• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Bence de buldum bunmayayım yoksa evde kalacam:27: Bende 46 kiloda kaldım boy da yok:ssz:

Ben boyuma göre 45 kilo olsam ohh fazla bile ama hiç olmazsa S beden olurumda rahatlarım yani. Kot 24 zor buluyorum ama 25 bulunuyor elbise etek filan zor oluyor yani.

Evde kalma gel bana gel bana. Börekler açarım sana. Nasıl kocaysam artık :9:

ayyyyyy weis bu karizmayla belki bende ünlü olurum :27::27::27::27:

Ünlü olmak degilde acayip bozulurum buna yaw herkes bizim üzerimize oynuyor:))))
Kardesimmm senaristler hopp bana bak oyarim sizi hea..
Sakin kullanmayin sözlerimizi karakterlerimizi kullancaksanizda bizi cagarin biz oynariz:)))

Son düzenleme:
benim buraya üye olduğumu bilen ve beni bulan eski kocamda ben eşiyim aslında böyle böyle diye kendini savunmuştu :9: kime? kk kadınlarına :9::9:
ne saftirik adamlar var ya. üyeliğimi iptal edip bunu aldım sonra bende. çok komik ya hayır o öyle değil böyle yazmış ya hayır yani sana hak verseler ne olacak sen haklısın deseler yani peeehhh:24::24:

Iyi ki bosamissin :27:

ahahahhaah bune ya:))

Senaristler buraya bakip mi yaziyormus dizileri :)
Yarin birgün hepimiz karakter olarak dizilerde canlandirilirmisiz:)))

Rumuzları vermeseler bari :1: Akşam çekirdek çitleyip diziye bakarken bir de bakıyorsun senin anlattıkların ekranda oynanıyor :45:

Ahaha,bencede o buralardadır hala:1::1:

Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya:27:

Fallenım yoksa senmisin bacım:23:
fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortaya :4::4:

fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die:51:
ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayan :ssz::ssz:

o adamın daha neleri vardı anlatsam roman olurrr. birinin yanında canım karım bitanem, güzelim, zeki akrım benim. eve gidince: sen ne salak bi kadınsın neden ben bişey derken lafımı bölüyorsun, neden bana değil de ona hak veriyorsun bla bla blaaaaa:104:

:24::24::24::24::24:

Kendi cok zekiymis bak davranislardan belli:))
KK ye gel kendini ispata calis:))
Zeka küpü iste:)

Evet canım. Diziler kısmından çalıkuşu topiğinde konuşmuşlardı. Hatta Kazen burdan mı alındı diye sormuştu :34:
Hmmm artıkk KK herşeyii duyacağızzz gibiiii :27::27:

:53::53::53::53::53::53::53::53: parkim ehem kem küm yok ben değilim :ssz::ssz::ssz:

Aynı yazı karekterleriyle yazıyoruz ve bu yüzden
senin yorumlarını okuyunca afallıyorum ben böyle bişi yazmadım ki diyorumm :52::52:

bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu:52::52:

denk geldiniz mi:9:
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya:27:

Son düzenleme:
fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortaya :4::4:

ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayan :ssz::ssz:

arada bana asılır, ben ona asılırm , geçniri gideriz:27:

fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die:51:

imaj değiştirdim piyo bile kırk yıollık kocasını tanıyamadı düşünün :52::52::52::52:

güzel bir artist canlandırısa beni kabul ederim. :27:

ahahahaahahahahah seni ben yerim yaaa heyytt canım benımmmmm :1::1::1::1:

Ünlü olmak degilde acayip bozulurum buna yaw herkes bizim üzerimize oynuyor:))))
Kardesimmm senaristler hopp bana bak oyarim sizi hea..
Sakin kullanmayin sözlerimizi karakterlerimizi kullancaksanizda bizi cagarin biz oynariz:)))

ben oynamam :17::17::17::17: utanırım :17::17::17:

ayyyyyy weis bu karizmayla belki bende ünlü olurum :27::27::27::27:

Geliyimmm hazır mısınn :23:
hazırımda kilo kaç birtek onu merak ettim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
İyi ki müneye kendinizi tanıtır mısınız diye sormuşum bak hemşerii çıktınızzz kızzzz :52::52:

Hadi ya kaçırmışım:27::27:

Siz fallenın gerçek fotosunu görün birde maşallah arkadaşım taş bebek:nazar:

canımsın parkim senın güzelliğin o :38::38::38:

Iyi ki bosamissin :27:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Rumuzları vermeseler bari :1: Akşam çekirdek çitleyip diziye bakarken bir de bakıyorsun senin anlattıkların ekranda oynanıyor :45:

Zaten bir diziye konu olmadigimiz kaldiydi:)))
Artik sülümaaannnn siyaset topigini getir banaa diye bagiran bagirana:)))

dün de bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu:52::52:

denk geldiniz mi:9:
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya:27:

geçen yıllarda bi hatun daha vardı bilmiyorum hatırlayan varmı.yine stv dizilerindeki bi oyuncuyu sevgilim demişti...belli bi müddet sonra tabi gümlenmişti...

Ben boyuma göre 45 kilo olsam ohh fazla bile ama hiç olmazsa S beden olurumda rahatlarım yani. Kot 24 zor buluyorum ama 25 bulunuyor elbise etek filan zor oluyor yani.

Evde kalma gel bana gel bana. Börekler açarım sana. Nasıl kocaysam artık :9:

Kot konusunda bende sıkıntı çekiyorum ya genelde daralttırıyorum kaç kilosun ki sen:ssz:

Back