• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

ciddimisin anlamadım sevda
ben ciddiyim gerçekten koycam şimdi özelimde ne var ne yok :))
mesajlar hariç beğenileri hakkımda olanları felan koycam

koyma koyma, zaten kazen ikna olmasa açmazdı banını :27: zamanında ben de kardeşimle aynı evden bağlandım diye çizmişti beni, sonra açıkladık geri geldik cümleten :27: olabiliyor böyle şeyler, normal :)

weiss,
burası kk her an herşey olabiliyor, daha bu ne ki:))
BDV'ye hiç takılmamışsınız, orayı da tavsiye ederim, karı koca üye olup kavgalarını sitede yapan aileler bile çıkıyor:9:

BDV ye bakiyordum bir aralar ama ben birtek sedef i biliyorum baskadasoke olay bilmiyorum.
Yani bunlar olagan hea.
Ben baya soke oldum ne deyim.
Özelden yazsa benden yardim istese her konuda yardim ederdim özel genel.
Ekrek cikarsa kendimi cok aldatilmis hissedecem.
BDV ye gideyim bu tarz olay cikarsa tutmayin beni dalacam:))))

yok valla alınmadım :) biliyorum onu ama nerden bildiğimi bilmiyorum. yahu resim eklemeseymiş bari of çok saçma. ama sizde hemen günahını almışsınız sonuçta onun tercihi belkim orayada yüklemiştiirrr :23::23:

yok o kadar doğrucu davut bunları yapıyorsa vardır bi pislik :27:

weiss,
burası kk her an herşey olabiliyor, daha bu ne ki:))
BDV'ye hiç takılmamışsınız, orayı da tavsiye ederim, karı koca üye olup kavgalarını sitede yapan aileler bile çıkıyor:9:

benim buraya üye olduğumu bilen ve beni bulan eski kocamda ben eşiyim aslında böyle böyle diye kendini savunmuştu :9: kime? kk kadınlarına :9::9:
ne saftirik adamlar var ya. üyeliğimi iptal edip bunu aldım sonra bende. çok komik ya hayır o öyle değil böyle yazmış ya hayır yani sana hak verseler ne olacak sen haklısın deseler yani peeehhh:24::24:

benim buraya üye olduğumu bilen ve beni bulan eski kocamda ben eşiyim aslında böyle böyle diye kendini savunmuştu :9: kime? kk kadınlarına :9::9:
ne saftirik adamlar var ya. üyeliğimi iptal edip bunu aldım sonra bende. çok komik ya hayır o öyle değil böyle yazmış ya hayır yani sana hak verseler ne olacak sen haklısın deseler yani peeehhh:24::24:

Yok artık:53: Şaka gibiymis gerçekten.

Yok artiiiikkk yaaaa:52::52::52:
Bildigin dallas olmus buralar anacim..:52::52::52::52:

Adama bak hirsa bak Yarabbimmm

BDV ye bakiyordum bir aralar ama ben birtek sedef i biliyorum baskadasoke olay bilmiyorum.
Yani bunlar olagan hea.
Ben baya soke oldum ne deyim.
Özelden yazsa benden yardim istese her konuda yardim ederdim özel genel.
Ekrek cikarsa kendimi cok aldatilmis hissedecem.
BDV ye gideyim bu tarz olay cikarsa tutmayin beni dalacam:))))

Yalnız hayırlı bir işe vesile oldu:))) en azından şu anda hiçbiriniz kavga etmiyorsunuz, bir teşekkür edelim kendisine:ssz: hepiniz bı konuda uzlaşı sağladınız:60:
Müsadenizle ben şimdi çıkıyorum, dışarda işlerim var, geldiğimde inşaallah bu sulh ortamı devam ediyor olur:34:

bu olay boşanmadan sonra mı oldu piyo:60: koptum ya.
adamcağız yememiş içmemiş seni takip etmiş desene.:27:

-

ciddi olamazsın:53::53::53:

Anam yine mi odun buldum ben yaa :27::27:

erkek olupta odun olamayan var mı illa odun olmam lazım yoksa olmaz yani odun modun buldun ya ona bak sen kızım :9:

Bir yandan sizi okuyorum, fotoğrafların başkaca hemde fenaca sitelerden alıntı olduğunda herkes mutabık sanırım, ben şimdilik geçici bir önlem alayım, sonra erkek mi kadın mı konusu açıklığa kavuşunca gerekli açıklamayı yaparız.

Geçici önlem efsaaa'nın hesabını geçici olarak donduruyorum yani, rüştünü ispat ederse açılır, edemezse hoşçakal deriz:ssz:

yani birşeyler döndüğü kesinde burada yazılanları illa görmüş olması lazım nede gelip açıklama yapmadı ki. Bakalım neler çıkacak.

Kızlar ben midemi üşütmüşüm yaaa ne iyi gelir bir el atın:ssz:

Nane kaynat, sıcak su torbası koy, hafif şeyler ye ya da gel ben sana bakarım yafrımmm :52::52:

42 yaşındayım, esmerim, 46 kiloyum, hayatımda hiç diyet yapmadım, İstanbul doğumluyum ama aslen Erzincan'lıyım, ev kadınıyım, işim gücüm sizsiniz:))

20 yıllık evliyim, 19 yaşında bir kızım var, başka da soru sormayın, haftaya eski sistem geri dönüyor, bu geyiklerin acısını çıkaracağım sizden:60:
Hadi artık konuya dönün:4:

Ablamm sende bendensin kilo alamıyorum ama yemiyorum da çok yesem de herkes yiyip kilo alır ben öbür gün tartıya çıkıyorum yok ama boyum kısa kilomu hiç demiyim yani 45 kilo olsam iyi yani çok iyi olur hem de ama nasıl olucamm. 0 bedenim bildiğim pantolon xs, kot 24.. :9::9: çok güzelsindir eminim.. Maşallahhh :16:

Allah bağışlasın evladını. Hamile kaldığında kaç kiloydun benim zayıflığım sorun diye dert ediyorum da bu konuyu. Eski sistem mi geri dönüyor yumuşatılmayacak mı kurallar tamam geyik konu dışı ok de eski sistem tamamen mi geri dönecek :18::18:

Son düzenleme:
Yok artık:53: Şaka gibiymis gerçekten.

Yok artiiiikkk yaaaa:52::52::52:
Bildigin dallas olmus buralar anacim..:52::52::52::52:

Adama bak hirsa bak Yarabbimmm

walla billa ya. ben onun için şunları şunları yaptım kıymet bilmedi dedi bide :9: canım ya çok üzüldük sonra haline. tabi böyle aptal saptal hareketlerden sonra benımle deYılsın dedim boşandım :24::24:

Back