• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlunun duruşu bile lider havasında değil.
Bugün kü konuşmasında bile hazırlanan ortam çok komikti, adam kürsünün
altında kaldı neredeyse, sonra sandığıma ne çıktı da mikrofonlara yetişebildi, yüzünü gördük.
Anlaşılan chp zaten kazanmayı beklemiyormuş, kazansaydıda sandık konuşması yapacaktı heralde.

mune bile bir mesajında dedi..
akp lilerden biri hakaret etse bir sürü şikayet geliyor,
diğer taraftan şikayet eden olursa bu kadar çok şikayet gelmiyor diye..
fark bu işte.....

deylayt,
ne yazık ki yorumu tek bir kişi bildirdi, eğer taraftarı olduğunuz partiye hakaret ediliyorsa derhal bildirim yapılıyor ama karşı partiye yapılmışsa ses çıkmıyor, bende bu durumu pek garipsiyorum.

%70'ini cebe indirmek:44: Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun:51:

Bu arada bu mesajlar burda ne arıyor derseniz bu topikte adım geçmiş, ben akpli chpli mhpli bilmem, eleştirilerimde uyarılarımda çift taraflı işler.
Okuyunuz akpliler yazıyor mu yorumumda:34:

Ve hanımlar,
Polemik, konu dışı serbest dendiyse üslupları salın çayıra mevlam kayıra moduna getirmeyiniz.

Eleştiri başka birşeydir, üslupsuzluk bambaşka birşey.

Birde inançtan girilmiş, deist, ateist, yahudi, hıristiyan, alevi, sünni, caferi, laz, kürt, çerkez herkesi kucaklıyorum, ben sizi çerkez olduğunuz için değilllll ben sizi alevi olduğunuz için değilll ben sizi beni yaradan Allah yarattığı için seviyorum, hepinizi muhabbetle kucaklıyorum, ben 76 milyonunun başbakanıyım diyerek gençlere örnek olan bir başbakanın sözlerini kulağına küpe yapması gerekir gençlerin, ateist, deist diyerek insanların dogmalarına laf söylemek, sonra bu genç arkadaşlara senin yaşındakiler estetikte diyerek omuz verip saygının bu olduğunu sanmasına sebep olmak, öte yandan gençleri yaşlarından dolayı kaale almamak, polemiğe girip sayfaları ilerletmek yerine topikten çıkıp susma hakkını kullanmamak, edepten bahsedip sizin gibi edepsizler demek, beddua etmek, konuya yorum yapın dedikodumu yapmayın dedikten sonra ortaya bir laf atıp konu dışı ve polemiğin fitilini ateşlemek.

Vay vay vay dedirtiyor bana, haydi şimdi selametle:3:

ne yazık ki yorumu tek bir kişi bildirdi, eğer taraftarı olduğunuz partiye hakaret ediliyorsa derhal bildirim yapılıyor ama karşı partiye yapılmışsa ses çıkmıyor, bende bu durumu pek garipsiyorum.
bunu yazdığınız konuyu hatırlıyorum..
akp liyi mesela babında dedim basit anlatmak için..
orda evet herkes x di y geldi bir şey dedi bir sürü şikayet oldu..

nolmuş buraya böyle :53:

konu hakkında yorumumu yapayım, parti başkanı ve ideoloji olarak eleştirdigim fazlaca yönü olsa da konusmasında pek bir sıkıntı goremedim...

"istifa edecek biri varsa bu ülkeyi soyan adamdır" cümlesindeki yanlış ne ki? :) demek ki bunu anlayacak siyasi akla sahip olamamışım.

nolmuş buraya böyle :53:

konu hakkında yorumumu yapayım, parti başkanı ve ideoloji olarak eleştirdigim fazlaca yönü olsa da konusmasında pek bir sıkıntı goremedim...

"istifa edecek biri varsa bu ülkeyi soyan adamdır" cümlesindeki yanlış ne ki? :) demek ki bunu anlayacak siyasi akla sahip olamamışım.

+

Kendisini karakter olarak sevsemde, malesef halkimizdaki manevi boslugu dolduracak kapasiteye sahip degil. O manevi boslugu dolduranlar, maddi yonden bosaltsalarda kazaniyor.

Son düzenleme:
Tanrı ile Allah arasındaki farkı kavrayamamışsınız o zaman.

Polemik olsun işte. Şimdi bunu da ben anlayamıyorum ya. Allah evreni yaratan, Tanrı evreni yaratan. Basit x,y denklemleri çözmüş herkes bilir ki o halde Tanrı = Allah. Sadece hitap şekli farklı. Biri sana gelir dostum der bir diğeri aşkım der annen kızım der. Şimdi senden 3 tane mi var. Ya da bu senin kimliğini değiştiriyor mu. Ne dediğimden ben bile koptum o derece saçma bir şeyi açıklamaya çalışıyorum :27: :60: Bu da bir görüş. Ne yani İslamda hem Tanrı hem Allah mı var?

Son düzenleme:
Polemik olsun işte. Şimdi bunu da ben anlayamıyorum ya. Allah evreni yaratan, Tanrı evreni yaratan. Basit x,y denklemleri çözmüş herkes bilir ki o halde Tanrı = Allah. Sadece hitap şekli farklı. Biri sana gelir dostum der bir diğeri aşkım der annen kızım der. Şimdi senden 3 tane mi var. Ya da bu senin kimliğini değiştiriyor mu. Ne dediğimden ben bile koptum o derece saçma bir şeyi açıklamaya çalışıyorum :27: :60: Bu da bir görüş. Ne yani İslamda hem Tanrı hem Allah mı var?

