mune bile bir mesajında dedi..
akp lilerden biri hakaret etse bir sürü şikayet geliyor,
diğer taraftan şikayet eden olursa bu kadar çok şikayet gelmiyor diye..
fark bu işte.....
deylayt,
ne yazık ki yorumu tek bir kişi bildirdi, eğer taraftarı olduğunuz partiye hakaret ediliyorsa derhal bildirim yapılıyor ama karşı partiye yapılmışsa ses çıkmıyor, bende bu durumu pek garipsiyorum.
%70'ini cebe indirmek:44: Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun
Bu arada bu mesajlar burda ne arıyor derseniz bu topikte adım geçmiş, ben akpli chpli mhpli bilmem, eleştirilerimde uyarılarımda çift taraflı işler.
Okuyunuz akpliler yazıyor mu yorumumda
Ve hanımlar,
Polemik, konu dışı serbest dendiyse üslupları salın çayıra mevlam kayıra moduna getirmeyiniz.
Eleştiri başka birşeydir, üslupsuzluk bambaşka birşey.
Birde inançtan girilmiş, deist, ateist, yahudi, hıristiyan, alevi, sünni, caferi, laz, kürt, çerkez herkesi kucaklıyorum, ben sizi çerkez olduğunuz için değilllll ben sizi alevi olduğunuz için değilll ben sizi beni yaradan Allah yarattığı için seviyorum, hepinizi muhabbetle kucaklıyorum, ben 76 milyonunun başbakanıyım diyerek gençlere örnek olan bir başbakanın sözlerini kulağına küpe yapması gerekir gençlerin, ateist, deist diyerek insanların dogmalarına laf söylemek, sonra bu genç arkadaşlara senin yaşındakiler estetikte diyerek omuz verip saygının bu olduğunu sanmasına sebep olmak, öte yandan gençleri yaşlarından dolayı kaale almamak, polemiğe girip sayfaları ilerletmek yerine topikten çıkıp susma hakkını kullanmamak, edepten bahsedip sizin gibi edepsizler demek, beddua etmek, konuya yorum yapın dedikodumu yapmayın dedikten sonra ortaya bir laf atıp konu dışı ve polemiğin fitilini ateşlemek.
Vay vay vay dedirtiyor bana, haydi şimdi selametle