cumhurbaşkanlığı iki turlu bir seçim bunun için bir düzenleme yapılması gerekir sanırım
ne o artık insanların giyimlerinede karışmaya başladınız. çıplak gezen yok sokakta. zaten öyle biri olsa polis deli diye götürür. tabi çıplaklıkla kastınız başkaysa o ayrı
asıl bu ülkeyi ağaçları bahane edip ağaç söken ,insan öldüren ,etrafı yıkan,2 otu bahane edip belediye araçlarına trilyonluk zarar veren ,esnafın dükkanını yağmalayan,kağıt toplarken aşağıya bir çocuğu atan,yanmış polis arabsının üstüne çıkıp poz veren, Atatürk heykelinin üstüne apo posteri asan,TÜRK bayrağı yakan,özgürlük yok diyip çıplak dolaşan, sivil darbe için ülkesini cehenneme çevirenlere yedirmezler güzelim.
o bitmiş felan değil tam olarak türkiye ye çağ atlayacak olan liderdir uzatmaları oynayanlar sandıkta belli oldu. kazanmak için koalisyon yapanlar da.
ne o artık insanların giyimlerinede karışmaya başladınız. çıplak gezen yok sokakta. Zaten öyle biri olsa polis deli diye götürür. Tabi çıplaklıkla kastınız başkaysa o ayrı
İnsan öldüren derken?
asıl bu ülkeyi ağaçları bahane edip ağaç söken ,insan öldüren ,etrafı yıkan,2 otu bahane edip belediye araçlarına trilyonluk zarar veren ,esnafın dükkanını yağmalayan,kağıt toplarken aşağıya bir çocuğu atan,yanmış polis arabsının üstüne çıkıp poz veren, Atatürk heykelinin üstüne apo posteri asan,TÜRK bayrağı yakan,özgürlük yok diyip çıplak dolaşan, sivil darbe için ülkesini cehenneme çevirenlere yedirmezler güzelim.
o bitmiş felan değil tam olarak türkiye ye çağ atlayacak olan liderdir uzatmaları oynayanlar sandıkta belli oldu. kazanmak için koalisyon yapanlar da.
bumu örnek. Türk olmayan bir kadın. bende sandımki bikiniyle,çırılçıplak millet sokaklarda fink atıyor. burada kimse bunu zaten hoş karşılamazki. herşeyin yeri var. pazara yada çarşıyla bikiniyle gidilmeyeceğini herkes bilir. yada bir cenazeye. sahilde deniz kenarı giysisidir bikini.yabancı uyruklu bir kadının meydanda kulağında kulaklıkla bikiniyle dans ettiğini ve insanların bunu hayretle izlediklerini ne çabuk unuttunuz
yabancı uyruklu bir kadının meydanda kulağında kulaklıkla bikiniyle dans ettiğini ve insanların bunu hayretle izlediklerini ne çabuk unuttunuz
valla çarşaf giyiliyorsa bikini de giyilebilir. özgürlüklerden yakınan "sizler" başkalarının da aynı derecede özgür olmasını neden istemiyorsunuz?
HAYAL KURMAK BEDAVA SİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDİN SOKAKTA HER 2 KİŞDEN BİRİ ONU SEVİYOR BUNU AKLINA GETİRDİKÇE ÇILDIR OLUR MU
elbette giyilir antalya da veya diğer sahillerde zaten insanlar bu şekilde geziyor sokaklarda ancak asıl komik olan bu türkiye için özgürlük" demesiydi. O zaten bu şekilde gezebiliyorsa zaten özgür bir ülkede dolaşıyor demektir!
Ben artık tutamıyorum kendimi...
Roboski de ağlayan anam... Ah o anam...
Amerikaya giden bir başbakanım... var...
Allah evlat acısı yaşatmasın ama önce vicdan versin.
Kemal kılıçdaroğlu aklandı inanmadınız, rte aklanmadan inandınız...
Yediklerinizden bende istiyorum.
HAYAL KURMAK BEDAVA SİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDİN SOKAKTA HER 2 KİŞDEN BİRİ ONU SEVİYOR BUNU AKLINA GETİRDİKÇE ÇILDIR OLUR MU
dün chp'li arkadaşlarımla konuştuk.kılıçdaroğlunun gitmesi taraftarı hepsi de,aynı zamanda sarıgül'ü de istemiyorlar.
Onun mantığı şu......yüce haşmetlimuz çalmışsa bile belki kenarlarından dökülen kırıntılardan da biz de nasipleriniz mentalitesi......ne kadar zavallıca değil miBen artık tutamıyorum kendimi...
Roboski de ağlayan anam... Ah o anam...
Amerikaya giden bir başbakanım... var...
Allah evlat acısı yaşatmasın ama önce vicdan versin.
Kemal kılıçdaroğlu aklandı inanmadınız, rte aklanmadan inandınız...
Yediklerinizden bende istiyorum.
CHP Atatürk ile özdeşleştiği için kimse kolay kolay bırakıp gitmek istemiyor. Hepsi Atamın mirasını ben devraldım diyerek bu kesimin oyuna talip. beceremedikleri tek şey güçlü bir lider çıkarmak. onun kriteleride belli. Din ile uğraşma, yapmacık olma, samimi halkçı ol, burjuva takılma canımı ye.
Sarıgül den böyle bir lider çıkar mı acaba dediler ama o da kof çıktı. hala umut besleyenler vardır ancak Chp yi bu saatten sonra ne ona ne Kılıçdaroğlu'na bırakırlar. Asker kökenli biri çıkabilir yakınlarda karşmıza.Ancak Sarıgül boş durmaz. Chp yi zorlar eve boş gitmektense Dsp ile idare eder gibime geliyoi Tabi bunların hepsi 6. his, soldan soldan geliyolar
kesinlikle aynı şey değildirler. çünkü;
tanrı kelimesi eril ifadedir ve tanrıça olarak dişili de türetilmiştir. yani cinsiyet vurgusu taşır.
allah kelimesinde cinsiyet vurgusu yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?