı bir an annesine biraz çıkıştı dışardan duydum ... ama oydu...ben eşime babanla görüşmem ama annenle sorunum yok dedim hep.taburcu olacağımız gün annesini bir görseydiniz..inanamazsınız..bana yapılanlara bire bir şahit olmasına rağmen eşime nasıl saydırıyor..sen bize böyle yaparsan senin çocukların da sana böyle yapar , ağlıyor zırlıyor ki bizim ona yaptığımız hiçbir şey yoktu...taburcu olduktan sonra evimize geçmiş olucaz eşim bana hak verir diye aklı gitti timsah gözyaşlarına başladı anlayacağınız.neyse evimize geçtik ben birgün şehir dışına çıkmam gerekiyordu annesini aradık gelsin eşimle kalsın diye ben de sabah evden çıkarken ses kaydedicisini ayarladım yatak odasına koydum 6 saat boyunca kayıt yaptı.dönünce de dinledim.aman Allahım kocasının bana yaptığı hiçbir şeyi anlatmamış hep beni kötülemiş aileme kadar konuşmuş ki benim ailem bize uzak bir şehirde oturuyor toplasanız evime 3-4 kere gelmişlerdir .eşim aramaz sormz yaz tatilleri geçer gitmez aileme...benimle ilgili olmayan yalanlar da uydurmuş..bunları dinleyince annesini de sildim ..3 senedir sadece eşimi görüyorum ailesinden kimseyle görüşmüyorum.daha bitmedi :40: eşim babasından Allahtan korkmadığı kadar korkar onlara haber vermeden adım atamaz her gün hem annesini hem de babasını arar hemen hemen her akşam da uğrar..o ses kaydında eşimin annesine olayı sormması ya da annnesinin anlattıklarına tepki vermemesi beni çok sinirlendirdi sürekli kavga eder olduk...ben eşime her zaman dedim ki babana şunu diyebil : baba sn benim karıma küfrettin...eşimin cevabı ise şu oldu hep : ben onlara bir şey söyleyemem onlar silerler beni ben bunu göze alamam....yani hem onlar suçlu hem de onlar silecekler eşimin kafa böyle çalıştı..bir de annesinin babasının onu silmesinden korktuğu kadar benim onu silmemden korkmadı...çok kavgalarımız oldu ben de eşimi bırakıp ailemin yanına kafa dinlemeye gittim.ben gittiğim gibi eşimin üzerinde olan tapuyu eşimden istemişler eşim de bana sormadan tapuyu onlara vermiş.sonra anladım ki zten bana yapılanların sebebi onca küfür hakaretin sebebinin tapu olduğunu...demekki dedim babası oğlunun öldüğünü tapunun bana kalacağını düşünüp beni def etmek istemiş oralardan..hemen ekleme yapmalıyım: biz eşimle evlenirken eşim bana sürekli babam bana ev aldı aileme masraf yaptırtamazsın dedi..beni amcası istemişti amcası babama oğlumuzun evi var işi var vs tarzı cümleler kurdu..ben de ona sürekli diyordum ki tabiki baban yapacağını yaptı ekstra şunu yapın bunu yapın demem ikimiz yaparız her şeyi..ailesinin yaptığı tek şey altın takmak oldu o da benim ailemin taktığı kadar...biz nişanda alyanslar , düğün salonu , gelinlik , damatlık , kuaför ( bizdn kimse yoktu ama onun ablaları ve yiğenlerine kadar ki ablaları karı koca memur onların da kuaför parasını biz ödedik ), ev eşyaları vs aklınıza ne geliyorsa her şeyi eşimle ikimiz yaptık.senelerce borç ödedik, takılarım düğünde takılan paralar maaşlar herşey gitti.ayrıca evlendikten sonra ev bizim diye o eve tadilat yaptırdık 15-20 bin tl harcadık.sonra o kaza olunca sırf benden mal kaçırmak için tapu eşimden alındı.yani ben yaptıklarımla kaldım...tadilat yapmasaydım ya da düğünde ailesine yükü verseydim kenarda en azından 40-50 bin paramız olurdu...yaşadıklaım bunlar arkadaşlar...şimdi asıl fikir almak istediğim şu : Ben büyük ihtimal ATANIYORUM :40: ve eşim yaşadığımız şehri yazacağımı düşünüyor. ben ise bizim olan tapu bize dönmeden o şehre atanmayı düşünmüyorum.hatta ailesinden uzak kalmak için başka şehri düşünüyorum ama başka şehre gidersek de tapu hepten onların olacak biz en azzından orda oturuyoruz kira vermiyoruz...sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? siz bu olayları yaşamış olsaydınız ne yapardınız ? okuyan yorum yapan herkese teşekkürler :40:

