Kuranda Allahin bilmem kac tane ismi sayiliyor, onlar ne olacak peki? Eskaza bir de Allahtan bahsederken onlardan birini kullansa kiyamet kopar burdaBirakin herkes istedigi gibi soylesin.. Bu da yeni moda oldu... Tanri denmezmis... Ben simdi size icinde Allahtan baska isimlerle bahsetmis gecmisin milyonlarca satmis sarkilarindan bahsedeyim bari:
Tanrim! Tek basina koyma kullarin, yanlizliga ancak sen dayanirsin...
Yarabbim sen buyuksun! Yarabbim sen gonulsun!
Tanri istemezse yaprak dusmezmis... Tanri istemezse insan olmezmis...
Eski koye yeni adet getirmeyin, insanlarin kafasini da boyle safsatalarla doldurmayin..
Her zaman güçlü muhalefetin ülke yararına olduğunu düşünürüm .
İktidarın karşısındaki güçlü muhalefet iktidar partisine oy versem de beni korkutmaz .
Güçlü bir muhalefet iktidarı daha çok çalışmaya taşır .
Bakın belediyelere , ceket koysa kazanılacak illerde icraat azdır , karşısında güçlü el çıksa oy kaybedeceğini bilenler ise ''genelde'' çalışır .
Hükümeti de kamçılayacak ( Kemal Kılıçdarğlunun kamçı mekanizması da vardı ama hep Akp seçmenini kamçıladı nedense ) güçlü muhalefet , hem mevcut günde hükümeti boş oturmaktan alı koyar , hem ola ki iktidar olursa o gücün karşılığını alır .
Neyse , velhasılı kelam benim adıma Kemal Kılıçdaroğlu iyi bir muhalefet lideri değildir , muhalefetin gücü iktidarın kaybettiği oylardan belli olur , burada bahsettiği başarı siyasi konjonktürde geçerli değildir.
Konu buydu değil mi ??
Ahasahahuçan spagetti
cumhurbaşkanlığı iki turlu bir seçim bunun için bir düzenleme yapılması gerekir sanırımcumhurbaşkanlığı seçimine erdoğan aday olmayacak bence
yine gül adaylık koyacak
kılıçdaroğlu adaylık koysa da kaybederdi bence cumhurbaşkanlığında
koltuğunu bırakacağını hiç sanmıyorum
erken seçim olacak ve iki seçim aynı anda yapılacak
ben öyle düşünüyorum
cumhurbaşkanlığı iki turlu bir seçim bunun için bir düzenleme yapılması gerekir sanırım
inş. başbakan cumhurbaşkanı olmaz çünkü onun kadar kimse dik duramaz ilk fırtınada eğilir gibime geliyor . ülkenin bi 10 yıla daha ihtiyacı var erdoğanla
Bence de 10 yıla kalmazHayal kurmayin, bu ulke Erdoganla bir on yil daha gitmez..
böyle ileri görüşlü halk olduğu sürece o brujuva kesime rağmen 2023 ü beraber kutlayacağız
kesinlikle aynı şey değildirler. çünkü;
tanrı kelimesi eril ifadedir ve tanrıça olarak dişili de türetilmiştir. yani cinsiyet vurgusu taşır.
allah kelimesinde cinsiyet vurgusu yoktur.
Bu ulkeyi bir on sene daha ona yedirmezler canim. Bu isin sonu kotuye gidiyor. Bu yolsuzluk iddialari ortada dururken bunu senelerce milletin hazmedebilecegini sanma. Bence artik o bitmis bir liderdir, sadece uzatmalari oynuyor. Bu arada, iki saat icinde ne cabuk 5 rep dolasip gelip gene bana ikinci kotu repi verebildin anlayamadim, bu ne hiz?VAlla istersen 10 kotu rep ver, sitedeki ilk kotu repimi alma serefini sana nasip etmeyecegim.. yorumlarim sana yeter.. Kalemime saglik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?