• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

efsa'nın resimlerine baktım,bir tanıdığın torununun arkadaşına benzettim.eğer o ise o kız 17 yaşında bile değil:26:

Canim sabah kkdan bir arkadas yazmis o resimler tuhaf yabanci sitelerden arakmis. Simdi bende aratacagim. Bu dogruysa tahminim dogru.

bunlar dediğın kesimin alayının 2.nickle dolaştığını sanman ne büyük bir talihsizlik :)

Bunlar derken genel anlamda kendi üyeliğiyle düşüncelerini yazmaktan korkanları kast etmiş. Ben mi yanlış anladım. :26:

yalnız alarey için diğer konuda 7 ayrı üyelikten bahsedilmiş doğru mu :53:
şaşırdım
günlerdir konuşuyoduk ve hiç farktmedim

Canim sabah kkdan bir arkadas yazmis o resimler tuhaf yabanci sitelerden arakmis. Simdi bende aratacagim. Bu dogruysa tahminim dogru.

tanıdık istanbulda şu anda,gelsin ben de resmi göstereceğim:31:

Bana da söyleyin öğrenirseniz ya ben çok merak ettim :27:

söyleriz merak etme :27:
hralde bu sayfaya yazarlar
işim var benim de çıkıcam birazdan akşam bakarım artık
çok merak ettim
umarım önceden tanıdığım biri değildir

efsa hakkında öyle dedikodular var
arkadaşlar bakıp bulacak heralde :1:

Son düzenleme:
söyleriz merak etme :27:
hralde bu sayfaya yazarlar
işim var benim de çıkıcam birazdan akşam bakarım artık
çok merak ettim
umarım önceden tanıdığım biri değildir

efsa hakkında öyle dedikodular var
arkadaşlar bakıp bulacak heralde :1:

Albümünü de kaldırmış..

Albümünü de kaldırmış..

hadi ya
demek ki birşeyler karıştırıyo
ben onun lise öğrencisi filan olduğunu düşünüyodum küçük diye birşey demiyodum ama erkek olduğu hiç aklıma gelmedi :26:

Son düzenleme:
efsaa albümü mü kaldır mış,demek ki bir şeyler var:34:

hadi ya
demek ki birşeyler karıştırıyo
ben onun lise öğrencisi filan olduğunu düşünüyodum küçük diye birşey demiyodum ama erkek olduğu hiç aklıma gelmedi :26:

Erkek olmasa da heralde o resimlerdeki 13 yaş görünümündeki kız değil. Çıkar ortaya :ssz:

Erkek olmasa da heralde o resimlerdeki 13 yaş görünümündeki kız değil. Çıkar ortaya :ssz:

benim benzettiğim kişiyse zaten o kız 13 yaşında,o mesajların onun yazdığını düşünemem o zaman.özellikle bir konuya yaptığı yorumu:50:

şimdi arkadaşım yelekli resmin amateur girls
adlı bir yabancı siteden alındığını yazmış. çok bakmadım site açıksaçık falansa demiş. kısacası kaldırdığına göre tahminim doğru.

efsanın albümü duruyor kızlar ama silmemiş ki.

özelleştirmiş o zaman,ben sabah gördüm şimdi yok.:34:

ben o gözlüksüz resmi benzettim.:31:

gözlükül resmi görsem şüphe etmezdim ama gözlüksüz halini görünce çok emin olamıyorum:31:

yelekli resimdi arattığında 3 tane o tarz sitelerde çıkmış. bende göremiyorum şu an. görenler yelekli resmi aratırsa sevinirim. gözlerinde eyeliner olan yelekli resim.

Son düzenleme:
Back