• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

çok seviyesiz bi hale gelmemiş mi konu
yine yarışa girmişsiniz

Sarki gondereceksek bende Istanbul'dan Hale ve Jale ye bir sarki gondereyim. :28:

Dipsiz Not: Topige baktigima da , yazdigima da pisman oldum.

Son düzenleme:
çok seviyesiz bi hale gelmemiş mi konu
yine yarışa girmişsiniz

efsa insanların inancını sorgulamaya başladı canım. konu dağıldı doğal olarak.
ben asla dinde yapılan yanlışa susamıyorum. olayın içinde bulduk kendimizi işte :ssz:

Yalnız konu yine güme gitti. Evet tutamıyorum kendimi geyigi serbest birakmicaktiniz :19:

ben asla dinde yapılan yanlışa susamıyorum. olayın içinde bulduk kendimizi işte :ssz:

o olay hala mı devam ediyo
o yüzden konu dışı mesajlar ceza almalı bence
baksana konuyla ilgili hiçbirşey yazılmıyo
herkes birbirine saldırıyo
resmen herkes içini boşaltıyo gibi olmuş :1:

.....................................

Son düzenleme:
o olay hala mı devam ediyo
o yüzden konu dışı mesajlar ceza almalı bence
baksana konuyla ilgili hiçbirşey yazılmıyo
herkes birbirine saldırıyo
resmen herkes içini boşaltıyo gibi olmuş :1:

bence de ceza almalı. konu da dağılmaz en azından. bakalım tekrardan görüşecekler sanırım ban sistemini:6:

Kılıçdaroğlu, "Tabiki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız, yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız. Ancak çıkan sonucu bir başarısızlık olarak görmemek gerekli" dedi.

"KIRSALDAN İLK KEZ OY"

İstanbul,Ankara ve İzmir’de oylarımızı ciddi oranda artırdık. Büyük metropellerde oylarımızı arttırdık. Çoğu büyükşehirde ise ilk kez kırsalın da oy kullandığı bir seçim oldu. Biz hep kırsaldan dolayı seçimleri kaybediyorduk; ilk kez oralarda da varlığımızı hissettirdik, o nedenle. Sonuçta biz her türlü yanlışı doğruyu doğrumuz tabi ki değerlendireceğiz ve daha iyi olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
ASPARAGAS
Kılıçdaroğlu, "İstifa edeceğiniz yönünde söylentiler var" sorusuna ise, "Saçma ve tamamen asparagas. Konuşmaya dahi değer değil" yanıtı verdi.

http://www.internethaber.com/ve-kilicdaroglu-ortaya-cikti-ilk-aciklama-655407h.htm

Her zaman güçlü muhalefetin ülke yararına olduğunu düşünürüm .

İktidarın karşısındaki güçlü muhalefet iktidar partisine oy versem de beni korkutmaz .

Güçlü bir muhalefet iktidarı daha çok çalışmaya taşır .

Bakın belediyelere , ceket koysa kazanılacak illerde icraat azdır , karşısında güçlü el çıksa oy kaybedeceğini bilenler ise ''genelde'' çalışır .

Hükümeti de kamçılayacak ( Kemal Kılıçdarğlunun kamçı mekanizması da vardı ama hep Akp seçmenini kamçıladı nedense ) güçlü muhalefet , hem mevcut günde hükümeti boş oturmaktan alı koyar , hem ola ki iktidar olursa o gücün karşılığını alır .

Neyse , velhasılı kelam benim adıma Kemal Kılıçdaroğlu iyi bir muhalefet lideri değildir , muhalefetin gücü iktidarın kaybettiği oylardan belli olur , burada bahsettiği başarı siyasi konjonktürde geçerli değildir.

Konu buydu değil mi ??

Son düzenleme:
Nihat Doğan olabilmek 0-0 biten maçın ilk yarısı kaç kaçtı diye sorabilmektir.

yasak demişken twitter açılacak demiş hüseyin çelik
doğru mu acaba

Bazen size de oluyor mu?
Hani öyle birileriyle tanışıyorsunuz ki karşıt görüş bile size ılımlı gelebiliyor, görüşünü savunması sizi rahatsız etmiyor böyle kaliteli, ne dediğini bilen, iki düşünüp bir konuşan...

Ama öyle insan çıkıyor ki hakaretleri, çirkinlikleri ve yaftalarıyla...Sırf bu insanlar ve zihniyetleri yüzünden görüş size daha ters daha bir itici geliyor:9:

evet aynen
oktay vural benimde aklımda olan isimdir, geçse çok değişir gibi geliyor bana

bence o gelirse daha etkili olur bahçeliye göre ama onların ideolojisi değişmedikçe iktidar olma şansları az
çoğu kişi çok milliyetçi diye vermiyo
artık bunlar eskide kaldı
tüm toplumu kucaklayacak bi görüş olmalı

Canım niye ciddiye alıyosun ki daha çocuk kendisi yazım tarzıda ondan öyle zaten takılma boşver :34:

bence o gelirse daha etkili olur bahçeliye göre ama onların ideolojisi değişmedikçe iktidar olma şansları az
çoğu kişi çok milliyetçi diye vermiyo
artık bunlar eskide kaldı
tüm toplumu kucaklayacak bi görüş olmalı

devlet bahçeli kesinlikler değişmeli
oktay vural da herşeyden önce liderlik görüntüsü var.
adam çok iyi konuşuyor
aslında seveni de çok fazla, neden bahçelide ısrar ederler anlamadım.
ha bahçeli de iyi bir insandır severim kendisini
ama liderlik vasfı yok biraz da insan ona bakıyor

Back