Gebeliğe Hazırlık VE HAMILEYIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ooo masAllah kizlar darisi basimiza. dikkat edin kendinize...
Allah tum isteyenlere nasip etsin
Amin Amin Amin

Konu sahibi bebişin hayırlı olsun. Sağlıcakla alırsın inşaallah kucağına. Ben belirtilerinizi sorucaktım ?? Allah inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bir anda yaşadıklarımız ne kadar çok benziyor birbirine.
Bizde 6 sene içinde 2 defa klomen+çatlama iğnesiyle ve 4 tüp bebek denememiz oldu. Hepsi negatif. Ve dediğin gibi araştırmalar, kürler neler neler.
Tek denemediğim ovulasyon testi kalmıştı onuda ilk defa denemiştim.
Sonra tatile çıktık, ağır valiz mi taşımadım, havuza denize mi atlamadım, hatta hamama bile girmiştim, soğuk su bile dökünmüştük. Hatta akarsuya gitmiştik gezmeye dağa çıktık.
Aynen herşey nasip kısmet, Rabbim ol demeyince olmuyor.
Tedavi gördüğümüz zamanlarda, demem o ki, bu anlattıklarımızın hiçbirini yapmamıştım.
Bunları onun için anlatıyorum, kafaya takmayın, tedavi görürken kimse kendini suçlamasın vay şu hareketi yapmıştım, kendimi zorlamıştım, ağır kaldırmıştım diye.
Uzun oldu kusura bakmayın, amacım herkesi ümitlendirmek ve gerçekten rahat olun, boş zamanınızı eşinizle birlikte bi şeyler yapın iyi vakit geçirin. Ve kun fe yekun ...

29-30 günde bir adet oluyorum. sat 2.08 . 12.08 yani adetimin 11.günü pik gördüm. aynı günde döllenmiyor zaten. 31.08 adet günüm. döllenmeden 14 gün sonra adet günümün olması için 25 günde bir adet olmam gerekiyor.

Konu sahibi bebişin hayırlı olsun. Sağlıcakla alırsın inşaallah kucağına. Ben belirtilerinizi sorucaktım ?? Allah inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin.
Göğüslerim sertleşti ve büyüdü hatta eşim fark etti. Akıntım vardı şeffaf ve hiç yapmadığım bir şey uyuya kalıyordum. hep yazarlardı da inanmazdım :) otururken uyuya kaldım :) Başkada belirtim yoktu arkadaşım. Ama bu aralar tansiyonum düşer gibi başım dönüyor aniden.

Anladım sağolun. Kişiden kişiye değişir tabi. Bende adetimi bekliyorum . Bizim içinde dua edin.

Canım allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin. Çok haklısın, bir şekilde kafaya takmayınca oluyor. Vakti zamanı geliyor ve rabbim ol diyince oluyor. Ben hala tekneden atladığım zamanları düşündükçe içim eriyor. Ondna önceki aylarda yerden eğilip bir şey almazdım :) Ama çok şükür. Belkide aman atlamayayım, aman koşmayayım deseydim olmazdı. Herkesin kalbine gönlüne göre versin rabbim.

Anladım sağolun. Kişiden kişiye değişir tabi. Bende adetimi bekliyorum . Bizim içinde dua edin.
Tabii kişiden kişiye değişir. Ama şu uyuya kalma yada uyuku gelmesi %90 kadında oluyor. Hcg salgılanırken doğal olarak anne yorgun hissediyor. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım. Canı gönülden isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin.

hay
hayırlı olsun bebişin canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bizede dua et tez zamanda güzel haberler alalım bizde

hay

hayırlı olsun bebişin canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bizede dua et tez zamanda güzel haberler alalım bizde
Allah razı olsun canım. Etmez miyim hepinize dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım. Hamiş haberlerinizi en kısa zamanda alalım bol bol dua ediyorum. Sizde bana edin. hayırlısıyla doğurmak nasip olsun.

Bu arada kızlar eşim ilk defa bu ay bir vitamin kullanmıştı. Eczaneden almış araştırmış. Belki ekstra bir şey yapar diye. Belki ondan da olmuş olabilir. Size adını akşama yazacağım.

saol canım hayırla sağlıkla kavuş bebeğine duamdasın :)

Bu arada kızlar eşim ilk defa bu ay bir vitamin kullanmıştı. Eczaneden almış araştırmış. Belki ekstra bir şey yapar diye. Belki ondan da olmuş olabilir. Size adını akşama yazacağım.
Ay canım sana zahmet yaz da ben de eşime kullandırayım bende bu ay aslanpençesi çayı içiyorum.

Yumurta çatladıktan sonra 14. Gün adet olunuyor diye biliyordum tam öğrenememişte olabilirim forumdan ne okuduysam işte başka belirtin var mı ben ha bire uyukluyorum. Yerleşme kanaması denen şey bende olmadı yada erken mi

Yerleşme herkeste oluyor mu ve ne zaman oluyor acaba??

Yok canim. O belki hamile kalmayan icin 14.gun regl olabilir diye yazilmistir. Yerlesme kanamasi degisiyormus. Mesela benim kardesim 5. Haftanin sonunda olmustu. Kimininde 6. Haftada. Ama 6. Haftayi gecen yok. .

Arkadaslar arginex esimin kullandigi hapin adi. 1 tableti bitirmek uzereydi ama simdi birakti tabi. Belki faydasi olur. Ya tesadur oldu yada bu ilac ise yaradi. Ama eczaci 3 ay kullan demisti cocuk olana kadar.

Arkadaslar arginex esimin kullandigi hapin adi. 1 tableti bitirmek uzereydi ama simdi birakti tabi. Belki faydasi olur. Ya tesadur oldu yada bu ilac ise yaradi. Ama eczaci 3 ay kullan demisti cocuk olana kadar.

Canim hayırlı olsun çok sevindim. Ilk catlatma iğnesi başlığında beraberdik. Ben ilk ıgneden sonra vazgeçmiştim, iğnenin yan etkileri ramazan vs. Doktoru bırakmıştım. Sen ısrarla peşpeşe devam ettin. Niye kendini bu kadar yıpratıyor demiştim içimden. Rahatlamak sana iyi gelmiş, şimdi stressiz yoluna devam eder, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Yok canim. O belki hamile kalmayan icin 14.gun regl olabilir diye yazilmistir. Yerlesme kanamasi degisiyormus. Mesela benim kardesim 5. Haftanin sonunda olmustu. Kimininde 6. Haftada. Ama 6. Haftayi gecen yok. .
Hayırlı bir şekilde doğduğu günleri görelimde inşallah rabbim yardımcımız olsun. Dikkat et kendine ağır şeyler yapma canım çorapsız gezme. Bebişede kendine de iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…