- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 32
-
- Konu Sahibi Kekkirintisi
Bak bu soz cok dogru " yonetmek" evet esimi yonetiyolardi. Biz ne dersek o olur mantigindalar kiii zaten esim icinde oyle. Babasi ne derse yapiyo.O aile değişmez... Oğlunu böyle yöneten insanlar varken size huzur gelmez... Kazanıyorum yazmışsınız, en iyisi başka bir ilde üniversite tercihi yapın.. Sizin için en güzel çözüm o evden uzaklaşmak bu evlilik evlilik değil.....
Aynen ailesinin zaten sizi kabullenme gibi bir niyeti yok.Kayınbabanıza bile hayret ettim koskoca adam oğluyla eşinin durumunu neden merak eder.Evlat niye anlatır dünya tersine dönüyor eski kayınvalideler yapsada kayınpederler pek olayın içinde olmazlarmış.Şimdi herkes şaşırmış .Allah yardımcınız olsun sizde korkmayın atın adımınızı bakın arkası nasıl geliyor.Kesinlikle sapıklik....
Normal degil cunku surekli bana" onlar benim kiymetlilerim" diyip duran . Herturlu guzelligi yapsamda gormeyen bi adam var karsimda. Anladimki ne yaparsam yapim deger gormicem ne bu evde ne bu ailede
Bende iclerine girince hayret ettim dogrusu. Resmen ogullarndan beni kiskanan bi aile var karsimda.Aynen ailesinin zaten sizi kabullenme gibi bir niyeti yok.Kayınbabanıza bile hayret ettim koskoca adam oğluyla eşinin durumunu neden merak eder.Evlat niye anlatır dünya tersine dönüyor eski kayınvalideler yapsada kayınpederler pek olayın içinde olmazlarmış.Şimdi herkes şaşırmış .Allah yardımcınız olsun sizde korkmayın atın adımınızı bakın arkası nasıl geliyor.
Vicdan dedin de aklıma geldi. Benim kaynana da yapacağını yapar, sağa bakar sola bakar ne eşimden ne görümcelerimden destek bulamaz, oturur yerine. '' Vicdanım yokladı, ondan ellemedim. '' der sonra. Seninki de yapacağını yapıyor, bakıyo ki kaçacaksın, duruyor. Sonra da bak ne kadar vicdanlıyım üstüne gitmedim fazla diyo de mi?Ben bosanalim diyince tamam diyo sonra vazgeciyo icden ice biliyrm. Evet belki dediklerimizde haklisinz ama onun disinda vicdanida susmadigi icin yapamiyo.nekdr acimasizda desem Allah o vicdani yakarsa kimse susturamaz . Ona cok iyi biliyo benim aslinda kotuluk hic yapmadimi amaci bastirmak. Amaci susturmak. Amaci ailesini bana benimsetmek. Herseyimize karisan bi kayinbaba varken oyle bi insan nasil benimsenirki
Vicdansiz insanlarda vicdan aramak sacma gelebilir kulaga...Vicdan dedin de aklıma geldi. Benim kaynana da yapacağını yapar, sağa bakar sola bakar ne eşimden ne görümcelerimden destek bulamaz, oturur yerine. '' Vicdanım yokladı, ondan ellemedim. '' der sonra.
Sen o vicdanı bekleme, kaç kurtar kendini. 20 yıla anca gelir o vicdan.. Anası babası yaşlanır, görümcen kendi hayatı ile uğraşmaktan size vakit ayıramaz, herkes köşesine çekilir, seninkinin arkası boş kalır, işte o vakit gelir ona o vicdan. Öyle vicdanı neyleyim ömür gittikten sonra. Bu mıymıy herifin bir de yaşlılığını çekmek var.Vicdansiz insanlarda vicdan aramak sacma gelebilir kulaga...
