• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

belediye nikahı isterim ben :27::27:

şimdilik imam nikahına razı ol da sonra bakarız o işe de söz kıyacam kıızzz :9:

ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa :27::27::27:

canım yok hiç bir yere takılmıyorum
damdan düşer gibi girer çıakrım arada çok zamanım olmuyor
nasılsın Rabbim gönlünün muradını versin hep dua ediyorum sana :38::38:

bende takılmıyorum topiklere arada bdv işte bu aralar özellikle siyasete takılı kaldım. Birbirimizi yiyorduk ama iş geyik olunca aynı payda da buluşabiliyoruz nasılda belli bayanlara özel site olduğu dedikodu oldu mu kavga filan biter yeter ki dedikodu olsun kazenin sevinmesi lazım bu işe :9::9:

ben size söylüyorum benım gibi irrrrrrkek zor bulunur bu alemde bıtıklarım yeter benım beaaaa :27::27::27:

:38::38:

Yok emin oldum suan senin gibisini bulamayacagimiza yakusuklu seni:))))
Seni Bir kenara ayiralim, buradaki kizlardan hicbiri sana layik degil:)))
Söyle bir kainat güzeli düserse siteye senindir:)))

Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa :9::9::52::52:

Gülmeee gülmeee sitemizde ne cevherler varmis görüyonmu:)))
Irkek didigin böyle olcek:))

evle arabayı üzerime yaparsan bu iş olur....:51::51:

yaparım tabiiii hemide arabayı yeni aldım daha dün :27::27::27:

Off karışıma bak kocakarı karışımları vardır ya onun gibi oldu ya üniversitede kütüphanede çalışıyorum ben yarıldım herkes bana bakıyor gençler ders çalışıyor sınavları var güldürmeyin beni yaa :9::9::52::52:

aynen bendeeee karnım agrıdı gülmekten :52::52::52::52:

Teyyyy teyyyyy :64::64::64:

Nidenn iyi olmuşş bana :26:
Salarım üstüne bakkk efsarrrıı :27:

Ewettt aramızda kaybolurrr kamera görüntüleyemez bilee..
Bizde bu çene varkenn sesini bilem duyuramazzz :52::52:
Kaçsak mıı ne :26:

:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

Aahahahahahhaa tipeee gellllll :60::60::60::60::60:

ne varmış tipimde böyle tipi dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız :33::33::33::33:

Kızlar ben çıkayımda evi bi toplayıp geleyim fazla geyik yapmayın bensiz :27:

çabuk gel ama :51::51::51:

Bekarım valla :1::1: Geçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi:27:

ahhhh ahhhhh bende doğrusam ahhh :5::5::5:

Bekarım valla :1::1: Geçen annem bile senin evlenip çocuk falan yapacağın yok bileydim ben doğururdum bir tane de severdik şimdi dedi:27:

ayy süper cevap senin gibiymiş annede hazır cevap sende ona bakar çocuk hevesini alırdın işte. Ay geçe günde burada bir abla var 50 yaşında gecikmiş ay hali eşi de ayy bişiler olmasın demiş takılmış filan bende dedim abla sakın ha ben doğurmaya uğraşıyom tedaviler filan sen bu yaşta kalırsan kendimi atarım okulun çatısından dedim gülüyor :9::9:

valla şimdi efsaa gelip de sadece ''siz yanlış biliyorsunuz'' diyip giderse şaşırmam :60::60:

Yok canım bu sefer diyememe ihtimali var, profiline tekrar baktım, ben yaşıyla ilgili bir şüphe içersindeydim, 17 değil onu diyeyim size, paylaştığı fotoğraflar gerçekse şayet 17 yaşında bir kıza ait değil o kız daha küçük, zira benimde 19 yaşında kızım va, o da yaşından küçük gösterir ama 13 yaşında gibi de gözükmez.

Erkek olma ihtimali için şimdilik bir açıklama yapmayayım ama üzüldüm gerçekten, daha bir iki gün önce yaşı küçük olduğu için ne yüklenilsin ne pohpohlansın diye düşünüyordum ama fena faka bastırdı hepimizi.

zaten ayda bir kez ugruyorum ban yemiyelim :D

Yok canım bu sefer diyememe ihtimali var, profiline tekrar baktım, ben yaşıyla ilgili bir şüphe içersindeydim, 17 değil onu diyeyim size, paylaştığı fotoğraflar gerçekse şayet 17 yaşında bir kıza ait değil o kız daha küçük, zira benimde 19 yaşında kızım va, o da yaşından küçük gösterir ama 13 yaşında gibi de gözükmez.

Erkek olma ihtimali için şimdilik bir açıklama yapmayayım ama üzüldüm gerçekten, daha bir iki gün önce yaşı küçük olduğu için ne yüklenilsin ne pohpohlansın diye düşünüyordum ama fena faka bastırdı hepimizi.

cok merak ediyoruz munem. en azından erkek olmasa bari:44:
buldugunuz zaman buraya yazın nolur hem alarey hem bu iyice meraktan dört köşe olduk valla:9:

Son düzenleme:
Kandırmıyon dımı beni:26:

hiç kandırır mıyım yawrımmm aşk olsun yapcem diyom ya hele imam nikahı kıyalımm :23::23:

Canımmm araba mı aldın sahiden hayırlı olsun..:16:

canım benim valla benim işler olmadı inşallah Allah sana kapı açar muradını veriri ben çok yoruldum ara veriyorum bu yaz tatile gidicem tabii kafa orda olunca tatil ne edecekse. Napalım kısmet kaderimizde varsa illa olur öyle böyle zamanı gelince hayırlısı olsun hakkımızda :34:

efşaa'nın erkek olma ihtimali mi var:53::53::53::53::53::53:

efşaa'nın erkek olma ihtimali mi var:53::53::53::53::53::53:

Bekliyoruz merakla, kesin birsey yok ama resimler bir rus sitesinden alinmis, rusca bilen bir arkadas sitede dönen muhabbetleri yazdi özelden, oldukca kötü seyler, Efsa da o siteden almis resimleri cünkü burada olan resimleri oradada var hatta fazlasi var.

hiç kandırır mıyım yawrımmm aşk olsun yapcem diyom ya hele imam nikahı kıyalımm :23::23:

Canımmm araba mı aldın sahiden hayırlı olsun..:16:

canım benim valla benim işler olmadı inşallah Allah sana kapı açar muradını veriri ben çok yoruldum ara veriyorum bu yaz tatile gidicem tabii kafa orda olunca tatil ne edecekse. Napalım kısmet kaderimizde varsa illa olur öyle böyle zamanı gelince hayırlısı olsun hakkımızda :34:
canım Allah razı olsun cokk saol Sen Allaha güven Rabbimmmmm verir
herkese versin dileyen isteyen umudunu asla yitirme
dua kaderi değiştirir inan buna..

ne varmış tipimde böyle tipi dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız :33::33::33::33:

çabuk gel ama :51::51::51:

Benimle çıkar mısınnn :71::71:
Bayıldım sana :52:

Aynen nasıll başarıyorlar anlamıyorum cidden :27:
Sizin arkanızdan dedikodu yaptık onları görmeyinn taamm mıı
:18:

Bekliyoruz merakla, kesin birsey yok ama resimler bir rus sitesinden alinmis, rusca bilen bir arkadas sitede dönen muhabbetleri yazdi özelden, oldukca kötü seyler, Efsa da o siteden almis resimleri cünkü burada olan resimleri oradada var hatta fazlasi var.

aaaa çok şaşırdım ya:26::26::26::26::26::26:

Back