Gebeliğe Hazırlık VE HAMILEYIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı bir şekilde doğduğu günleri görelimde inşallah rabbim yardımcımız olsun. Dikkat et kendine ağır şeyler yapma canım çorapsız gezme. Bebişede kendine de iyi bak
Allah razı olsun canım amin. Eveet dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. çokta üstüne düşmek istemiyorum. malum sakınan göze çöp batarmış. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Bende de olmadı herkeste olmazmış zaten.

Aa canim masallah hatirliyorum beraber catlatma ignesi olmustuk hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin

Aa canim masallah hatirliyorum beraber catlatma ignesi olmustuk hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin
Çok teşekkür ederim canım, eksik olma. allah herkese nasip etsin inşallah. sen nasılsın :?

Çok teşekkür ederim canım, eksik olma. allah herkese nasip etsin inşallah. sen nasılsın :?
Uc klomenden denemesinden sonra rahim filmi cekildim canim temiz cikti, iki aydir bi tedavi gormuyorum onumuzdeki reglimle tekrar tedaviye devam edicez banada dua et olur mu bu ay bayramdi tatildi derken pek umutlu degilim

Uc klomenden denemesinden sonra rahim filmi cekildim canim temiz cikti, iki aydir bi tedavi gormuyorum onumuzdeki reglimle tekrar tedaviye devam edicez banada dua et olur mu bu ay bayramdi tatildi derken pek umutlu degilim
Çok şükür sorun yokmuş canım, etmez miyim ederim tabii ediyorum :) Ovulasyon denedin mi :? Bak ben onunla hamile kaldım , ve hiç ummadığım anda. Kendini rahat bırakıp akışına bıraktığın anda oluyor. inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Benim de 6. Haftaya doğru baslar demişti doktor ve başladı ne yemek ne su içmek. Yemek dedikce aklım çıkıyor sanki. 12. Hafta ile 16. Arası geçecek diyorlar umarim geçer
Ben bir de çalışıyorum, inşallah çok zorlamam.

Denedim canim toplu almistim internetten 70 tane falan iki uc ay denedim ama Ovu cift cizgi cikan gunle regl gunlerim uyusmadi hic bende ise yaramadi yani

Denedim canim toplu almistim internetten 70 tane falan iki uc ay denedim ama Ovu cift cizgi cikan gunle regl gunlerim uyusmadi hic bende ise yaramadi yani
Anlamadım canım, çift çizgi çıkan günle regl günüm demişsin ?

Beni hatirladin mi canım klomen çatlama iğnesine başlamıştık aynı zamanda .O kadar sevindim ki anlatamam duygularimi sanki ben hamile kalmışım gibi Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bir gün bende senin gibi konu acarım buraya

Canımmmm hatırlamaz mıyım :) bende yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu, o günler aklıma geldi. Amin canım inşallah, en kısa zamanda tadacaksın sende bu duyguyu. bende sana yorum yapacağım. Dualarım seninle ve isteyen herkese. Allah nasip etsin en kısa zamanda canım. Ne durumdasın ? nasılsın ?

Eşim temmuz ayında sperm testi verince tüm değerlerin düştüğünü öğrendik benim doktorum (ilgisizdi )tüp bebek sadece olabileceğini söyledi tabi biz eşimle yıkıldik ağlama krizleri 2 gün bitmedi. Eşimin de kontrol zamanı gelmişti onda varikosal vardı ve spermleri hareketsizdi tekrar ilk özelde yaptirdimiz testin yanlış old hissettik ve gittiği has.tekrar verdi .Değerleri mart ayındaki neredeyse aynıydı ama doktoru ameliyat olması konusunda ısrar etti bizde olduk. Şuan iyileşme surecindeyiz ben gitmeyi bıraktım. Eşim içinde 3 ay bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz olmassa tüp bebek hazırlıklarına başlayacağız. Inan çok mutlu oldum Allah en güzelini nasip etsin sana bu arada rahim filmi de çektirdim o da aradan cıktı temiz çıktı çok şükür

Canim benim ben inaniyorum en kisa zamada rabbim sanada nasip edecek. Guzel dusun bak esin tadavisinide olmus simdi biraz zaman sadece. En guzel zamanda hayirlisiyla olacak bebesin inaniyorum dualarim seninle

hamileyim ben de şimdi öğrendim paylaşmak istedimmmm inanamıyorum mucize gibi

Cook sevindim gozun aydin canim. Saglikla kucagina al insallah. Degerin nasil? Kan mi verdin
dün hasta olacak gibi bir ağrı yaşadım tmm bu ay da yok ddim sonra bir iki damla kan geldi ve başka da olmadı ağrım da geçti şüphelendim akşam test yaptım çift çizgi bugün yaptrcam tahlil cnm inş sorun yoktur

Canim ne yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…