• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

valla şimdi efsaa gelip de sadece ''siz yanlış biliyorsunuz'' diyip giderse şaşırmam :60::60:

efsadan günah gitti :64:

fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he :27::27:

efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir :31::31::31::31:

Kardeşler dövüşücekler ondan :27::27:

Hadi yaaaaa :5::5::5::5:

haydiiii gari ..karar verildimi yüzükleri getirdim ..kimi kimle başgöz ediyoz hanımlar:123::123:...kurdaleyi mune ile kazen birlikte kessin.bize düşmez üye olarak...

benle ferişi yada benle efsayı :27::27::27::27::27:

Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de :52:

Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana :19::9:
dejavummmmmm :17::17::17:

Beni de birisi alsın ya evde kalacam yoksa:27:

kuma gelmeyi kabul edersen alayım canım elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam, bilezikleri de dizerim kollarına, görüşlerimiz de yanı senden iyisini bulucam evimin kadını çocuklarımın anasııı yapıcam seniii :52::52::9::9:

tamam hemen paylaşıyorummm ama alıntı yapmayın resmim yayılmasın :ssz::ssz::ssz:

Eki Görüntüle 1050578

Aman Allah immm bu nasil birsey böyleeeeeeeee:52:
Yakisililigin karsisinda parmaklarim tutuldu yazamiyorum:27::27:

Seni sitenin en özel bölümüne alalim bz en iyisi:))
Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))
Senin gibisini zor buluruz biz:))

efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir :31::31::31::31:

Hadi yaaaaa :5::5::5::5:

benle ferişi yada benle efsayı :27::27::27::27::27:

dejavummmmmm :17::17::17:

Balımmm nasılsınnn özledimm senii bak nerelerde karşılaştık sen nerelere takılıyorsun kardelenin topiğinde misin kimse pek yazmıyor bende çok yoğundum koptuk yaaa valla özledik birbirimizi :16:

kuma gelmeyi kabul edersen alayım canım elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam, bilezikleri de dizerim kollarına, görüşlerimiz de yanı senden iyisini bulucam evimin kadını çocuklarımın anasııı yapıcam seniii :52::52::9::9:
belediye nikahı isterim ben :27::27:

Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))

ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa :27::27::27:

Balımmm nasılsınnn özledimm senii bak nerelerde karşılaştık sen nerelere takılıyorsun kardelenin topiğinde misin kimse pek yazmıyor bende çok yoğundum koptuk yaaa valla özledik birbirimizi :16:

canım yok hiç bir yere takılmıyorum
damdan düşer gibi girer çıakrım arada çok zamanım olmuyor
nasılsın Rabbim gönlünün muradını versin hep dua ediyorum sana :38::38:

Son düzenleme:

Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa :9::9::52::52:

efsadan günah gitti :64:

fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he :27::27:
Teyyyy teyyyyy :64::64::64:
yaa öyle olur iyi olmuş sana :27::27:

:60: :60: :60:
Nidenn iyi olmuşş bana :26:
Salarım üstüne bakkk efsarrrıı :27:

Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de :52:

Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana :19::9:
Ewettt aramızda kaybolurrr kamera görüntüleyemez bilee..
Bizde bu çene varkenn sesini bilem duyuramazzz :52::52:
Kaçsak mıı ne :26:

tamam hemen paylaşıyorummm ama alıntı yapmayın resmim yayılmasın :ssz::ssz::ssz:

Eki Görüntüle 1050578
Aahahahahahhaa tipeee gellllll :60::60::60::60::60:

bekarmıydın kuzu sen..dur hemen bakıyorum listeye:68::68::68: aklımda biri var senin için

tabisi nedemek:42::42::42:bu iş hanım ablamıza yakışır...açılınnn keleş hanım geliyor nikah memuru olaraktan

Bekarım valla :1::1: Geçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi:27:

hafta sonuna kadar konu dışı mesaj hakkını dolduralımmı dediniz : ))

Back