Örneğin bi harika dostum...:9:
Pardon just diyecektim.:26:
Yoksa canım mı demeliydim? :1:

Amaaan 3ünüze de söylemişim farzet.:37: Ama bunların hepsi sensin ki. :52:

Son düzenleme:
Örneğin bi harika dostum...:9:
Pardon just diyecektim.:26:
Yoksa canım mı demeliydim? :1:

Amaaan 3ünüze de söylemişim farzet.:37: Ama bunların hepsi sensin ki. :52:

Bu aralar ALES çalışıyorum, denklemler konusunda bir harikayım, dostum, canım ve yabancığım :60:

Üçünüz de duydunuz umarım :1:

Ne bileyim benim ağzıma Tanrı pelesenk olmuş bahsederken öyle diyorum böyle absürd karşılamalar da alıyorum "Tanrı değil o Allah bi kere taaam mı" tarzında tadım kaçıyor hepimiz aynı şeyi ima ediyoruz :ssz:

Latince de deus diye geçiyor yani :ssz:

Bu aralar ALES çalışıyorum, denklemler konusunda bir harikayım, dostum, canım ve yabancığım :60:

Ne bileyim benim ağzıma Tanrı pelesenk olmuş bahsederken öyle diyorum böyle absürd karşılamalar da alıyorum "Tanrı değil o Allah bi kere taaam mı" tarzında tadım kaçıyor hepimiz aynı şeyi ima ediyoruz :ssz:

İsteyen istediği gibi dillendirebilir, isteyen hiç dillendirmez, kimse karışamaz tabi ki...

din felsefesinde tanrı/yaratıcı diye geçer ki zaten :) teoloji de tanrıbilim diye cevrilmiyor mu hatta.

cami demek yerine ibadethane demek kadar art niyetten uzak birsey bu.

kişi inandıgı dini belirtmedigi sürece bu sekilde adlandırmanın neresi eleştiriliyor anlamadım.

ustelik bu durum o dine mensup olanı baglar, hakaret edilmedigi surece karsı taraf kendince uygun gordugu sekilde adlandırabilir ki.

din felsefesinde tanrı/yaratıcı diye geçer ki zaten :) teoloji de tanrıbilim diye cevrilmiyor mu hatta.

cami demek yerine ibadethane demek kadar art niyetten uzak birsey bu.

kişi inandıgı dini belirtmedigi sürece bu sekilde adlandırmanın neresi eleştiriliyor anlamadım.

ustelik bu durum o dine mensup olanı baglar, hakaret edilmedigi surece karsı taraf kendince uygun gordugu sekilde adlandırabilir ki.

Allahbilim yapalım, günah oluyor. :ssz:

Tanrı demek günahmış athenciğim öyle diyolar :ssz:

Da o sana göre günah, belki bana göre değil? :37:

Kuranda Allahin bilmem kac tane ismi sayiliyor, onlar ne olacak peki? Eskaza bir de Allahtan bahsederken onlardan birini kullansa kiyamet kopar burda :54: Birakin herkes istedigi gibi soylesin.. Bu da yeni moda oldu... Tanri denmezmis... Ben simdi size icinde Allahtan baska isimlerle bahsetmis gecmisin milyonlarca satmis sarkilarindan bahsedeyim bari:
Tanrim! Tek basina koyma kullarin, yanlizliga ancak sen dayanirsin...
Yarabbim sen buyuksun! Yarabbim sen gonulsun!
Tanri istemezse yaprak dusmezmis... Tanri istemezse insan olmezmis...
:55:
Eski koye yeni adet getirmeyin, insanlarin kafasini da boyle safsatalarla doldurmayin..:27:

Ister tanriya taparim ister krem peynire. Hicbirimiz sizin inandiginiz seye inanmak zorunda degiliz.istedigimiz sekilde soyleriz. Bikmadiniz insanlari bastirmaya calismaktan. Bu benim beynim benim dilim. Kararini ben veririm. Bedenimde verdigim gibi !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynende öyle valla bide utanmayıp ''bu milletin yüzde 50si aptal'' diyolar.. hangi yüzde 50 acaba sormak lazım:52:

Ellisi degil atmisi diyoruz. Aziz Nesin diyor. Bi lafi da dogru okuyun. Bi kere de okudugunuzu anlayin ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hem yani belki dünyada hiç görülmemiş bi inanç uydurdu,tek inananı da kendisi,olamaz mı?Olabilir.Bize ne?Kime ne?Kimin haddine birinin inancındaki mantığı sorgulamak?

kaybeden muhalefetler kendilerine dönüp "acaba neden halk bize oy vermiyor,bizi niçin tercih etmiyor"diye oturup bir düşünme zahmetine dahi

girmediler. kaybettiler ama hala sizin yüzünüzden diyip duruyorlar . ya bi Allah aşkına aynaya bakmayı öğrenin yanlışlarınızla yüzleşin. halkın içine

inin,kaybedincede adilce "tebrik" etmesini bilin .başarıszlıklarını yok sayıp Her zamanki gibi olağan olan balkon konuşmasını dillerine dolayıp durdular.

özeleştiri yaptıkça halkın gözünde büyürsün kıymetlenirsin. halk sizi tercih etmediyse ona buna suç atarak yada seçimleri bulandırmak için bin

taklaatarak değil tam tersine "ülkemize hayırlı olsun" diyerek saygı duymayı öğrenmelisniz.

Ay çok güzel açıklamışsın ama anlayacağını sanmıyorum şeyi İslama göre değerlenidriyor. :6:

Back