Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Inandım ben . Hele resimdeki sensen ne dersen inanırım. Tanisalim mi? Ben Kadir Deli Kadir

Sokla bizi Mune:))
Zaten sokun alasini yedik bugün:))

42 yaşındasınız ve 46 kilosunuz öylemiiii
Ben 26 yaşındayım 53 kiloyumm :84:

Eski sistem geri dönmesin ama böyle iyiydi ya,
Hem Kılıçtaroğlununda kafası dağıldı birazz fena mı oldu

Son düzenleme:
şok ettin beni nayır nolamaz didim yazını okuyamadım cok uzun olmus aksam bakacagım cok oturdum nette bugun
Inandım ben . Hele resimdeki sensen ne dersen inanırım. Tanisalim mi? Ben Kadir Deli Kadir
ahahahah

piyo ya şimdi açıkla kendini ya da ajanlar kapıda haberin olsun

nerden neyi nasıl buluyorlar anlamadım. ama ben masumum, ajanlar heyy fazla vakit kaybetmeyin benimle benden size iş çıkmaz. neyseki sırf yalan söylemek için buraya girmek gibi saçma alışkanlıklarım yok. ben neysem oyum. burda benim herşeyimi bilenler de var zaten hatta burda konuştuğumuzdan daha çok konuşuyorum diğer iletişim kanallarıyla. velhasıl kelam ben paranoyak değiliiimmmm

şu önceki muhabbetleride açıkla gözünü sevim ya. biri erkekmişte buradamı yazışıyormuş neymiş?

Yorma kendini hic alaraey, senin arkadasinin üyeligi olmasi hicbirsey bugün yasadiklarimizin yaninda..
Bir kisi daha erkek cakarsa yakarim bu KK yi yikariiimmmmmm

Haftaya KK bosalir.

Arkadaşlar Efsaa olayı değil de yanlış yazmıyorsam alaraey in bi açıklamasını okudum haklı olabilir.
Çünkü benim de başıma böyle bir olay geldi Mune ye açıkladım hatta hala bekliyorum 2. üyelik gibi bir şeyin çıkmasını ben de ablamla birlikte üye oldum onun farklı rumuzu var ben yenisini açana kadar bir süre orada takıldım şimdi bu hesap bana ait. Bu arada adım değşimiş ben irhebiyyunene idim bunu da mune ile konuştum. Yani bölyle şeyler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…