• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

kimlik edinmeye çalışıyor o buradan ben onun yaşında nelerle uğraşırdım o kendinden büyüklere laf yetiştirmeye çalışmakla meşgul.ama öyle googleden aratıp yazmakla olmuyor.Çok komik kaçıyor.
yani. farkında olsa keşke. hoş. suç bizde. 13 yaşında birini kaale almasak odda böyle dikkat çekmeye calışmaktan vazgeçer.

ayrıca oradan buradan yapıştırma yapmak yerine Kur'an oku.
kalbinde zerre miskal Allah inancı olan insan günahlarını ödedikten sonra cennete girecektir demiş Rabbim. ha tabi ki hak din islamdır onu asla es geçmem.

Allahın yazdığını değiştirmeye kalkma.

sana kim öğrettiyse yanlış öğretmiş.

weiss kullanıcısından alıntı
Sennn:)
Burada insanlar hakkinda yorum yazacagina, forumda, geyiklerde hakkinda ne konusuluyor onu arastir:))
Ben yardimci olayim: sahtekar, yapmacik sey, her yorumunda sahte mutluluk gösterileri var, ne kadar ezikse artik burada kendini avutuyor:)))

Sennnnn:))
Ezikligin almis basini gitmis, alismissin dedikoduya ve fitneye, 2-3 kisiyi basina toplayip dedikodu yapmaktan baska birsey bilmeyen ezik, kudursanda muhattabim degilsin:)) hirsindan kudur artik:))

Ve seennnn:)
Ezik edebiyatcisi, acitasyoncu, kirmizi kafa seni:)) Cok dürüst numaralari cekmeyi birak, dedikodunun yardakcisindan baska birsey degilsin:))

Ve yeni isminizi acikliyorum, EZIKLER VE SÜZÜKLER ITTIFAKI

ayriyetten arkadaslar bu ezikler ve süzükler ittifakinin ne yaptigi umrumda degil, mesaj atmayin:DD

bu nasıl bir üsluptur demeyeceğim herkes kendi gibi yazıyor işte.

Ayyy ne güzel seyler yazarmisim bennn:))

Abla tavsiyesi, aylarca bir insanin arkasindan dedikodu edip hakaret küfür karalama yapacaginiza benim gibi olun bir kerede ne olduklarini dedikodu yapmadan mertce yüzlerine söyleyin:)))

Dedikodu yapmak cekememekten ileri gelir benim gibi yapmak had bildirmektir :)))

Efsaa öptüm seni ecdad torunu, senin yasiyin iki kati yasindakilerin 50 tanesini cebinden cikarirsin..

Senin yasindakiler geziyor tozuyor,akli havalarda yasiyor hatta senin yasinda bir arkadasim kizi var akli fikri kendini güzellestirmekte estetik ola ola bir hal oldu..

Sen yasiyin coook üzerindesin..

Abla tavsiyesi, aylarca bir insanin arkasindan dedikodu edip hakaret küfür karalama yapacaginiza benim gibi olun bir kerede ne olduklarini dedikodu yapmadan mertce yüzlerine söyleyin:)))

Dedikodu yapmak cekememekten ileri gelir benim gibi yapmak had bildirmektir :)))

Efsaa öptüm seni ecdad torunu, senin yasiyin iki kati yasindakilerin 50 tanesini cebinden cikarirsin..

Senin yasindakiler geziyor tozuyor,akli havalarda yasiyor hatta senin yasinda bir arkadasim kizi var akli fikri kendini güzellestirmekte estetik ola ola bir hal oldu..

üfffff valla badın artık bayan(!):25::25::25:

Ablacım utandırıyorsun beni :1::1::1:

Kurulacak zaten onun da az zamanı kaldı.:6::6: O zaman aynı desteği bekliyorum yine.:51:

Bende bende akp liler onuda destekler nasilsa gucleri bir iki partiye yetiyor dunden beri ankara istanbul horon tepiyorlar dogu gitmis kime ne!!!!!

Alintila sorun yok, artik alinti mesajlarina bakmiyorum cünkü doldu kirmizi kirmizi...

Beni görrr bbeniii gör diye cirpinislar oluyor ama fark büyük inemiyorum oralara:))))

Bu arada " sesiyin cok cikmasi sucluluk psikolojisindendir" lafi geldi aklima Basbakanin:))

Turgay Güler in bir sözü hosuma gitti " Osmanli samari yemek artik aliskanlik yapti" diyor aahahaha))
:37:
Ayyy beni ne olur gör ben seni çok seviyorum hele o mikemmel tek hakaretsiz üslubun beni benden alıyor.