Sana nasıl küfredebilir o ayı ?
Ve eşin nasıl hesap sormaz ? Bu erkekleri anlamıorum bize gelince Aslan ailesine gelince kedi yavrusu oluolar
Bu kocadan sana hayır gelmezz
Tapuyuda biyerlerine soksunlar rahatlarlar
Başka şehre git eşin düzelecekse oda gelsin inanmıyorsan bırak kalsın ayı babasıyla

Sana nasıl küfredebilir o ayı ?
Ve eşin nasıl hesap sormaz ? Bu erkekleri anlamıorum bize gelince Aslan ailesine gelince kedi yavrusu oluolar
Bu kocadan sana hayır gelmezz
Tapuyuda biyerlerine soksunlar rahatlarlar
Başka şehre git eşin düzelecekse oda gelsin inanmıyorsan bırak kalsın ayı babasıyla

eşim hesap soramaz canım babasından korkusunu anlatamam sana beni öldürür dediği bile oluyor ... canım tapu işi bende bir inat o geri gelecek bize çünkü o bizimdi ...ben isteseydim düğün esnasında onlara her istediğimi yaptırtıp o evi satmak zorunda bırakabilirdim...onlar hem oğullarını bedava evlendirmiş oldular hem de verdikleri evi tadilatlı geri aldılar...

yemişim kırasını....kaç gıt baska yere tek goz oda olsun varsın kıra olsun huzurunuz olsun cnm

benim eşimle birbirimizle ilgili çok nadir sorunlarımız var canım bizim sorunumuz ailesi ve eşimin ailesine bağımlı olması...aradaki dengeyi kuramıyor ve annesinin çok yoğun baskısı var üzerinde sürekli üflüyor kocama sen bizi bırakacaksın gibilerinden..tapu meselesi de az önce de yazdım inat oldu onlar bilmişse ben daha bilmiş olacam bundan sonra

azım açık okudum ve yuh diyorummm hatta çüş diorumm afedersinizz ama o nasıl bi kayınbaba senn o arada nasıl cvp vermessnn senin verdin onca emek boşa bir nevi eşinde tapu yu güvenmio sana o tapuyu vermezler bacım çok beklersinn onun için senin ailenin oldugu yere aldır tayinini benimde kaynım öle ananı arvadı .............. dedi eşimden 10 yas küçükkk eşim bunu çocuk odaya çektiii evire çevirre bi dövdü bi dövdü babası bile korktu eşimden vurma bile diymedi haketti dedii tabi ben o o hareketi yapmasaydııı ortalıgı ayaga kaldıracaktımm

benim eşimle birbirimizle ilgili çok nadir sorunlarımız var canım bizim sorunumuz ailesi ve eşimin ailesine bağımlı olması...aradaki dengeyi kuramıyor ve annesinin çok yoğun baskısı var üzerinde sürekli üflüyor kocama sen bizi bırakacaksın gibilerinden..tapu meselesi de az önce de yazdım inat oldu onlar bilmişse ben daha bilmiş olacam bundan sonra

e tamam iste uzak olun onlardan.baska yere ıste tayınını.ama esını nasıl ıkna edersın bılemem.

eşim hesap soramaz canım babasından korkusunu anlatamam sana beni öldürür dediği bile oluyor ... canım tapu işi bende bir inat o geri gelecek bize çünkü o bizimdi ...ben isteseydim düğün esnasında onlara her istediğimi yaptırtıp o evi satmak zorunda bırakabilirdim...onlar hem oğullarını bedava evlendirmiş oldular hem de verdikleri evi tadilatlı geri aldılar...

