nerden neyi nasıl buluyorlar anlamadım. ama ben masumum, ajanlar heyy fazla vakit kaybetmeyin benimle benden size iş çıkmaz. neyseki sırf yalan söylemek için buraya girmek gibi saçma alışkanlıklarım yok. ben neysem oyum. burda benim herşeyimi bilenler de var zaten hatta burda konuştuğumuzdan daha çok konuşuyorum diğer iletişim kanallarıyla. velhasıl kelam ben paranoyak değiliiimmmm
şu önceki muhabbetleride açıkla gözünü sevim ya. biri erkekmişte buradamı yazışıyormuş neymiş?
Arkadaşlar Efsaa olayı değil de yanlış yazmıyorsam alaraey in bi açıklamasını okudum haklı olabilir.
Çünkü benim de başıma böyle bir olay geldi Mune ye açıkladım hatta hala bekliyorum 2. üyelik gibi bir şeyin çıkmasını ben de ablamla birlikte üye oldum onun farklı rumuzu var ben yenisini açana kadar bir süre orada takıldım şimdi bu hesap bana ait. Bu arada adım değşimiş ben irhebiyyunene idim bunu da mune ile konuştum. Yani bölyle şeyler olabiliyor.
Ahh angry hayaller ne güzeller. Lütfen hanımlar oğullarınızı romantik yetiştirin nasıl olcak bilmiyorum ama kanayan yaram ben yandim kızım yanmasın
Sokla bizi Mune:))
Zaten sokun alasini yedik bugün:))
42 yaşındasınız ve 46 kilosunuz öylemiiii
Ben 26 yaşındayım 53 kiloyumm :84:
Eski sistem geri dönmesin ama böyle iyiydi ya,
Hem Kılıçtaroğlununda kafası dağıldı birazz fena mı oldu
42 yaşındayım, esmerim, 46 kiloyum, hayatımda hiç diyet yapmadım, İstanbul doğumluyum ama aslen Erzincan'lıyım, ev kadınıyım, işim gücüm sizsiniz:))
20 yıllık evliyim, 19 yaşında bir kızım var, başka da soru sormayın, haftaya eski sistem geri dönüyor, bu geyiklerin acısını çıkaracağım sizden
Hadi artık konuya dönün
Yorma kendini hic alaraey, senin arkadasinin üyeligi olmasi hicbirsey bugün yasadiklarimizin yaninda..
Bir kisi daha erkek cakarsa yakarim bu KK yi yikariiimmmmmm
Lili utanıcaksa ben bi intahar edimde gelim bari
Gidimm ben dimii, gidimm gidimm benn
Yaaa neden öyle dedin şimdiiii :26:
Gidimm ben dimii, gidimm gidimm benn
Yaaa neden öyle dedin şimdiiii :26:
efsayı okudum hatta beni efsa zannedenler oldu ::
ben ciddiyim walla sype adresimi vereyim twitterimi vereyim skypeden canlı görüşelim erkek değilim..
erkek olsam aranızdan birine şimdiye kadar aşk ilan ederdim :)))
yasak değilse beğenileri hemen şimdi koycam
Hiç mi yok:26::26:
Kadın heryerde kadın işte
Siyaset konuşmayı bırakınca hepiniz daldınız geyiğe
weiss,
burası kk her an herşey olabiliyor, daha bu ne ki:))
BDV'ye hiç takılmamışsınız, orayı da tavsiye ederim, karı koca üye olup kavgalarını sitede yapan aileler bile çıkıyor
Sana inandık alaraey,ama bak erkekse bile erkek gibi gelemiyor.
Gururdan girdim belki ağırına gider.
Yalnız Kılıçdaroğlu okursa çok alınacak, efşaa yada çokkızacak . konumu sabote etmiş diye
Efsa iyi oldu ya şu birbirine saldiran hatunları göremiyorum ne güzel
son paylaştıklarını görmedim efsanın.baya saygısız davranmış sanırım öylemi
hacı şimdi efsaa diye bir uye var bilmem bilir misin
17 yasında oldugunu söylüyordu resimler de vardı.
bizim ajanlar resimleri aratmıs rus subyancı sitesi mi ne orada çıkmıs resimler. baska da bir yerde cıkmamıs.
valensiya diye birinin resimleriymiş. efsaada sürekli doğruluktan bahseden biri. dedik bu nasıl olur
şaka yaptım zaten senin için ya hemen de alınmıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?