Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

valla şimdi efsaa gelip de sadece ''siz yanlış biliyorsunuz'' diyip giderse şaşırmam :60::60:

efsadan günah gitti :64:

fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he :27::27:

efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir :31::31::31::31:

Kardeşler dövüşücekler ondan :27::27:

Hadi yaaaaa :5::5::5::5:

haydiiii gari ..karar verildimi yüzükleri getirdim ..kimi kimle başgöz ediyoz hanımlar:123::123:...kurdaleyi mune ile kazen birlikte kessin.bize düşmez üye olarak...

benle ferişi yada benle efsayı :27::27::27::27::27:

Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de :52:

Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana :19::9:
dejavummmmmm :17::17::17:

Beni de birisi alsın ya evde kalacam yoksa:27:

kuma gelmeyi kabul edersen alayım canım elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam, bilezikleri de dizerim kollarına, görüşlerimiz de yanı senden iyisini bulucam evimin kadını çocuklarımın anasııı yapıcam seniii :52::52::9::9:

tamam hemen paylaşıyorummm ama alıntı yapmayın resmim yayılmasın :ssz::ssz::ssz:

Eki Görüntüle 1050578

Aman Allah immm bu nasil birsey böyleeeeeeeee:52:
Yakisililigin karsisinda parmaklarim tutuldu yazamiyorum:27::27:

Seni sitenin en özel bölümüne alalim bz en iyisi:))
Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))
Senin gibisini zor buluruz biz:))

efsayıda bir göreydm iyiydi belki geriştodan eyicedir :31::31::31::31:

Hadi yaaaaa :5::5::5::5:

benle ferişi yada benle efsayı :27::27::27::27::27:

dejavummmmmm :17::17::17:

Balımmm nasılsınnn özledimm senii bak nerelerde karşılaştık sen nerelere takılıyorsun kardelenin topiğinde misin kimse pek yazmıyor bende çok yoğundum koptuk yaaa valla özledik birbirimizi :16:

kuma gelmeyi kabul edersen alayım canım elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam, bilezikleri de dizerim kollarına, görüşlerimiz de yanı senden iyisini bulucam evimin kadını çocuklarımın anasııı yapıcam seniii :52::52::9::9:
belediye nikahı isterim ben :27::27:

Böyle hitler, Mr. Bean, mükreminin enistesi fadil fidillioglu karisimi birsey:))

ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa :27::27::27:

Balımmm nasılsınnn özledimm senii bak nerelerde karşılaştık sen nerelere takılıyorsun kardelenin topiğinde misin kimse pek yazmıyor bende çok yoğundum koptuk yaaa valla özledik birbirimizi :16:

canım yok hiç bir yere takılmıyorum
damdan düşer gibi girer çıakrım arada çok zamanım olmuyor
nasılsın Rabbim gönlünün muradını versin hep dua ediyorum sana :38::38:

Son düzenleme:

Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa :9::9::52::52:

efsadan günah gitti :64:

fallen olana razı ol yoksa efsayla evlnirsin he :27::27:
Teyyyy teyyyyy :64::64::64:
yaa öyle olur iyi olmuş sana :27::27:

:60: :60: :60:
Nidenn iyi olmuşş bana :26:
Salarım üstüne bakkk efsarrrıı :27:

Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de :52:

Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana :19::9:
Ewettt aramızda kaybolurrr kamera görüntüleyemez bilee..
Bizde bu çene varkenn sesini bilem duyuramazzz :52::52:
Kaçsak mıı ne :26:

tamam hemen paylaşıyorummm ama alıntı yapmayın resmim yayılmasın :ssz::ssz::ssz:

Eki Görüntüle 1050578
Aahahahahahhaa tipeee gellllll :60::60::60::60::60:

Kızlar ben çıkayımda evi bi toplayıp geleyim fazla geyik yapmayın bensiz :27:

bekarmıydın kuzu sen..dur hemen bakıyorum listeye:68::68::68: aklımda biri var senin için

tabisi nedemek:42::42::42:bu iş hanım ablamıza yakışır...açılınnn keleş hanım geliyor nikah memuru olaraktan

Bekarım valla :1::1: Geçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi:27:

hafta sonuna kadar konu dışı mesaj hakkını dolduralımmı dediniz : ))

Back
X