Geccc sagdan :))))

Gececem gececem diyip diyip gecemeyenin drami:))) aahahhahahaahh Allam aksam aksam kop koppp:))))))))))

Vallahi secim sonrası çok ilimandim ama akli bir gram buyumemis sahsin su yorumlarini gördükçe neden ayni fikir ve tarafta olmadigimi ve gerçekten doğru yolda olduğumu daha iyi anliyorum:)

Bunun için tesekkur ederim size:)

Ayrıca bir pedagoga gorunmenizde yarar var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bende akp liler onuda destekler nasilsa gucleri bir iki partiye yetiyor dunden beri ankara istanbul horon tepiyorlar dogu gitmis kime ne!!!!!

O konuyu ayrı bir başlıkta konuşalım,çok değil 10 yıl...Belki o kadar bile değil.Üniter yapı falan hikaye olacak.

Var mı cevabın ?

Ben oky yi yıllardır tanırım, deist olduğunu da biliyorum, ben dini inançlarına göre yaşayan biriyim, Oky burada daha birimizin inancına kalkıp tek laf etmemiştir, başörtüsü yasağı ile ilgili de her zaman özgür olması gerektiğini savunmuştur, incitici tek mesajına rastlamadım...

Şimdi sen kalkmışsın Allah inancını sorguluyorsun, seni ilgilendirir mi deist olması?

Ne seçimmiş arkadaş ne holiganlar çıktı içimizden...

Seçim değil derbi maçı sonrası gibi iki gündür olanlar...

Çok ayrışmışız kutuplaşmışız...

aynen öyle weiss çok haklısın..
ben kimin nerde ne konuştuğunu çok iyi biliyorum
bizim sadece bu başlığa baktımızı zannediyorlar ama yanılıyorlar,
özelden yapılan saldırılarda cabası
onlar kendilerini biliyor zaten
özelden edepsizlik yap yap, sonra gel ahkam kes, aptal zannediyor galiba BAZI insanlar bizi,
mune bir mesajında açık açık dedi bunu
şikayetler muneye gittiği için açıkca görüyor bazı şeyleri..

Bunu weissa yazman da ironik olmuş. Zira kendisinin dusuncesini hakaretsiz aşağılamasiz yazdığı olmamıştır.

Ben oky yi yıllardır tanırım, deist olduğunu da biliyorum, ben dini inançlarına göre yaşayan biriyim, Oky burada daha birimizin inancına kalkıp tek laf etmemiştir, başörtüsü yasağı ile ilgili de her zaman özgür olması gerektiğini savunmuştur, incitici tek mesajına rastlamadım...

Şimdi sen kalkmışsın Allah inancını sorguluyorsun, seni ilgilendirir mi deist olması?

Ne seçimmiş arkadaş ne holiganlar çıktı içimizden...

Seçim değil derbi maçı sonrası gibi iki gündür olanlar...

Çok ayrışmışız kutuplaşmışız...
Çok teşekkürler canım.
insanların inancına saygı dıymak zorundayız. kimse kimsenin inancını sorgulayamaz. yinede diyorum ya çocukluğuna veriyorum onun.

açıkçası ben bu seçimde Akp nin başarısı ile çok da övünmesi gerektiğini düşünmüyorum. halk bölge bölge istikrarı korumak için, bölge bölge yolsuzluğa inanmadığı için bölge bölgede yerel adaylar güçlü olduğu için Akp dedi. tabi ki bunların hepsinde Erdoğan sempatisi vardı. ancak başa baş giden bir seçim olduğunu hep birlikte gördük. çoğu yerde çok az oy farkları ile alındı yada kaçırıldı. özellikle Mhp ile yaşandı bu çekişmeler buda demek oluyor ki azımsanmayacak bir tepki de var. tamam iki parti güçlerini birleştirdi ama bu güç birleşmesini kabul ederken tepki oylarını görmezden gelmemek gerek. ha bu oyları kaznmak için ne yaptılar diye sorarsanız çok da bişey yaptıkları söylenemz ama halk ısrarla yapın diye resmen gözlerinin içine bakıyor. bu onlara değişim için güze bir fırsat aslında ama bu kozu nasıl değerlendirirler bilemiyorum.

Kimseyi yargılamam benim ne haddime zaten sadece mantık hatasını gösteriyorum.
Mantık hatası bulman için önce kavramı tam bilmelisin yoksa sırf saldırı amaçlı yazmış olmak için yazarsan bu şekilde kendinle çelişirsin işte.Bildiğin kadar konuş Efsa yaşın küçük diye seni insanlar tolere ediyorlar farkındmısın?

Back