Bilgi küpü sevgili küçük kardeş sen otur önce deizm nedir ne değildir öğren gel.Çok güldüm yazdığına Allaha inanan deistler var demişsin.Bende sana diyorum ki deizmi bilmeden laf söylemeye çalışan ve yaşını bilmeden saygısızca yazanlar var aramızda.Yaratıcı var demekle, Allaha inanmak çok farklıdır. Yaratıcı diye, hâşâ bostan korkuluğu gibi, hiçbir şeye karışmadığı tasavvur edilen hayâli bir varlığa inanmanın ateistlikten hiç farkı yoktur. Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselamdan beri çeşitli dinler, peygamberler ve kitaplar göndermiştir. Bunları kabul etmeyen, Allahı kabul etmiş sayılmaz.
Yaratıcı var demekle, Allaha inanmak çok farklıdır. Yaratıcı diye, hâşâ bostan korkuluğu gibi, hiçbir şeye karışmadığı tasavvur edilen hayâli bir varlığa inanmanın ateistlikten hiç farkı yoktur. Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselamdan beri çeşitli dinler, peygamberler ve kitaplar göndermiştir. Bunları kabul etmeyen, Allahı kabul etmiş sayılmaz.
Metnin tamamı için ;
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=5387
Yalnız baya baya google search kullanıyor :)
ya bırak ya. demin bilmiyordu şimdi googlrdan bulmış bir şeyler onu yapıştırmış.Bilgi küpü sevgili küçük kardeş sen otur önce deizm nedir ne değildir öğren gel.Çok güldüm yazdığına Allaha inanan deistler var demişsin.Bende sana diyorum ki deizmi bilmeden laf söylemeye çalışan ve yaşını bilmeden saygısızca yazanlar var aramızda.
Metnin tamamı için ;
Aman yarabbimmmm:))))
ikilendi kaciiinnnnn:))))
Canini seven basliktan kacsin:))) aahhaahahah
Özel mesaj tesekkürler zaten biliyorum ve uyguluyorum
Sennn:)
Burada insanlar hakkinda yorum yazacagina, forumda, geyiklerde hakkinda ne konusuluyor onu arastir:))
Ben yardimci olayim: sahtekar, yapmacik sey, her yorumunda sahte mutluluk gösterileri var, ne kadar ezikse artik burada kendini avutuyor:)))
Sennnnn:))
Ezikligin almis basini gitmis, alismissin dedikoduya ve fitneye, 2-3 kisiyi basina toplayip dedikodu yapmaktan baska birsey bilmeyen ezik, kudursanda muhattabim degilsin:)) hirsindan kudur artik:))
Ve seennnn:)
Ezik edebiyatcisi, acitasyoncu, kirmizi kafa seni:)) Cok dürüst numaralari cekmeyi birak, dedikodunun yardakcisindan baska birsey degilsin:))
Ve yeni isminizi acikliyorum, EZIKLER VE SÜZÜKLER ITTIFAKI
ayriyetten arkadaslar bu ezikler ve süzükler ittifakinin ne yaptigi umrumda degil, mesaj atmayinD
Yaratıcı var demekle, Allaha inanmak çok farklıdır. Yaratıcı diye, hâşâ bostan korkuluğu gibi, hiçbir şeye karışmadığı tasavvur edilen hayâli bir varlığa inanmanın ateistlikten hiç farkı yoktur. Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselamdan beri çeşitli dinler, peygamberler ve kitaplar göndermiştir. Bunları kabul etmeyen, Allahı kabul etmiş sayılmaz.
Yazdığı cümle 3 kelimeden fazlaysa kendi fikri değildir zaten oradan anlayınMetnin tamamı için ;
kimlik edinmeye çalışıyor o buradan ben onun yaşında nelerle uğraşırdım o kendinden büyüklere laf yetiştirmeye çalışmakla meşgul.ama öyle googleden aratıp yazmakla olmuyor.Çok komik kaçıyor.ya bırak ya. demin bilmiyordu şimdi googlrdan bulmış bir şeyler onu yapıştırmış.
çocuk diyorum ys. büyüyecek oda. dda bu yaşıon yeri burası olmsamalı. mesela ders çalışmalı.
Yazdığı cümle 3 kelimeden fazlaysa kendi fikri değildir zaten oradan anlayın
Alintila sorun yok, artik alinti mesajlarina bakmiyorum cünkü doldu kirmizi kirmizi...
Beni görrr bbeniii gör diye cirpinislar oluyor ama fark büyük inemiyorum oralara:))))
Bu arada " sesiyin cok cikmasi sucluluk psikolojisindendir" lafi geldi aklima Basbakanin:))
Turgay Güler in bir sözü hosuma gitti " Osmanli samari yemek artik aliskanlik yapti" diyor aahahaha))
evet karsimizda her bilgiyi kitaplardan okuyan alimler var:) Hic google kullanmazlar :)) Durun kitap kurtlari icin deizmin tanimini kitaptan yazayim .
Bu ülkenin ecdadini biliriz, torunlari olmaktan da gurur duyariz..Ecdadin izinden gitmek herkese nasip olmuyor demek ki..
Burada cok sustu insanlar hakaretlere, karalamalara, " cingeneyim cingeneeee" diye diye mahalle agziyla konusanlara..
Bütün bunlara sustu bir kesim, edepli edebinden susar edepsizde ben suturdum sanir dedi dedi sustu..
Simdi kimse edepten bahsetmesin..
Daha birkac saat önce mahalle agzinin en dip noktalarindan yazanlara tutulan alkisida biliyoruz biz...
O yüzden gecin kardesim gecin yani :)
Kimin samar yedigiini iyi gorduk bdp her gecen gun fark atiyor yani iyi tokaliyor boyle dogudan dogudan cakiyor bizim sehitlerimizin kanlari her karisinda olan topraklar kurdistan olarak degismeye basliyor zaten tc.icin calisana kafa tutmak kalesini yiktik demek kolay birde bdp kalesi icin dusunceleri alalim
Chp ye mhp ye fark atani kazanmis saymam kendine guvenen bdp yi alt etsin
Milleti chp mhp dusmani yapmakla ugrasirken doguya yeni bir cumhuriyet kurulursa hic sasirmam
Allahım beliydi zaten koptum ya
şunu yazmasan hakikaten kendi düşüncesi olduğunu sanacaktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?