- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
çiçek yenmiyor ki ama yazık şimdi yani o kadar para verilir mi bir çikolata yeter yazık daha düğün denek yapıcaz. Madem erkeğim mantığım böyle olmalı dimi amaa direkt meşe odunu
merhaba berkoş
Yakalayin su berke can i:))
Canini kesin berkesini azad edin:)))
Şeyyy benim yönüm şaştı birazda
itiraf ediyorum ben çiftt cinsiyetliyimmmmm
Canınız sağolsunben öyle şeylere takılmam rahat olun LiLyaNa
Bir yandan sizi okuyorum, fotoğrafların başkaca hemde fenaca sitelerden alıntı olduğunda herkes mutabık sanırım, ben şimdilik geçici bir önlem alayım, sonra erkek mi kadın mı konusu açıklığa kavuşunca gerekli açıklamayı yaparız.
Geçici önlem efsaaa'nın hesabını geçici olarak donduruyorum yani, rüştünü ispat ederse açılır, edemezse hoşçakal deriz
ahahahah şu kknın tepkisi beni öldürüyor ya
Yaaa beni kalbinin bi köşesine koyyyyy senn orda tutttt :))))))Biz simdi seni nereye koyalim kardes pardon baci yok olmadi kardes baci:)))
KK ye koysak olmaz EK ye koysak olmaz...
Sen en iyisi ortada biyerde dur bakalim simdilik:)))))
Bir yandan sizi okuyorum, fotoğrafların başkaca hemde fenaca sitelerden alıntı olduğunda herkes mutabık sanırım, ben şimdilik geçici bir önlem alayım, sonra erkek mi kadın mı konusu açıklığa kavuşunca gerekli açıklamayı yaparız.
Geçici önlem efsaaa'nın hesabını geçici olarak donduruyorum yani, rüştünü ispat ederse açılır, edemezse hoşçakal deriz
merhaba güzeller. çok hoşsunuz tanışalım mı?
keyifli saatler evli, bekar, dul farketmez (arka plan) benim için önemli olan arkadaşlık. ee nasılsınız bakalım
Evet yoğun siyasetin geldiği son nokta :) KKÇILDIRDI
Kızlarr izin çıktııı
Eee nerde kalmıştıkkkk kızlarrr dedikoduya dewammm
Acaba müne hanım kaç yaşında_?
Sarışın mı_?
Esmer mi_?
Kaç kilo_?
Kaç yaşında_?
Diyet yapar mı_?
Memleketi neresi_?
KK dan başka bir iş ile meşgul mü_?
Kızlarrr istediğinizzi sorun izin çıktıı nasılsaaaa
Anam yine mi odun buldum ben yaa
siyaset başımıza vurdu...millet makamına koltuğuna geçti ..çenesini biz burda yaptık.olacağı buydu....biri bedduamı etti ne ..bidaha siyaset konuşamayın die
Kızlarr izin çıktııı
Eee nerde kalmıştıkkkk kızlarrr dedikoduya dewammm
Acaba müne hanım kaç yaşında_?
Sarışın mı_?
Esmer mi_?
Kaç kilo_?
Kaç yaşında_?
Diyet yapar mı_?
Memleketi neresi_?
KK dan başka bir iş ile meşgul mü_?
Kızlarrr istediğinizzi sorun izin çıktıı nasılsaaaa
peki mune böyle yapinca tekrardan baska bir hesap acamaz mi yani baska nickle??? ciddi bilmedigimden soruyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?