Seninde gozun aydin canim. Masallah. Allah ol der ve olur gercekten beklemek sabretmek lazim ama zor oluyor. Binlerce sukur.kac haftaliksin?Hayırlı olsunBende tam pes edip aşılama veya tüp bebek deneriz dediğim zamanda hamiş kalmışım..
Üstelik yarım yamalak ayda 3 yada 4 sefer olan ilişkiden biri tutmuş ihtimal bile vermezdim şükürler olsun
Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah minnaklarımıza
6+2 canım, hep duyuyordum stres olmayınca tutuyor diye nasıl stres yapılmaz ki diye kafayı yiyordumSeninde gozun aydin canim. Masallah. Allah ol der ve olur gercekten beklemek sabretmek lazim ama zor oluyor. Binlerce sukur.kac haftaliksin?
Tesekkur ederim cok sag olun. Insallah allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla insallah.Gözünüz aydın :) insallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur :) sizin adınıza çok sevindim. Darısı diğer anne olmak isteyenlerin başına insallah:)
Masallah canim. Benim daha adetim bile gecmedi. Ben cok stres yaptim her olumsuzlukta bittim.uzuldum ama cok sukur rabbim yuzumuzr guldu6+2 canım, hep duyuyordum stres olmayınca tutuyor diye nasıl stres yapılmaz ki diye kafayı yiyordumBizde de sorun yoktu demek ki istemeden de olsa gerçekten kendimizi etkiliyormuşuz.
Amin canim. Allah razi olsunHayırlı olsun.
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız İnşallah :)
Sonuca odaklan canım artıkMasallah canim. Benim daha adetim bile gecmedi. Ben cok stres yaptim her olumsuzlukta bittim.uzuldum ama cok sukur rabbim yuzumuzr guldu
Ne güzel bi örnek. Kafaya takmamak fazla düşünmemek gerektiğinin çok güzel bi örneği. Hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovilasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovi testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.
Laboquick güvenilir bi marka. Hiç yanılmıyor. Bende onu kullandığım ilk ay hamile kaldım.Tebrik ederim.Saglikla kollarınıza almak nasip olur inşallah.
Bende 2 senedir her yolu denedim.3 ayri doktora gittim ve bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmeye karar verdim.Hangi markayı kullandınız acaba?Ben dün laboquik sipariş ettim ama tereddütteyim .
Teşekkür ederim cevabınız için .Inşallah bana da faydası olurLaboquick güvenilir bi marka. Hiç yanılmıyor. Bende onu kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Allah razi olsun. Cok tesekkurlerNe güzel bi örnek. Kafaya takmamak fazla düşünmemek gerektiğinin çok güzel bi örneği. Hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bende laboquick almistim netten siparis vermistim. Regl 6.gunu falan basladim. Ve cok sukur oldu. Allah herkes3 nasip etsin insallahLaboquick güvenilir bi marka. Hiç yanılmıyor. Bende onu kullandığım ilk ay hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?