Hayirlisi olsun canim. Ama 5. Haftaya kadar en az bir sey gorunmuyor doktora gitsende. Bizede haber ver. :)Bugün tahlil yaptırmaya gdemedim cnm . Garanti olsn dşye evde tekrar test yaptım sonuç pozitif yrn gdecm inş tahlile . Pzt.ya randevu da aldm muayene için. Yrna dolı istediğim dr. Hayrlısı bakalım inş sorun yoktr
Canım çokk teşekkürler. Allah razı olsun , amin.Canım hiç belirtin oldu mu
Anladım canımCanım çokk teşekkürler. Allah razı olsun , amin.
Göğüslerim ve uykulu halim oldu başka belirtim olmadı canım.
Canım klomeni lullandığım ilk ay bende aşırı bir beyaz akıntı oldu çok umutlanmıştım hatta, ama kahve akıntı olmadı. Adetime 2 gün kala başlamıştı kahve akıntım sonra regl oldum. Tabii herkeste bir olacak diye bir şey yok. Bat tarihine çok az kalmış. Biraz daha bekle ve test yap bence canım. Ovu. testi kullandın mı hiç ? Çatlatma iğnesi vuruldun mu?Anladım canım
Sana sormak istediğim çok şey var aslında bende 1 yıllık evliyim ve bu ay ilk ayimiz tedavi görüyorum klomen kullandm adetin 3 günü kullandım ilişki önerdi şuan bat 6 eylül ama daha önce hiç gormedigim kahverengi akıntı ve şiddetli beyaz akintim var bel agrım daha da arttı ara ara baş donemeside olabiliyor bağlamak istemiyorum sizce bu kadar erken belirti olabilir mi hamile kalmisiyimdir gebelik testini regl olmazsam yapmak istiyorum negatif görmek gerçekten yoruyor insanı
Bakalım canım..Canım klomeni lullandığım ilk ay bende aşırı bir beyaz akıntı oldu çok umutlanmıştım hatta, ama kahve akıntı olmadı. Adetime 2 gün kala başlamıştı kahve akıntım sonra regl oldum. Tabii herkeste bir olacak diye bir şey yok. Bat tarihine çok az kalmış. Biraz daha bekle ve test yap bence canım. Ovu. testi kullandın mı hiç ? Çatlatma iğnesi vuruldun mu?
Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovulasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovu.testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.
Canım öncelikle hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kalp atışını bu pazar duyacağım kısmetse sadece keseyi gördüm. 2019 Mayıs Anneleri grubuna gelebilirsin. Orada aynı zamanda hamile kalan arkadaşlar ile konuşuyoruz. Sana destek olurlar .Bebeğiniz hayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah
Ben de size ve buradaki arkadaşlara bir şeyler sormak istiyorum
Hamile olduğumu adetimin 5 gün gecikmesiyle 17agustosta eczaneden aldığım testle öğrendim
Bayram tatili olduğu için hastaneye gitmedim, kanama lekelenme gibi bir durum olmadığı için de bekledim
Nöbetçi eczaneden folik asit alıp kullanmaya başladım
6 Eylül'de ilk kontrolum için hastaneye gittim
Doktor karnimdan baktı ve ölçüme göre 6 hafta 3 günlük dedi
Kalp atışı çok iyi dedi ama sesi açmadı
Normalde açıp duyurabilir miydi bilmiyorum
Mesela size dinlettiler mi kalp atışını
Tahlillerim iyi çıkmış
Sadece TSH 3uzeri çıktığı için endokrin görsün dedi ve ilaç kullanmaya başladım
Boy kilo tansiyon bunlara bakıldı
Doktor başka da bir şey söylemedi
İki hafta sonra kontrol dedi
Sizlerin de bu şekilde mi geçti ilk doktor kontrolünüz merak ediyorum
Bir şeylerin eksik kalmasından bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum
Yersiz mi bu korkum
Canım öncelikle hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kalp atışını bu pazar duyacağım kısmetse sadece keseyi gördüm. 2019 Mayıs Anneleri grubuna gelebilirsin. Orada aynı zamanda hamile kalan arkadaşlar ile konuşuyoruz. Sana destek olurlar .
Sizi gormustum uzulmustum ve cok sevindim bize umut oldunuz hayirli olsun saglikla bebeginize kavusun darisi basimiza :)Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovulasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovu.testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.
Allah razi olsun canim allah en kisa zamanda herkese nasip etsin insallah.Sizi gormustum uzulmustum ve cok sevindim bize umut oldunuz hayirli olsun saglikla bebeginize kavusun darisi basimiza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?