- 30 Aralık 2009
- 22.940
- 89.553
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuyu ayrı bir başlıkta konuşalım,çok değil 10 yıl...Belki o kadar bile değil.Üniter yapı falan hikaye olacak.
Weiss senin ne kadar provokatör ortalık karıştırıcı sahte bilgi belgelerle iş yapmaya çalışan olduğunu bilmeyen yok.Seni artık okumadan geçiyorum tek derdin ortalık karışsın çünkü.Ben senin parayla çalıştığını da düşünüyorum bazı durumlarda.
Kemal istifa etmez .)) Ama cidden muhalefet kan agladi.
Yeni bir lidere ihtiyaclari var..mu harrem'i değerlendirmeleri gerekiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gün olur devran döner arkadasım akp yi devirecek bir güc cıkar elbet umurım gec kalınmazPardon da sadece 0.5 ile kaybedilen bir Ankara var, 1 puanla kaybedilen Antalya ve Yalova var. Eskişehir'in ellerinde olan ilçesini de kaybettiler vs.. Hala MHP oyları varmış vs.. Böyle bir alan asla Bahçeli tarafından yapılmadı. Ayrıca öyle bile olsa bunlar yerl seçim demek ki onlarda memnun değillermiş. Siz mutlu mesut olmaya devam edin. Bizim için hayat devam ediyor. Kendi zaferinizmiş gibi, sanki Erdoğan burada onu övüyorsunuz diye maaşınıza zam yapacakmış gibi konuşun ha belki de onu da yapar ne de olsa siz onu tutuyorsunuz biz tutmuyoruz ama farkımız ne biliyor musunuz kimin kaç oy aldığı ve bizim hangi tarafta durduğumuz değil. İnanmadığımız, onaylamadığımız düşüncelere mantığımızla, sorgulayarak, düşünerekbu kişilere oy vermiyor büyük kitleler arkasından gidiyor diye sırf zafer nidası atmak için birilerini tutmamak bilmem anlatabiliyor muyum. Kusura bakmayım benim annem yaş yükseltmesi yüzünden 3 sene sonra emekli olacaksa primi dolduğu halde ama onlar ceplerini dolduruyorsa, asgari ücretle bu insanlar borcu borçla kapatıyorsa, ben fikir ve düşüncelerimi paylaşamıyorsam haber alma özgürlüğüm kısıtlanıyor bunun için heryer kapatılıyorsa, akp ye oy vermiyorum diye marjinal, terörist oluyorsam, benim yüzde ellim derken ben öteleniyorsam vergi verdiğim halde vatandaşlık görevimi yerine getirdiğim halde bu insanlar bizim evlatlarımız üzerinden savaş çığırtkanlığı yapıyorsa kusura bakmayın karşısındaki parti kazansın kaybetsin ne kadar oyu olursa olsun ben bunun vebalini taşımam ortak olmam ellerindeki kana. Bu ülkede onun polislere verdiği emirler yüzünden kaç genç öldü ama meydanlarda öyle lanse edildi ki insanlar onları terörist bildi gerçek pkk ne yaptı bakın doğuyu ele geçirdi oylarda belli değil mi doğuda pkk bayrakları apo posterleri açıldı alenen baş tacı edildi gerçek terörist bu ülkenin genci öldü meğer yüzlerce şehidimizin katili değil de bizim gençlerimiz ölmeyi hakkediyormuş bir kaldırım taşı, cam çerçeve daha değerliymiş şehitlerden. Bir anneyi maydanlarda yuhalatan bir insan öbür dünyada nasıl hesap verecek hiçbirimiz hakkımızı helal etmiyoruz. Buyrun kutlayın zaferinizi, sokaklara çıkın, naralar atın, halaylar çekin.
o yüzden mi deistle atesti karıştırdın.Kimse tolere edemez beni merakkanmayın. Kavramlarıda gayet iyi biliyorum.
Sag bos degil mi ya:)))
Dram devam ediyor:))
Alaraey bosver hic dönüs yapma:))
Secim hezimetinin siniri bunlar gececek gececek :))))
Neyse Kilicdaroglu istifa etmeyecegine göre birdaha ki secim hezimetinde görüsmek üzere :)))
yok weiis burdan sessiz sessiz okuyorum
en güzel cevap sessiz kalmaktır :))
şimdi mahmut tuncer gelecek halay çekeceğiz biz
yok weiis burdan sessiz sessiz okuyorum
en güzel cevap sessiz kalmaktır :))
şimdi mahmut tuncer gelecek halay çekeceğiz biz
Doğru,bu kadar terbiye yoksunluğunu kimse tolere edemezKimse tolere edemez beni merakkanmayın. Kavramlarıda gayet iyi biliyorum.
Kimse tolere edemez beni merakkanmayın. Kavramlarıda gayet iyi biliyorum.
Ahahahhaah Mahmut Tuncer deyince bugün Turgay Güler bazilarina Mahmut Tuncer den Sabunu Koydum Legene sarkisini armagan ediyordu dur bende edeyim))
https://www.youtube.com/watch?v=pxu2-VvN4Ek&feature=youtu.be
Hayal görüyorsunuz herhalde neyi karıştırdım gösterin eminseniz ,yazıyada kimse cevap veremedi.
Ahahahhaah Mahmut Tuncer deyince bugün Turgay Güler bazilarina Mahmut Tuncer den Sabunu Koydum Legene sarkisini armagan ediyordu dur bende edeyim))
https://www.youtube.com/watch?v=pxu2-VvN4Ek&feature=youtu.be
bak ne yap. googledan kopyaladığın yere bak. kesin orada onun cevabını vermişlerdir.Hayal görüyorsunuz herhalde neyi karıştırdım gösterin eminseniz ,yazıyada kimse cevap veremedi.