Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovulasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovu.testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.