Sende Korkut canım Ozaman ?
O ev bizim geri almadan yanında durmam de herşeyimizi ona harcadık elde bişey kalmadı de
Ev olmadan olmaz de git babanın evine

ben o tapunun size geleceğine tekrar asla inanmıyorum.ona göre yolunuzu çizin

azım açık okudum ve yuh diyorummm hatta çüş diorumm afedersinizz ama o nasıl bi kayınbaba senn o arada nasıl cvp vermessnn senin verdin onca emek boşa bir nevi eşinde tapu yu güvenmio sana o tapuyu vermezler bacım çok beklersinn onun için senin ailenin oldugu yere aldır tayinini benimde kaynım öle ananı arvadı .............. dedi eşimden 10 yas küçükkk eşim bunu çocuk odaya çektiii evire çevirre bi dövdü bi dövdü babası bile korktu eşimden vurma bile diymedi haketti dedii tabi ben o o hareketi yapmasaydııı ortalıgı ayaga kaldıracaktımm

malesef canım benim eşim arkamda duramadı ve tapuyu da benden habersiz verip ödüllendirir gibi oldu onları....eşimin bana güvenip güvenmemesi değil canım babasına tek kelime tek bir mimik yapamaz...ver dediler verdi yani.ben de başka şehri yazacam zaten eğer alırsa tapuyu geri dönecem alamazsa yanıma gelecek tabi gelmek isterse keyfi bilir yani :40:

e tamam iste uzak olun onlardan.baska yere ıste tayınını.ama esını nasıl ıkna edersın bılemem.

atanma muhabbeti olduğunda ben şehrimi bırakıp gitmem der her zaman ama ben tapu gelmedikten sonra o şehre gitmeyecem onu çok iyi biliyorum. yani vakti zamanında bizim olan şeyi nasıl verdiyse geri alacak ki ben döneyim o şehre yoksa yanıma gelecek

Sende Korkut canım Ozaman ?
O ev bizim geri almadan yanında durmam de herşeyimizi ona harcadık elde bişey kalmadı de
Ev olmadan olmaz de git babanın evine

atanma durumum kesinleşsin eşimle konuşacam zaten tapuyu almadıktan sonra ben o şehre gelmiycem ya tercihlerekadar hallet ya da 1 sene ben başka şehirdeyken hallet sene sonunda yanına geliyim ya da halledemezsen benim için o şehir bitti,gelirsen gelirsin gelmezsen otur annenle babanla diycem

küfürbaz adamdan uzaklaşmak için çok güzel bir zaman babasındanda iki yüzlü annesinden de bir an önce kurtulmaya bak ev her zaman alınır ama beraber aynı yerde olursan bu insanlar senin hayatınıda tapuyu aldıkları gibi alırlar bakmışsın bir kaç yıl sonra stresten çoook yıpranmışın ne kadar uzak o kdar huzur olur diye düşünüyorum.

küfürbaz adamdan uzaklaşmak için çok güzel bir zaman babasındanda iki yüzlü annesinden de bir an önce kurtulmaya bak ev her zaman alınır ama beraber aynı yerde olursan bu insanlar senin hayatınıda tapuyu aldıkları gibi alırlar bakmışsın bir kaç yıl sonra stresten çoook yıpranmışın ne kadar uzak o kdar huzur olur diye düşünüyorum.

evet canım Rabbim bu fırsatı nasip etti bana galiba hele bir kadrolar açıklansın iş kesinleşsin 4 senedir ben yıprattım kendimi şimdi sıra onlrda

ya ne tapusu bırak tapuyu sadakan olsun onlara
sen tapuyu sana verdiklerinde huzurlu olacağını mı sanıyorsun
bence atanacakmışsın madem
sakın onlara yakın durma
hatta aynı şehri değil aynı bölgeyi bile yazma
babası sana küfür edecek kocan bişey diyemem diyecek
Allah korusun sana küfür eden adam ileride tapuyuda aldın diye sinirle sana vurursa eşin yine seni kollamayacak demekki

