• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Ayyy sonra KK komple kapansaa gazetelere düşünce..
KK ceza alsa bu yüzden..
Ve sonra Kazen bizim izimizi bulsa bizi topa tutsaaa abooowww :30::30:

Ewet lütfennn beyybiyyy :8:

Benim de aynen..
Dün ki BDV deki adam geldi aklımaa :27::27:

Ewett benim o sende beni takip et..:52::52:
Bana takıl hayatını yaşaa :4::4:

Ewetttt el sallayın hanımlarrrrr :3::3::3:
Şu an bizi izliyor mu, ziyaretçi sayımız vardır belki içlerindedirr :52::52:

valla kapanır mı yoksa güzel bir reklamı mı olur bilemiyorum üye sayısı artar işte ne güzel gazeteler kazenle röportaj yapmak içişn sıraya girerler yazılanların Kılıçdaroğlu ile ilgili olmadığını anlatırken arada sitenin sistemi de anlatır erkek üyenin üye olduğunu filan derken bir bakmışsın patlamış gitmiş o bir şey değil de kazen ya da mune gelince iyi patlatacak bizi dağılsak mı nee :18::18:

yeminle sabah albumüne bakıyordum bu kız yurtdışında yaşıyor heral dedim.anoyyyyyyyyyyyy

İşte bende o açıdan çok seksisin fıstık dediydim ama demeseymişim iyiymiş..
Ya da dedim ne olmuşş ne olmuşşş dedim iştee..
:52:
İtiraff ediyorumm pişman değilimmm :kkk:

valla kapanır mı yoksa güzel bir reklamı mı olur bilemiyorum üye sayısı artar işte ne güzel gazeteler kazenle röportaj yapmak içişn sıraya girerler yazılanların Kılıçdaroğlu ile ilgili olmadığını anlatırken arada sitenin sistemi de anlatır erkek üyenin üye olduğunu filan derken bir bakmışsın patlamış gitmiş o bir şey değil de kazen ya da mune gelince iyi patlatacak bizi dağılsak mı nee :18::18:

Bizde kazen'in menejerleriyizzzz ama dimii dimiiii :52::52:

:82::82:

haydiiii gari ..karar verildimi yüzükleri getirdim ..kimi kimle başgöz ediyoz hanımlar:123::123:...kurdaleyi mune ile kazen birlikte kessin.bize düşmez üye olarak...

Bizde kazen'in menejerleriyizzzz ama dimii dimiiii :52::52:

:82::82:

Baya kalabalık bir menajer topluluğu biz kazeni konuştumayız ki röportaj da zaten bu çene varken biz de :52:

Yalnız biraz daha uzatırsak banlı menajerler olucaz hazır sicilim temizlenmiş yepisyeni pırıl pırıl bir profilim var leke sürmeyin bana :19::9:

Back