Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Ben onların karı koca olduğuna inanmıyorum Mune açıkçası. Kişilik bölünmesi yaşayan biri bile olabileceğini düşünüyorum. Diğer olasılık 1 kişi bile beni haklı görmedi , dur 2.üyelik açayım , böyleyken böyle deyip kalan gururumu kurtarayım da olabilir. Bir diğer ihtimal ; kk daki ışığı fark eden senaristler dizileri için üstü kapalı nabız yoklayıp fikir almaya başladılar.

Çalıkuşu dizisi topiğinde bir arkadaş benim buraya yazdığım sözleri kullandılar Kamran ın evlenme teklifinde demişti mesela.

Ben söz weriyorum kavga etmeyeceğime müne..
Ama diğer hatunları bilemicemm ahahahaha

walla billa ya. ben onun için şunları şunları yaptım kıymet bilmedi dedi bide canım ya çok üzüldük sonra haline. tabi böyle aptal saptal hareketlerden sonra benımle deYılsın dedim boşandım

Yok yani buradaki kadinlar ona hak verse nolcakmis:))
Sanki bosanma davasini KK hatunlari görecek:)))

Allah im ya, iste insanoglu..

Hadi sen neyse ben sübyan kelimesine ne taraftan denesek giremiyorum:))

KEndimi nereye koyacagimi sasirdim acayip duygular icindeyim:))

yeni yetme sübyanım benim

onda hemfikiriz bende aynı kişi olduğunu düşünüyorum.yani ortada hem kadın hem kocası yoktu.sadece koca vardı..ikisi adına yazdı yada yada yada....

Dizi senaristleri mii, hayall gücüne bakk

Son düzenleme:
bu olay boşanmadan sonra mı oldu piyo koptum ya.
adamcağız yememiş içmemiş seni takip etmiş desene.

yok boşanmadan önceydi parkon. zaten böyle saçma hareketlerinden bıktırdı beni. hayır yani ben benim açımdan anlattım olayı, öyle olmadı diyelim, hadi tamamen salladım diyelim ne diye sende üye olup burdan yazıyorsun. eve gidince de ki sen neden böyle düşünüyorsun, gel çözüm bulalım. ama benimki yani eski benimki üşenmemiş gelmiş. hoşuna gittiyse belki benden boşandıktan sonra oda nick alıp devam etmiştir güzel bir platform sonuçta

-
ciddi olamazsın

çok ciddiyim valla

sürekli heryerde bi laf sokma çabalarınız var he
kimin kime saldırdığı apaçık ortada

Bari şimdi yapmasanız neden hemen kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz farkındaysanız birbirine saldıran hatunlar demiş herkesi katmış yani bende dedim ne güzel sohbet ediyoruz hazır yasaklar kalkmışken diye ki ben burada baya baya kavga ettiğim insanlarla şakalaşıyorum yani bence sorun çıkarmanın şu an alemi yok kötü niyetle dememiş ki arkadaş. Kimin kime saldırdığı ortada deyip eskiyi deşmenin gereği yok.

ahahahhaah bune ya:))

Senaristler buraya bakip mi yaziyormus dizileri :)
Yarin birgün hepimiz karakter olarak dizilerde canlandirilirmisiz:)))

Bence de buldum bunmayayım yoksa evde kalacam Bende 46 kiloda kaldım boy da yok

Ahaha,bencede o buralardadır hala

Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya

Fallenım yoksa senmisin bacım

Muneeeeeeeee benim topraaaam oluyorsun müdürummmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onda hemfikiriz bende aynı kişi olduğunu düşünüyorum.yani ortada hem kadın hem kocası yoktu.sadece koca vardı..ikisi adına yazdı yada yada yada....

Ruhunu tatmin etmek isteyen bir kadındı bence miskamber Kendi yazdı , kendi oynadı. O mektubu yazabilecek ve kadınına yazacak bir erkeğin bunu ulu orta paylaşıp kk da konu açacağını düşünmek istemiyorum

Muhtemelen yazanda bekar , hikayelerim tutar mı diye uğraşan birisidir.

Yok artiiiikkk yaaaa
Bildigin dallas olmus buralar anacim..

Adama bak hirsa bak Yarabbimmm
o adamın daha neleri vardı anlatsam roman olurrr. birinin yanında canım karım bitanem, güzelim, zeki akrım benim. eve gidince: sen ne salak bi kadınsın neden ben bişey derken lafımı bölüyorsun, neden bana değil de ona hak veriyorsun bla bla blaaaaa:104:

Yok yani buradaki kadinlar ona hak verse nolcakmis:))
Sanki bosanma davasini KK hatunlari görecek:)))

Allah im ya, iste insanoglu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…