Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok seviyesiz bi hale gelmemiş mi konu
yine yarışa girmişsiniz
efsa insanların inancını sorgulamaya başladı canım. konu dağıldı doğal olarak.
ben asla dinde yapılan yanlışa susamıyorum. olayın içinde bulduk kendimizi işte
o olay hala mı devam ediyo
o yüzden konu dışı mesajlar ceza almalı bence
baksana konuyla ilgili hiçbirşey yazılmıyo
herkes birbirine saldırıyo
resmen herkes içini boşaltıyo gibi olmuş
Kılıçdaroğlu, "Tabiki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız, yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız. Ancak çıkan sonucu bir başarısızlık olarak görmemek gerekli" dedi.
"KIRSALDAN İLK KEZ OY"
İstanbul,Ankara ve İzmir’de oylarımızı ciddi oranda artırdık. Büyük metropellerde oylarımızı arttırdık. Çoğu büyükşehirde ise ilk kez kırsalın da oy kullandığı bir seçim oldu. Biz hep kırsaldan dolayı seçimleri kaybediyorduk; ilk kez oralarda da varlığımızı hissettirdik, o nedenle. Sonuçta biz her türlü yanlışı doğruyu doğrumuz tabi ki değerlendireceğiz ve daha iyi olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
ASPARAGAS
Kılıçdaroğlu, "İstifa edeceğiniz yönünde söylentiler var" sorusuna ise, "Saçma ve tamamen asparagas. Konuşmaya dahi değer değil" yanıtı verdi.
http://www.internethaber.com/ve-kilicdaroglu-ortaya-cikti-ilk-aciklama-655407h.htm
Yasak Weiss yasak senin desteklediğin başbakan yasakladı.E destekliyorsak başbakanı ne yapıyoruz bir dediğini iki etmiyoruz yasaklarına uyuyoruz.Ahahahhaah Mahmut Tuncer deyince bugün Turgay Güler bazilarina Mahmut Tuncer den Sabunu Koydum Legene sarkisini armagan ediyordu dur bende edeyim))
https://www.youtube.com/watch?v=pxu2-VvN4Ek&feature=youtu.be
chp hep konuşuluyorda
mhp nin başına kim geçmeli sizce ?
oktay vural ya da meral akşener bence
evet aynen
oktay vural benimde aklımda olan isimdir, geçse çok değişir gibi geliyor bana
chp hep konuşuluyorda
mhp nin başına kim geçmeli sizce ?
bence o gelirse daha etkili olur bahçeliye göre ama onların ideolojisi değişmedikçe iktidar olma şansları az
çoğu kişi çok milliyetçi diye vermiyo
artık bunlar eskide kaldı
tüm toplumu kucaklayacak bi görüş olmalı