Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Sen once kendi yazdiklarina bak... Daha once kimse beni dilimi kopratmakla tehdit etmedi bu forumda... Sanal kabadayiliga mi soyundun nedir? Ele verir talkini, kendi yutar salkimi..

saraylım teyze çizgini çok aşıyorsun
yorumlarına katılmamakla beraber,bu yorumuna katılıyorum ama...

Konuya sonradan katılıyorum allah a ilah ya da tanrı de farklı değil denmiş oysa ilah kelimesi zaten el ilah tan allah a döner ayrıca tanrı kelimesi allah kelimesini kaldıramaz yetersiz kalır allahın diğer isimleri onun zati ve subuti sıfatları ile ilgili oysa o sofatlardan herhangi biri de tanrı ifadesini içermez

Ha bir de inanç yaşayamama bazı Yerler örtülü iş vermiyor güçlü sünnetlerden olan sakal yasak mezun olduğum lisede mescit yeni yapıldı üniversite de ilahiyat ta hazırlık eğitimi kuran yasak vsvs işte cübbe sarık yasal olarak yasaktı sanırım ama bundan emin değilim

Ayrıca hz osman a Hakaret eden şii şeriatı kendini selefi sanan vahabi Arab. Ve her türlü pisliği yapıp halka sözde şeriat uygulayan tipleri görüp ahan da öcü şeriat demeyin bu tıpkı laikliğin yanlış algılanması ama buna rağmen savunulması gibi

Son düzenleme:
Sabah sabah kahkaha attım.
Yine bir cesaretsizlik örneği
Bir de anlaşılmaz sanıyorlar.
Alırsın bir üyelik,görüşün neyse paylaşırsın.
Yok,bunlar 2,3,4 tane alıyorlar.
Orda farklı,burda farklı.
Bir ipte iki top döndürmeye çalışıyorlar.
Yazacaksın 'Bu üye,bilmem kimin ikinci üyeliği' diye. İfşa olsunlar.Trollük mü yapıyorsunuz yoksa şizofren misiniz anlamadım
Bazı yakıştırmalar yapılınca kızıyorsunuz sonra

Son düzenleme:
Her yerde olur olmaz konusmasi;herkese laf atmasi bosuna degilmis
Bende demistim o ne ozguven o
Artik kendi saygisizligindan nasil utandiysa bunu 2.uyelikle yapti

bunlar dediğın kesimin alayının 2.nickle dolaştığını sanman ne büyük bir talihsizlik :)

bunlar dediğın kesimin alayının 2.nickle dolaştığını sanman ne büyük bir talihsizlik :)
Aynı görüştesiniz diye durduk yere tartışma çıkarma.Ben ikinci - ya da kaçıncıysa- üyelik alanlara dedim.Buna burada çok kez şahit olduk.Konuşmayı kestim nörto

efsa'nın resimlerine baktım,bir tanıdığın torununun arkadaşına benzettim.eğer o ise o kız 17 yaşında bile değil:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…