senin yerine kendimi koydumda
asla bir tapu için orada kalmazdım
madem eve 20 bin lira masraf yaptın
tapuyu aldını ama ben şu kadar masraf yaptım onu ödeyeceksiniz bana de sende
tek göz odam olsun huzurum yerinde olsun:ssz:

ya ne tapusu bırak tapuyu sadakan olsun onlara
sen tapuyu sana verdiklerinde huzurlu olacağını mı sanıyorsun
bence atanacakmışsın madem
sakın onlara yakın durma
hatta aynı şehri değil aynı bölgeyi bile yazma
babası sana küfür edecek kocan bişey diyemem diyecek
Allah korusun sana küfür eden adam ileride tapuyuda aldın diye sinirle sana vurursa eşin yine seni kollamayacak demekki

senin yerine kendimi koydumda
asla bir tapu için orada kalmazdım
madem eve 20 bin lira masraf yaptın
tapuyu aldını ama ben şu kadar masraf yaptım onu ödeyeceksiniz bana de sende
tek göz odam olsun huzurum yerinde olsun:ssz:

eşimin gelmeme ihtimali var ama ...o asla başka şehri kabul etmiyor ben de en azından tapu bize dönerse diyerekten onun olduğu şehre sıcak bakabilirim msjı vermek istiyorum eşime yoksa direkt desem ki ben tapu falan istemiyorum başka şehirde oturacam kabul etmeyebilir..gerçi etmezse kendi bilir onu da göze aldım yani

Kesinlikle başka bir şehre kaç ve oraya asla dönme.
Bir ev tapusundan çok daha büyük şeyler kazanacaksın HUZUR gibi..

eşimin gelmeme ihtimali var ama ...o asla başka şehri kabul etmiyor ben de en azından tapu bize dönerse diyerekten onun olduğu şehre sıcak bakabilirim msjı vermek istiyorum eşime yoksa direkt desem ki ben tapu falan istemiyorum başka şehirde oturacam kabul etmeyebilir..gerçi etmezse kendi bilir onu da göze aldım yani

seninle gelmek istemeyecek olan adam zaten seni gözden çıkarmış demektir.
bunun muhakemesi bile yapılamaz
bence sen en kötü hitimali düşünerek konuş onunla
baktın yumuşamıyor gelmem diyor
zaten anne kuzusu olduğunu belli eder
sen herşeyi göze almışsın asla vazgeçme
bugün oğlunun kaza geçirdiği haberine en kötüyü düşünüp artık bir evladı sayılan gelinini dımdızlak ortada bırakmaya niyetlenen adam
ileride allem eder kallem eder o tapuyu yine eline geçirir
bu sefer sende eşini tercih ettiğin için kalırsın ortada evden de olursun
bence artıları eksileri iyi düşün göze aldığın şey aslında eşine karşı soğukluğunu da gösteriyor
orada kalırsan mutlu olamayacaksın gibi geliyor bana

seninle gelmek istemeyecek olan adam zaten seni gözden çıkarmış demektir.
bunun muhakemesi bile yapılamaz
bence sen en kötü hitimali düşünerek konuş onunla
baktın yumuşamıyor gelmem diyor
zaten anne kuzusu olduğunu belli eder
sen herşeyi göze almışsın asla vazgeçme
bugün oğlunun kaza geçirdiği haberine en kötüyü düşünüp artık bir evladı sayılan gelinini dımdızlak ortada bırakmaya niyetlenen adam
ileride allem eder kallem eder o tapuyu yine eline geçirir
bu sefer sende eşini tercih ettiğin için kalırsın ortada evden de olursun
bence artıları eksileri iyi düşün göze aldığın şey aslında eşine karşı soğukluğunu da gösteriyor
orada kalırsan mutlu olamayacaksın gibi geliyor bana

eşime soğukluğum olsa durmam onunla canım eşime kırgınlığım çok büyük ve ailesinden bu kadar korkması onlara bağlı değil bağımlı olması beni çıldırtıyor...ve beni enayi yerine koydular tapunun onlara kalmasını kabullenemiyorum ki o tapu bize geri döndüğünde eşime verecklerdir ben de eşimden alacam onda bırakmayacam ki tapuyu...zaten her halukarda kendimi garantiye almak için başka şehri yazaacm o net

Back
X