efsadan günah gitti
fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he
Kardeşler dövüşücekler ondan
haydiiii gari ..karar verildimi yüzükleri getirdim ..kimi kimle başgöz ediyoz hanımlar:123::123:...kurdaleyi mune ile kazen birlikte kessin.bize düşmez üye olarak...
dejavummmmmmBaya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de
Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana
Beni de birisi alsın ya evde kalacam yoksa
valla şimdi efsaa gelip de sadece ''siz yanlış biliyorsunuz'' diyip giderse şaşırmam
bekarmıydın kuzu sen..dur hemen bakıyorum listeyeBeni de birisi alsın ya evde kalacam yoksa
kimi evlendiriyoruz şimdi,nikahıda ben kıyayım kimseye vemem
elektürük alamadım..ayrıca kriterlerimede hiç uymuyor
efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir
Hadi yaaaaa
benle ferişi yada benle efsayı
dejavummmmmm
efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir
Hadi yaaaaa
benle ferişi yada benle efsayı
dejavummmmmm
belediye nikahı isterim benkuma gelmeyi kabul edersen alayım canım elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam, bilezikleri de dizerim kollarına, görüşlerimiz de yanı senden iyisini bulucam evimin kadını çocuklarımın anasııı yapıcam seniii
Aman Allah immm bu nasil birsey böyleeeeeeeee
Yakisililigin karsisinda parmaklarim tutuldu yazamiyorum
Seni sitenin en özel bölümüne alalim bz en iyisi:))
Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))
Senin gibisini zor buluruz biz:))
Balımmm nasılsınnn özledimm senii bak nerelerde karşılaştık sen nerelere takılıyorsun kardelenin topiğinde misin kimse pek yazmıyor bende çok yoğundum koptuk yaaa valla özledik birbirimizi
ben sizden fazlasıyla aldım ama elaktrıng ne yapıcaz
Aman Allah immm bu nasil birsey böyleeeeeeeee
Yakisililigin karsisinda parmaklarim tutuldu yazamiyorum
Seni sitenin en özel bölümüne alalim bz en iyisi:))
Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))
Senin gibisini zor buluruz biz:))
Teyyyy teyyyyy
efsadan günah gitti
fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he
Nidenn iyi olmuşş bana :26:yaa öyle olur iyi olmuş sana
Ewettt aramızda kaybolurrr kamera görüntüleyemez bilee..Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de
Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana
Aahahahahahhaa tipeee gellllll
bekarmıydın kuzu sen..dur hemen bakıyorum listeyeaklımda biri var senin için
tabisi nedemekbu iş hanım ablamıza yakışır...açılınnn keleş hanım geliyor nikah memuru olaraktan
Yabancı dizi seviyosan tavsiye ederim the originals ah o klaus yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?