- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
belediye nikahı isterim ben
ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa
canım yok hiç bir yere takılmıyorum
damdan düşer gibi girer çıakrım arada çok zamanım olmuyor
nasılsın Rabbim gönlünün muradını versin hep dua ediyorum sana
ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa
Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa
şimdilik imam nikahına razı ol da sonra bakarız o işe de söz kıyacam kıızzz:
evle arabayı üzerime yaparsan bu iş olur....
Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa
Teyyyy teyyyyy
Nidenn iyi olmuşş bana :26:
Salarım üstüne bakkk efsarrrıı
Ewettt aramızda kaybolurrr kamera görüntüleyemez bilee..
Bizde bu çene varkenn sesini bilem duyuramazzz
Kaçsak mıı ne :26:
Aahahahahahhaa tipeee gellllll
Kızlar ben çıkayımda evi bi toplayıp geleyim fazla geyik yapmayın bensiz
Bekarım vallaGeçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi
Bekarım vallaGeçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi
valla şimdi efsaa gelip de sadece ''siz yanlış biliyorsunuz'' diyip giderse şaşırmam
Yok emin oldum suan senin gibisini bulamayacagimiza yakusuklu seni:))))
Seni Bir kenara ayiralim, buradaki kizlardan hicbiri sana layik degil:)))
Söyle bir kainat güzeli düserse siteye senindir:)))
Gülmeee gülmeee sitemizde ne cevherler varmis görüyonmu:)))
Irkek didigin böyle olcek:))
Yok canım bu sefer diyememe ihtimali var, profiline tekrar baktım, ben yaşıyla ilgili bir şüphe içersindeydim, 17 değil onu diyeyim size, paylaştığı fotoğraflar gerçekse şayet 17 yaşında bir kıza ait değil o kız daha küçük, zira benimde 19 yaşında kızım va, o da yaşından küçük gösterir ama 13 yaşında gibi de gözükmez.
Erkek olma ihtimali için şimdilik bir açıklama yapmayayım ama üzüldüm gerçekten, daha bir iki gün önce yaşı küçük olduğu için ne yüklenilsin ne pohpohlansın diye düşünüyordum ama fena faka bastırdı hepimizi.
Kandırmıyon dımı beni:26:
yaparım tabiiii hemide arabayı yeni aldım daha dün
aynen bendeeee karnım agrıdı gülmekten
ahhhh ahhhhh bende doğrusam ahhh
Yok canım bu sefer diyememe ihtimali var, profiline tekrar baktım, ben yaşıyla ilgili bir şüphe içersindeydim, 17 değil onu diyeyim size, paylaştığı fotoğraflar gerçekse şayet 17 yaşında bir kıza ait değil o kız daha küçük, zira benimde 19 yaşında kızım va, o da yaşından küçük gösterir ama 13 yaşında gibi de gözükmez.
Erkek olma ihtimali için şimdilik bir açıklama yapmayayım ama üzüldüm gerçekten, daha bir iki gün önce yaşı küçük olduğu için ne yüklenilsin ne pohpohlansın diye düşünüyordum ama fena faka bastırdı hepimizi.
zaten ayda bir kez ugruyorum ban yemiyelim
Mune geldiiiiii:18::18::18::18::18:
efşaa'nın erkek olma ihtimali mi var
Yok emin oldum suan senin gibisini bulamayacagimiza yakusuklu seni:))))
Seni Bir kenara ayiralim, buradaki kizlardan hicbiri sana layik degil:)))
Söyle bir kainat güzeli düserse siteye senindir:)))
Gülmeee gülmeee sitemizde ne cevherler varmis görüyonmu:)))
Irkek didigin böyle olcek:))
canım Allah razı olsun cokk saol Sen Allaha güven Rabbimmmmm verirhiç kandırır mıyım yawrımmm aşk olsun yapcem diyom ya hele imam nikahı kıyalımm
Canımmm araba mı aldın sahiden hayırlı olsun..
canım benim valla benim işler olmadı inşallah Allah sana kapı açar muradını veriri ben çok yoruldum ara veriyorum bu yaz tatile gidicem tabii kafa orda olunca tatil ne edecekse. Napalım kısmet kaderimizde varsa illa olur öyle böyle zamanı gelince hayırlısı olsun hakkımızda
Benimle çıkar mısınnn
yaparım tabiiii hemide arabayı yeni aldım daha dün
aynen bendeeee karnım agrıdı gülmekten
ne varmış tipimde böyle tipi dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız
çabuk gel ama
ahhhh ahhhhh bende doğrusam ahhh
Aynen nasıll başarıyorlar anlamıyorum ciddenYok canım bu sefer diyememe ihtimali var, profiline tekrar baktım, ben yaşıyla ilgili bir şüphe içersindeydim, 17 değil onu diyeyim size, paylaştığı fotoğraflar gerçekse şayet 17 yaşında bir kıza ait değil o kız daha küçük, zira benimde 19 yaşında kızım va, o da yaşından küçük gösterir ama 13 yaşında gibi de gözükmez.
Bekliyoruz merakla, kesin birsey yok ama resimler bir rus sitesinden alinmis, rusca bilen bir arkadas sitede dönen muhabbetleri yazdi özelden, oldukca kötü seyler, Efsa da o siteden almis resimleri cünkü burada olan resimleri oradada var hatta fazlasi var.
yanlış sularda dolaşıyon dikkat et sen, benide bırakıp kaçtın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?