Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kemal istifa etmez .)) Ama cidden muhalefet kan agladi.
Yeni bir lidere ihtiyaclari var..mu harrem'i değerlendirmeleri gerekiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
O konuyu ayrı bir başlıkta konuşalım,çok değil 10 yıl...Belki o kadar bile değil.Üniter yapı falan hikaye olacak.

Valla bende sabir yok :)yerel secim de bile recep teyip erdogan kazandi diye slogan atanlar oldu burda :))millet tayyip diyor baska bisey demiyor adam nereyi,neyi gosterse oraya bakiyorlar o ne derse yaparsa dogrudur,helal olsun diyorlar :/ nasil bir sutten cikma ak kaşiksa yilkardir bir gunahi olmadi .biride demediki yaptiysada oda onun gunahifir oda insandir demedi neredeyse melek ilan edecekler

Sag bos degil mi ya:)))

Dram devam ediyor:))

Alaraey bosver hic dönüs yapma:))

Secim hezimetinin siniri bunlar gececek gececek :))))

Neyse Kilicdaroglu istifa etmeyecegine göre birdaha ki secim hezimetinde görüsmek üzere :)))

Aynı şekilde bende parayla çalıştığını düşünüyorum bu kişinin. Nasıl da belli.

Kemal istifa etmez .)) Ama cidden muhalefet kan agladi.
Yeni bir lidere ihtiyaclari var..mu harrem'i değerlendirmeleri gerekiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman bosver ne olsa iki gün sonra unutuyorlar taki birdaha ki secime kadar:)))

Koymakla kuyu dolmaz kuyunun suyu kendinden gerek..

Onlar sapkasini önüne alip düsünmedikten sonra disardan ne kadar istifa denirse densin fayda vermez..

gün olur devran döner arkadasım akp yi devirecek bir güc cıkar elbet umurım gec kalınmaz

Amannn kızlar Allah askina şunun için sinir bozmaya değer mi benim kk daki en büyük eglencem. Yazmadığı günler mutsuz oluyorum o derece. Okuyun okuyun gülün terapi gibi hatun mübarek

Sag bos degil mi ya:)))

Dram devam ediyor:))

Alaraey bosver hic dönüs yapma:))

Secim hezimetinin siniri bunlar gececek gececek :))))

Neyse Kilicdaroglu istifa etmeyecegine göre birdaha ki secim hezimetinde görüsmek üzere :)))

yok weiis burdan sessiz sessiz okuyorum
en güzel cevap sessiz kalmaktır :))
şimdi mahmut tuncer gelecek halay çekeceğiz biz

Hayal görüyorsunuz herhalde neyi karıştırdım gösterin eminseniz ,yazıyada kimse cevap veremedi.

Hehe heeeeeeee ne cok guluyorum surekli cho yi diline dolayankar
Adam kazanamasada çene yornaya yetiyorrr
Nasil rakip gormuslerse susmuyorlar susamiyorlar chp nin mhp nin oy artisindaki korkunun disa vurumu
Istifa defikodusunda nasilda mutlu oldunuz dimi??
Kursaginizda kalmadi dimi bu mutluluk??
Başinda kim olursa olsun chp hep korkulu ruyaniz olacak keza mhp de oyle
Hep boyke cenenizi yoracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…