Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Özelden kim saldırmış bilmek istiyoruz

Tabi bir de benim imzam size değil ki diye insanları aptal yerine koymaya çalışanlar var ki evlere şenlik.Tabi zaten genelde herkes başka ortamlardan birilerine kızıp burada imzasına küfürler yazıyor hata bizde yanlış anladık pardon

Ağzına yüreğine sağlık be kardeşim..
İçimde ne var ne yok hepsini yazmışsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heee:)))

Sen ne diyorsun Yolcu Kilicdaroglu ve basarisi konusunda:))

çok da iyi oldu tamam mı çok güzel de iyi de oldu tamam mı
aman weiss seçim bitti, tartışma da bitsin artık..
hepiiiimiiiiiz gardaşııııııızzz bu öfkeeeee ne diyeee ooooy oy

onlar kendileri biliyor,
cesaretleri varsa son bir saattir yaptığını anlatır,
merak etme sen çağrımı yaptım işte

özelden neden hakaret ediliyo ki
şaşırdım ve ben de merak ettim kim olduklarını
ama açıklarsan ceza alır mısın bilmem

Son düzenleme:
Bazilarinin Oy verme yaşi gelmiş ama akil yaşi henüz oraya yetişememiş insanlar var..

Bir taraf şöyle diğer taraf boyle demek kimin takdirinde de bu şekilde konuşuluyor acaba?

%45 bir taraf varsa %55likte bir taraf var bilmem bunu fark edebiliyor musunuz.

oylar %100 çoğunlukla kazanilmadigina gore bu kendini baskin cikarma bizim dediğimiz oldu ve olacak sacmaligina ancak akli bu hesaba yetemeyen insanlar inanir ve savunur.

Bu ülkede hicbir şey değişmedi iki gün önce her şey nasilsa simdi de öyle o yüzden bu çocukça satasmalari kendini kanitlama cabalarini birakin. Çünkü konustukca bayagi bayagi kuculuyorsunuz arkadaş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaw arkadaşlar eksi rep vermenin de bir edebi adabı olmamalı mı? selam mesajımı bile kaldıramayıp saldıranlar var. e tabii karşılıklarını da alırlar

boşverin dedim ya yapan kendini biliyor
hakaret değil başka şeyler de var

alara o zaman ben de diyim ki bunlar bana hep özelden hakaret ediyor. Kim etti ne dedi sizi ilgilendirmez o kendini biliyor diyim. Nasıl olur? Böyle bir şey yaşamadım ama nerden biliceksiniz yaşayıp yaşamadığımı. Şu tavrın çamur at izi kalsın oluyor. Öyle bir şey yaşadıysan ya tam söyle ya da hiçbir şey söyleme. Madem girdin bir yola evet bu bana hakaret etti de ki inanalım.

devam edecek zaten de engellere takıldı..
ama şunu bilsin isterim umrumda değil boşu boşuna uğraşıyor hatta komik oluyor

ben de merak ettim ister istemez ya böyle anlatınca:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…