Ama amasi var iste Allah acitirsa Allah yakarsa susturmassa o vicdani naparsa yapsin susmaz dinmez. Ben bunun inancindaym. Bunu vermis oldugu rahatlikdaym ve hepsini Allaha biraktm
Var maalesef son zamanlarda çok duyuyoruz özellikle BDV de çok var bu tür ailelerden.Hatta bir arkadaş yazmıştı galiba kayınvalidesi eşi önde kolkola gidiyor kendi arkadan geliyormuş.Hayret etmemek elde değil o anne nasıl bir zevk alabilir ki bu davranıştan.Allah ıslah etsin yani eşinizin ailesi normal insanlar değil.Birde çocuğunuz olursa kayınailesi onu da kullanırlar size karşı ileride lütfen iyi düşünün.Bende iclerine girince hayret ettim dogrusu. Resmen ogullarndan beni kiskanan bi aile var karsimda.
Ilk aylar esim bana karsi cokk iyiydi . Gorumcemden patlak verince olay artik duzelemedik. Ozamanlar esim iyi davraniyo bana diye zorlaniyolardi.
Arı vız vız vız diye dolaşııııır şarkısını söyle ona.Simdide neden boylesin.
Neden soguksu .
Neden ilgisizsin diyo
Olsemmi öldursem mi derler o hesap.
Vallahi bagzi insanlara hayret ediyrm
3 gundur yuzume bakmazken aklin derdeydi, eski kekkirintisi yok karsinda bitti öldü o dedi.. umrumda degil ister yuzume bak ister bakma dedm.
Hep o cabaliyomus hep ondamiymis sanki suc. Ben melekmiymisim .... ahhh Allahim sen buyuksun
Var maalesef son zamanlarda çok duyuyoruz özellikle BDV de çok var bu tür ailelerden.Hatta bir arkadaş yazmıştı galiba kayınvalidesi eşi önde kolkola gidiyor kendi arkadan geliyormuş.Hayret etmemek elde değil o anne nasıl bir zevk alabilir ki bu davranıştan.Allah ıslah etsin yani eşinizin ailesi normal insanlar değil.Birde çocuğunuz olursa kayınailesi onu da kullanırlar size karşı ileride lütfen iyi düşünün.
Bana neden surat asiyosn gulmuyosn konusmuyosn dedigimde. Her anim bir olmaya bilir diyo. 1 senedir mi her anin bir degil. Benimde degil bundan sonra ozaman. Ben resti cektim artik ben degerliym kimse uzemez beni.Sen o vicdanı bekleme, kaç kurtar kendini. 20 yıla anca gelir o vicdan.. Anası babası yaşlanır, görümcen kendi hayatı ile uğraşmaktan size vakit ayıramaz, herkes köşesine çekilir, seninkinin arkası boş kalır, işte o vakit gelir ona o vicdan. Öyle vicdanı neyleyim ömür gittikten sonra. Bu mıymıy herifin bir de yaşlılığını çekmek var.
AyyArı vız vız vız diye dolaşııııır şarkısını söyle ona.
Bu adamı çekeceğine babanı çek canım. Hiç yoktan baban. Bu tipi ne kadardır tanıyorsun ki?Bana neden surat asiyosn gulmuyosn konusmuyosn dedigimde. Her anim bir olmaya bilir diyo. 1 senedir mi her anin bir degil. Benimde degil bundan sonra ozaman. Ben resti cektim artik ben degerliym kimse uzemez beni.
Aynen oyle bazen diyrm ki ancak anasi babasi ölürse rahat ederm baska turlu zor. O insanlar nerde olursak olalim karisirlar
Hiç öyle gelmesin kimler neler başarıyor. Madem üni oluyor hem çalış hem oku bak fırsat ayağınıza gelmiş resmen. Çocuğunuzun olmaması sizin için bir avantaj şu an çocuk olsaydı onun gözü önünde aldatılıp dayak yeseydiniz daha mı iyi olacaktı. Gidin okulunuzu okuyun kimseye muhtaç olmayın her kadın isteyince kendi ayakları üzerinde çok rahat durur. Biz kimseye muhtaç değiliz. Annemiz babamız dayak yediğimizi görmektense yanlarına sönmemizi tercih eder emin olun.Uni. Sinavina girdim ve kazandimi dün gordum okumayo dusunuyrm zaten. 28yasindaym ve oyle cok yoruldumu hissediyorm ki bazen hic bise basaramazmisim gibi geliyo
Aaaaahhhhh ahh neler neler
O ne ya?
