Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Cevap budur işte bee...gel öpücemBizim hafızamız silinmedi,burada hanımefendilik taslayanların ne hallerini gördük.

Tanrı ile Allah arasındaki farkı kavrayamamışsınız o zaman.

Müslüman olmayan birisinin o kavramı anlamasına ihtiyaç yoktur. Yaradan aynıdır gözünde. Müslümanlar için öenmli kelimelerdir onlar.

Cevap budur işte bee...gel öpücemBizim hafızamız silinmedi,burada hanımefendilik taslayanların ne hallerini gördük.

İnsanları çileden çıkardığı yetti.
Gel bana küfür et diyor, ettiğinde de edep ve ahlak dersi veriyor.
Bu ne şuursuzluk, ne hadsizlik?

Birazdan kendimi kiblicem banlasın beni mune. Yoksa ciddi ciddi bildiricem haddini.

helal olsun kanka

yaw arkadaşlar eksi rep vermenin de bir edebi adabı olmamalı mı? selam mesajımı bile kaldıramayıp saldıranlar var. e tabii karşılıklarını da alırlar
Eksi rep verenlerden biri benim.Ve evet vereceğimde gerektiği yerde dünden beri asıl ben hakarete uğruyorum sen ve senin avukatların bilip bilmeden eksik bilgiyle bana demediğinizi bırakmadınız.Bundan sonra üslubuna dikkat etmeyen hakaret ettin diye ortalıkta palavra sıkıp hakaret eden yetmezmiş gibi birde mazlum gibi seni Allaha havale ettim diyen kim varsa basacağım eksiyi.Çünkü alıntı yapıp cevap verdim olmadı düzgünce anlattım olmadı.Sen git kapı önünde oyna soğuk su iç yazıldı üstelik birde hakaret eden ben oldum kişilere.Diyorum hangi mesajım hakaret buyur yaz yok.Yetti gerçekten böylelerinden.

Ahha napıyorsunuz siz karşıt görüşlüler? Şurada gezi oalylarından beri tanıdığım insanlar var, yorumları da bilirim.
Şu bu zamana kadar sustuk, edep bozmadık, sabrettik de falan safsatalarına inanılmasını beklemeyin. İlk gezi konusunu açtığımda dinsizlikle, canilikle suçlanmıştım, susmuş haliniz oysa buyurun konuşun

Bi de en çok sinirlendiğim konu var ki tutmuş insanların dinine, inancına dil uzatılıyor. İnsanoğlunun başkalarının inancını sorgulamak gibi bir haddi olamaz herkes haddini bilsin.

Din topikleri başka yerlerde hadi anam naş

ağzına sağlık Med.

Şeyhülislam kesildi herkes.Hatırlatayım madem...

Düşmanına bile beddua etmeyen,bir kişiyi kazanmanın ne büyük kazanç olduğunu bize öğreten,Yahudi,Hristiyan kim olursa olsun kendisine saldırmadıkça ölüsüne dirisine saygı duyan bir peygamberin ümmetiyiz.

Müslüman olduğunu iddia eden herkes bunları unutmasın. Komik oluyor zira.

Alintila sorun yok, artik alinti mesajlarina bakmiyorum cünkü doldu kirmizi kirmizi...

Beni görrr bbeniii gör diye cirpinislar oluyor ama fark büyük inemiyorum oralara:))))

Bu arada " sesiyin cok cikmasi sucluluk psikolojisindendir" lafi geldi aklima Basbakanin:))

Turgay Güler in bir sözü hosuma gitti " Osmanli samari yemek artik aliskanlik yapti" diyor aahahaha))

ya he he ya millet senden nefret ediyo sen hala burdasın başkası olsaydı arkasına bakmadan kaçardı

Weiss senin ne kadar provokatör ortalık karıştırıcı sahte bilgi belgelerle iş yapmaya çalışan olduğunu bilmeyen yok.Seni artık okumadan geçiyorum tek derdin ortalık karışsın çünkü.Ben senin parayla çalıştığını da düşünüyorum bazı durumlarda.

Yaratıcı var demekle, Allah’a inanmak çok farklıdır. Yaratıcı diye, hâşâ bostan korkuluğu gibi, hiçbir şeye karışmadığı tasavvur edilen hayâli bir varlığa inanmanın ateistlikten hiç farkı yoktur. Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselamdan beri çeşitli dinler, peygamberler ve kitaplar göndermiştir. Bunları kabul etmeyen, Allah’ı kabul etmiş sayılmaz.

Aman yarabbimmmm:))))

ikilendi kaciiinnnnn:))))

Canini seven basliktan kacsin:))) aahhaahahah

Özel mesaj tesekkürler zaten biliyorum ve uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…