Ve Samsunun Gülleri buluştu

hıı iyi ozaman,kızımın adı üstünde baksana huysuz yazmış.şimdi bana ayy anne akşama kadar benimi konuştun ayıp değilmi deropuyorumnanaktan

ablam evet o dikkatimi çekti anladım zaten.huysuz hakkında konuşuyorsak kötü yazmıyoruz ya okusun iyiliğini yazıyoruz

ayyyyy çokk iyi kız, çok güzel kızzzz, bir hamarat bir hamarat o kadar yani:roflol::roflol::roflol::roflol:

o hamarat benmıyım :roflol:
hiçhaberim yok ben neymişimzemuszemus

maşaallah arkadaşlarrrr alkisalkisalkis
demek gün yapmaya bilem karar verdiniz hee:jeyyar: ne güzel ne güzell
ama ben daha bi kalabalık beklerdim samsundan turkbayragi
moon cum öpüyorum sevgili rakibimm, elbise sana daha çok yakışıyor bunu da belirteyim burdan yerimseniben
saruböcekin böcüğünü de ısırdımm, öptüm.. maşaallah yahuu Şeniz :smiley-cool:

arkadaşlığınız daim olsun kızlar a.s.

samsunun gülleri şahanesiniz valla hepiniz birbirinden güsel
rabbim nazarlardan saklasın diyerek nasar boncugumuda eksik etmiyorum

teşekkür ederiz canım rakibeciğim opuyorumnanaktan benim ablalar pek bir hızlılar biz gündü buluşmaydı piknikdi coşacağız inşallah :teytey: ve daha da kalabalıklaşacağız :teytey: :teytey:

Canlarım hepiniz harikasınız. Böceğim Allah bağışlasın bebişin çok tatlı maşallah, sanada annelik çok yakışmış. Nickini çok ilginç bulduğum(Ekrulum_mor ametist) bu nicke sahip kişinin böyle hoş biri olduğunu görmek beni mutlu etti:))) Hepinizi öpüyorum. Daha nice buluşmalara ve dostluklara.

Son düzenleme:

tamam canımmm eee albümm yapcam ya albüm kapağım olacak o tatlımmm

yeni katılan arkadaşlar var gelsene sende çok uzak kaldın ama hepside çok şekerler
denk gelemedik demekki bir ara yoktum bende ankaradaydım
bekliyoz seni tatlummm çok öpüyom seni habersiz bırakma opuyorumnanaktan

tahminimdende güzelsiniz arkadaşlar maşallah size,
sizleri gördüğüme çok memnum oldum ,süpersiniz
çok güzel bir buluşma olmuş ,arkadaşlığınız daim olsun ,,hepinizin yanaklarınızdan öpüyorumopuyorumnanaktan
inanın sizleri gördüğüme çok sevindim ,
izmirden kucak dolusu sevgiler yolluyorum sizlere...
a.s.a.s.a.s.a.s.

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim güneş ablamopuyorumnanaktan

samsunun gülleri şahanesiniz valla hepiniz birbirinden güsel
rabbim nazarlardan saklasın diyerek nasar boncugumuda eksik etmiyorum

işte güzel gözlerle bakmaıyı bilen bir arkadaş dahayerimseniben teşekkür ederiz hayatım samsundan kucak dolusu sevgilera.s.

ayy negüzelmiş samsun hatunlarıı. ben yüzünü merak ettiğiniz üye kim diye bi bölüm var orayada yazmıştım ekrulum mor ametist i merak ediyorum diye gördüm ablamıopuyorumnanaktan

maşallah dostluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…