- 6 Aralık 2009
- 6.150
- 2.760
- 723
bundan sonra o da senin peşinde olur
mune bile bir mesajında dedi..
akp lilerden biri hakaret etse bir sürü şikayet geliyor,
diğer taraftan şikayet eden olursa bu kadar çok şikayet gelmiyor diye..
fark bu işte.....
deylayt,
ne yazık ki yorumu tek bir kişi bildirdi, eğer taraftarı olduğunuz partiye hakaret ediliyorsa derhal bildirim yapılıyor ama karşı partiye yapılmışsa ses çıkmıyor, bende bu durumu pek garipsiyorum.
%70'ini cebe indirmek:44: Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun
nolmuş buraya böyle
konu hakkında yorumumu yapayım, parti başkanı ve ideoloji olarak eleştirdigim fazlaca yönü olsa da konusmasında pek bir sıkıntı goremedim...
"istifa edecek biri varsa bu ülkeyi soyan adamdır" cümlesindeki yanlış ne ki? :) demek ki bunu anlayacak siyasi akla sahip olamamışım.
Tanrı ile Allah arasındaki farkı kavrayamamışsınız o zaman.
Polemik olsun işte. Şimdi bunu da ben anlayamıyorum ya. Allah evreni yaratan, Tanrı evreni yaratan. Basit x,y denklemleri çözmüş herkes bilir ki o halde Tanrı = Allah. Sadece hitap şekli farklı. Biri sana gelir dostum der bir diğeri aşkım der annen kızım der. Şimdi senden 3 tane mi var. Ya da bu senin kimliğini değiştiriyor mu. Ne dediğimden ben bile koptum o derece saçma bir şeyi açıklamaya çalışıyorumBu da bir görüş. Ne yani İslamda hem Tanrı hem Allah mı var?
Örneğin bi harika dostum...
Pardon just diyecektim.:26:
Yoksa canım mı demeliydim?
Amaaan 3ünüze de söylemişim farzet.Ama bunların hepsi sensin ki.
Bu aralar ALES çalışıyorum, denklemler konusunda bir harikayım, dostum, canım ve yabancığım
Üçünüz de duydunuz umarım
Ne bileyim benim ağzıma Tanrı pelesenk olmuş bahsederken öyle diyorum böyle absürd karşılamalar da alıyorum "Tanrı değil o Allah bi kere taaam mı" tarzında tadım kaçıyor hepimiz aynı şeyi ima ediyoruz
Latince de deus diye geçiyor yani
İsteyen istediği gibi dillendirebilir, isteyen hiç dillendirmez, kimse karışamaz tabi ki...
Bu aralar ALES çalışıyorum, denklemler konusunda bir harikayım, dostum, canım ve yabancığım
Üçünüz de duydunuz umarım
Ne bileyim benim ağzıma Tanrı pelesenk olmuş bahsederken öyle diyorum böyle absürd karşılamalar da alıyorum "Tanrı değil o Allah bi kere taaam mı" tarzında tadım kaçıyor hepimiz aynı şeyi ima ediyoruz
Latince de deus diye geçiyor yani
din felsefesinde tanrı/yaratıcı diye geçer ki zaten :) teoloji de tanrıbilim diye cevrilmiyor mu hatta.
cami demek yerine ibadethane demek kadar art niyetten uzak birsey bu.
kişi inandıgı dini belirtmedigi sürece bu sekilde adlandırmanın neresi eleştiriliyor anlamadım.
ustelik bu durum o dine mensup olanı baglar, hakaret edilmedigi surece karsı taraf kendince uygun gordugu sekilde adlandırabilir ki.
aynende öyle valla bide utanmayıp ''bu milletin yüzde 50si aptal'' diyolar.. hangi yüzde 50 acaba sormak lazım
Hem yani belki dünyada hiç görülmemiş bi inanç uydurdu,tek inananı da kendisi,olamaz mı?Olabilir.Bize ne?Kime ne?Kimin haddine birinin inancındaki mantığı sorgulamak?Polemik olsun işte. Şimdi bunu da ben anlayamıyorum ya. Allah evreni yaratan, Tanrı evreni yaratan. Basit x,y denklemleri çözmüş herkes bilir ki o halde Tanrı = Allah. Sadece hitap şekli farklı. Biri sana gelir dostum der bir diğeri aşkım der annen kızım der. Şimdi senden 3 tane mi var. Ya da bu senin kimliğini değiştiriyor mu. Ne dediğimden ben bile koptum o derece saçma bir şeyi açıklamaya çalışıyorumBu da bir görüş. Ne yani İslamda hem Tanrı hem Allah mı var?
Hem yani belki dünyada hiç görülmemiş bi inanç uydurdu,tek inananı da kendisi,olamaz mı?Olabilir.Bize ne?Kime ne?Kimin haddine birinin inancındaki mantığı sorgulamak?
Polemik olsun işte. Şimdi bunu da ben anlayamıyorum ya. Allah evreni yaratan, Tanrı evreni yaratan. Basit x,y denklemleri çözmüş herkes bilir ki o halde Tanrı = Allah. Sadece hitap şekli farklı. Biri sana gelir dostum der bir diğeri aşkım der annen kızım der. Şimdi senden 3 tane mi var. Ya da bu senin kimliğini değiştiriyor mu. Ne dediğimden ben bile koptum o derece saçma bir şeyi açıklamaya çalışıyorumBu da bir görüş. Ne yani İslamda hem Tanrı hem Allah mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?