• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Ozelden herhangi bir hakaret edildiginde KIB butonu var, Mune gerekeni yapiyor. Burada bunu soylemek ne kadar dogru... Konu Sayin Kilicdaroglu ile dalga gecilmek icin acilmis. Ustelik konudan cikilip deistligimize laf ediliyorsa, bunun altinda art niyet ararim ben.

Son düzenleme:
yaw arkadaşlar eksi rep vermenin de bir edebi adabı olmamalı mı? selam mesajımı bile kaldıramayıp saldıranlar var. e tabii karşılıklarını da alırlar:ssz:

benım canımı sıkıp durma dünden beri verdiğin eksi oyların haddi hesabı yok yettin artık yettin:47:

alara o zaman ben de diyim ki bunlar bana hep özelden hakaret ediyor. Kim etti ne dedi sizi ilgilendirmez o kendini biliyor diyim. Nasıl olur? Böyle bir şey yaşamadım ama nerden biliceksiniz yaşayıp yaşamadığımı. Şu tavrın çamur at izi kalsın oluyor. Öyle bir şey yaşadıysan ya tam söyle ya da hiçbir şey söyleme. Madem girdin bir yola evet bu bana hakaret etti de ki inanalım.

bu kadar merak iyi değil,
lütfen sorup durmayın artık,
burda kimsenin adını veripte çocuk gibi şu yaptı diye göstermem ben..
inanmassanız da siz bilirsiniz kimseyi inandırmak zorunda değilim..

çok da iyi oldu tamam mı çok güzel de iyi de oldu tamam mı:27::27:
aman weiss seçim bitti, tartışma da bitsin artık..
hepiiiimiiiiiz gardaşııııııızzz bu öfkeeeee ne diyeee ooooy oy:24::24::24::60::60:

Heee iste cagirin Kirmizigül ü patlatsin o sarkiyi:))

Gardasizzzz gardasizzzzz oyyyy oyyyyy:)))))

bu kadar merak iyi değil,
lütfen sorup durmayın artık,
burda kimsenin adını veripte çocuk gibi şu yaptı diye göstermem ben..
inanmassanız da siz bilirsiniz kimseyi inandırmak zorunda değilim..

O zaman şu söylediğin bizim gözümüzde geçerliliğini yitirmiştir.

Vay be deizm'e yeni tanım çıkarttılar zeka küpleri:52:

Deizm veya Yaradancılık, mantık ve doğal dünyaya dair gözlemlerin kaynağını oluşturduğu; dini bilgiye dolaysız biçimde sadece akıl yoluyla ulaşılabileceği ilkesini esas alan, bu sebeple vahiy ve esine dayalı tüm dinleri reddeden tek Tanrı inancıdır.

-vikipedi

Son düzenleme:
Eksi rep şu güne kadar kimseye vermedim vermem de bana çok gereksiz geliyor karşındakıyle ne kadar tartısırsan tartış.Ama sanırım karşılıklı oluyor bu durum çünkü bana da bdv de bikaç yorumum dışında gelmedi eksi .Bunu dedikten sonra yağmur gibi yağarmış ne gülerimm :1::1:

Ve tartısmayı uzlasmaya baglamak ıcın ozel mesajı kullanalım ama dıger sekılde kımse enerjıısını harcamasın bence.

özel m esajlarda hakaret var deyip o kişileeri yazmazsanız sizinle konularında sorun olan insanlarıda zan altında bırakırsınız. ya ad vereceksiniz yada bunu konuya yazmayacaksınız.

Eksi rep şu güne kadar kimseye vermedim vermem de bana çok gereksiz geliyor karşındakıyle ne kadar tartısırsan tartış.Ama sanırım karşılıklı oluyor bu durum çünkü bana da bdv de bikaç yorumum dışında gelmedi eksi .Bunu dedikten sonra yağmur gibi yağarmış ne gülerimm :1::1:

Ve tartısmayı uzlasmaya baglamak ıcın ozel mesajı kullanalım ama dıger sekılde kımse enerjıısını harcamasın bence.

eksi rep olayını ben de anlamıyorum
hiç kullanmadım ve hiç almadım
ben direk alıntı yapıyorum genelde

özel m esajlarda hakaret var deyip o kişileeri yazmazsanız sizinle konularında sorun olan insanlarıda zan altında bırakırsınız. ya ad vereceksiniz yada bunu konuya yazmayacaksınız.

yahu yok oyle özelden hakaret falan eden ya ben etmediysem kimse etmemiştir:27::27::27::27:

sizi kas etmedim rahat olun :34:
hem neden herkes zan altında olsun ki yapan biliyor zaten..
tamam yazmıyorum, zaten ben weisin konusuna yorum olarak yazdım,
dallandıran budaklarından başkaları oldu
iyi be yine biz suçlu olduk..