Zaten cocuk yapmama sebebim bu.Var maalesef son zamanlarda çok duyuyoruz özellikle BDV de çok var bu tür ailelerden.Hatta bir arkadaş yazmıştı galiba kayınvalidesi eşi önde kolkola gidiyor kendi arkadan geliyormuş.Hayret etmemek elde değil o anne nasıl bir zevk alabilir ki bu davranıştan.Allah ıslah etsin yani eşinizin ailesi normal insanlar değil.Birde çocuğunuz olursa kayınailesi onu da kullanırlar size karşı ileride lütfen iyi düşünün.
Kendi ayaklarimin ustunde durcam artik evet buyuk firsat oldu bu uniyi kazanmak bana . Cok sukur Rabbime...Hiç öyle gelmesin kimler neler başarıyor. Madem üni oluyor hem çalış hem oku bak fırsat ayağınıza gelmiş resmen. Çocuğunuzun olmaması sizin için bir avantaj şu an çocuk olsaydı onun gözü önünde aldatılıp dayak yeseydiniz daha mı iyi olacaktı. Gidin okulunuzu okuyun kimseye muhtaç olmayın her kadın isteyince kendi ayakları üzerinde çok rahat durur. Biz kimseye muhtaç değiliz. Annemiz babamız dayak yediğimizi görmektense yanlarına sönmemizi tercih eder emin olun.
Kesinlikle normal değiller eşinizi de onlar büyüttüğü için o etkiden çıkması zor.Belki düzelir diyeceğim ama sadece aile sorunuda değil aldatmada var şiddette yani ümitsiz görünüyor.Zaten cocuk yapmama sebebim bu.
Ilk zamanlarda "erken daha" diyip karisa kaynana. Oglunun aldattini bile bile "aslinda bi cocugunuz olsa mutlu olursunz" diyo
Yermiyim ben
Yaparmiyim ben
Cok beklerler...
Ben hamileyken oglunuz beni aldattiginda napacam ozaman soylermisnz dedim.
Guvensiz nerye kadar diyo kaynanam. Guveni benmi bozdum. Gelde delirme boyle ailede...
Benim esimle birton sorunum var yeterki siz iyi olun diceklerine...
" haaa sunuda soyleyim oyle bizim evin isini gormeden babanin evine koşup gitme" diyen bi kayinbaba .. kafalarinda sorun var ben iyice emin oldum artik baska aciklamasi yok zira.
Evet zaten aldatma olmasa sabr diyodum bunca yapilanlara "normal olmasada"Kesinlikle normal değiller eşinizi de onlar büyüttüğü için o etkiden çıkması zor.Belki düzelir diyeceğim ama sadece aile sorunuda değil aldatmada var şiddette yani ümitsiz görünüyor.
Böyle insanlar yetiştirmiş kocanı. Yarın rahmetli olsalar dahi o koca düzelmez.Zaten cocuk yapmama sebebim bu.
Ilk zamanlarda "erken daha" diyip karisa kaynana. Oglunun aldattini bile bile "aslinda bi cocugunuz olsa mutlu olursunz" diyo
Yermiyim ben
Yaparmiyim ben
Cok beklerler...
Ben hamileyken oglunuz beni aldattiginda napacam ozaman soylermisnz dedim.
Guvensiz nerye kadar diyo kaynanam. Guveni benmi bozdum. Gelde delirme boyle ailede...
Benim esimle birton sorunum var yeterki siz iyi olun diceklerine...
" haaa sunuda soyleyim oyle bizim evin isini gormeden babanin evine koşup gitme" diyen bi kayinbaba .. kafalarinda sorun var ben iyice emin oldum artik baska aciklamasi yok zira.