yani. farkında olsa keşke. hoş. suç bizde. 13 yaşında birini kaale almasak odda böyle dikkat çekmeye calışmaktan vazgeçer.kimlik edinmeye çalışıyor o buradan ben onun yaşında nelerle uğraşırdım o kendinden büyüklere laf yetiştirmeye çalışmakla meşgul.ama öyle googleden aratıp yazmakla olmuyor.Çok komik kaçıyor.
Ayyy ne güzel seyler yazarmisim bennn:))
Abla tavsiyesi, aylarca bir insanin arkasindan dedikodu edip hakaret küfür karalama yapacaginiza benim gibi olun bir kerede ne olduklarini dedikodu yapmadan mertce yüzlerine söyleyin:)))
Dedikodu yapmak cekememekten ileri gelir benim gibi yapmak had bildirmektir :)))
Efsaa öptüm seni ecdad torunu, senin yasiyin iki kati yasindakilerin 50 tanesini cebinden cikarirsin..
Senin yasindakiler geziyor tozuyor,akli havalarda yasiyor hatta senin yasinda bir arkadasim kizi var akli fikri kendini güzellestirmekte estetik ola ola bir hal oldu..
Sen yasiyin coook üzerindesin..
Ayyy ne güzel seyler yazarmisim bennn:))
Abla tavsiyesi, aylarca bir insanin arkasindan dedikodu edip hakaret küfür karalama yapacaginiza benim gibi olun bir kerede ne olduklarini dedikodu yapmadan mertce yüzlerine söyleyin:)))
Dedikodu yapmak cekememekten ileri gelir benim gibi yapmak had bildirmektir :)))
Efsaa öptüm seni ecdad torunu, senin yasiyin iki kati yasindakilerin 50 tanesini cebinden cikarirsin..
Senin yasindakiler geziyor tozuyor,akli havalarda yasiyor hatta senin yasinda bir arkadasim kizi var akli fikri kendini güzellestirmekte estetik ola ola bir hal oldu..
Sen yasiyin coook üzerindesin..
Kurulacak zaten onun da az zamanı kaldı.O zaman aynı desteği bekliyorum yine.
Alintila sorun yok, artik alinti mesajlarina bakmiyorum cünkü doldu kirmizi kirmizi...
Beni görrr bbeniii gör diye cirpinislar oluyor ama fark büyük inemiyorum oralara:))))
Bu arada " sesiyin cok cikmasi sucluluk psikolojisindendir" lafi geldi aklima Basbakanin:))
Turgay Güler in bir sözü hosuma gitti " Osmanli samari yemek artik aliskanlik yapti" diyor aahahaha))
Geccc sagdan :))))
Gececem gececem diyip diyip gecemeyenin drami:))) aahahhahahaahh Allam aksam aksam kop koppp:))))))))))
Bende bende akp liler onuda destekler nasilsa gucleri bir iki partiye yetiyor dunden beri ankara istanbul horon tepiyorlar dogu gitmis kime ne!!!!!
Ablacım utandırıyorsun beni
Metnin tamamı için ;
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=5387
Yalnız baya baya google search kullanıyor :)
Var mı cevabın ?
Bunu weissa yazman da ironik olmuş. Zira kendisinin dusuncesini hakaretsiz aşağılamasiz yazdığı olmamıştır.aynen öyle weiss çok haklısın..
ben kimin nerde ne konuştuğunu çok iyi biliyorum
bizim sadece bu başlığa baktımızı zannediyorlar ama yanılıyorlar,
özelden yapılan saldırılarda cabası
onlar kendilerini biliyor zaten
özelden edepsizlik yap yap, sonra gel ahkam kes, aptal zannediyor galiba BAZI insanlar bizi,
mune bir mesajında açık açık dedi bunu
şikayetler muneye gittiği için açıkca görüyor bazı şeyleri..
Çok teşekkürler canım.Ben oky yi yıllardır tanırım, deist olduğunu da biliyorum, ben dini inançlarına göre yaşayan biriyim, Oky burada daha birimizin inancına kalkıp tek laf etmemiştir, başörtüsü yasağı ile ilgili de her zaman özgür olması gerektiğini savunmuştur, incitici tek mesajına rastlamadım...
Şimdi sen kalkmışsın Allah inancını sorguluyorsun, seni ilgilendirir mi deist olması?
Ne seçimmiş arkadaş ne holiganlar çıktı içimizden...
Seçim değil derbi maçı sonrası gibi iki gündür olanlar...
Çok ayrışmışız kutuplaşmışız...
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Tey Allahım.Ablacım utandırıyorsun beni
Mantık hatası bulman için önce kavramı tam bilmelisin yoksa sırf saldırı amaçlı yazmış olmak için yazarsan bu şekilde kendinle çelişirsin işte.Bildiğin kadar konuş Efsa yaşın küçük diye seni insanlar tolere ediyorlar farkındmısın?Kimseyi yargılamam benim ne haddime zaten sadece mantık hatasını gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?