Bana da eksi rep verenler oldu. Ben özelden mesaj atıp sebebini sordum. NEsini beğenmedin keşke alıntılasaydın konuşsaydık dedim. Hiçbirine cevap alamadım.

Dün ilk defa beddua eden bir hatuna eksi verdim...

Bana da eksi rep verenler oldu. Ben özelden mesaj atıp sebebini sordum. NEsini beğenmedin keşke alıntılasaydın konuşsaydık dedim. Hiçbirine cevap alamadım.

Dün ilk defa beddua eden bir hatuna eksi verdim...

Ben de alıntı yapıp soruyorum,ya cevapsız kalıyorlar ya da dünkü gibi...:31:

%55 akp'ye karşı kafaya gel .

Bu forumdaki herkes senden büyük, şu uslubune bakarak "aile terbiyesine gel" diyorum ben de. Edebini takın.

Allah'a inanan deist var bu forumda daha ne olsun :27:

Deist zaten Allaha inanır dini reddeder. Haddini aşacaksan bilgin olduğu konularda aş.

mune bile bir mesajında dedi..
akp lilerden biri hakaret etse bir sürü şikayet geliyor,
diğer taraftan şikayet eden olursa bu kadar çok şikayet gelmiyor diye..
fark bu işte.....

Mune aynı şeyi her iki kesim için de söyledi. Sadece akpliler için değil.

aynen öyle weiss çok haklısın..
ben kimin nerde ne konuştuğunu çok iyi biliyorum
bizim sadece bu başlığa baktımızı zannediyorlar ama yanılıyorlar,
özelden yapılan saldırılarda cabası
onlar kendilerini biliyor zaten
özelden edepsizlik yap yap, sonra gel ahkam kes, aptal zannediyor galiba BAZI insanlar bizi,
mune bir mesajında açık açık dedi bunu
şikayetler muneye gittiği için açıkca görüyor bazı şeyleri..

Özel mesajların altında da kib butonu var. Bunu konuya taşıyacağınıza mesajı ve yazanı şikayet edin.

Yavas gardasim yavas:)))) iyi dile dolandi bu :))) Gerci ise yaramadi ama neyse..

Ne diyodum, yavas gardasim yavas..

Sirf karsit görüs diye uslup ögretmeni kesilmeyin hic, görüyoruz herkesin uslubunu..

Söyleyecek sözünüz varsa, uslup ögretmenligi niyetindeyseniz önce gidin ayni görüsteyiz diye ses cikarmadiginiz " cingeneyim cingeneeee varmi diyeceniz, kes sesini, sen kimsin" gibi mahalle agzindan bile asagilardaki uslupsuzluklara, uslup ögretin...

Yok ama o uslupsuzluklari alkislayanlar simdi uslupcu kesilmis..

Yavas gardasimmmmm yavaaassssss:))))

Forumun diger basliklari " Weiss" dedokodusu yüzünden kapanmaya mahkum olacak kadar insanlar " weiss" takintili olmasin.. Basliklara yazik oluyor yani:)))

Relax Relax:))) Fark olmasin mümkünse, imzalarimida kim istiyorsa alsin üstüne artik urasamiyorum vallahi..

Herneyse konuya dönelim, netmisti Kilicdaroglu...

Heh tamam " bu bir basarisir" deyip istifa etmemisti :)))))))) ahahahh

Şimdi şuraya 2 mesajını çıkarırım sana, millet edep, terbiye ve üslup görür..Vakti zamanında isim vermeden topiğinde forum üyelerine ettiğin ağza alınmayacak küfürleri biliyoruz, çıkarttırma bana onları. Sen saygı ve edepten bahsedecek en son insansın.

KK nın provakatörü olarak anılıyorsun, millet senin dedikodu yapmıyor, bildiğin senden tiksiniyor.
Burada en tatlı dilli, en insan kırmayan, en hümanist bir insanı çileden çıkardığını bilirim ben.
Nasıl bir surat varsa hala dolanıp bir de böyle fütursuz fütursuz konuşabiliyorsun.

Back