- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ay kuzum inşallah ya, ovulasyon testi bana da şans getirir inşallah. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım allah razı olsun. inşallah ovi. testi sanada şans getirir. her şey bir vesile zamanı varmış. güzel düşün stres yapma. testini yap pık olunca o gün ve ertesi günü değerlendir. sonra gün aşırı devam et. aklına takma ama resmen unut gitsin. inşallah güzel haberlerini alıcazz canım.
İnşallah canım canı gönülden amin.Ay kuzum inşallah ya, ovulasyon testi bana da şans getirir inşallah. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin
Arkadaslar Merhaba,
Cogunuz beni tanir,hemen hemen her konuda bulundum.
30 yasindayim ve 2.5 yillik evliyim. Yaklasik 1.5 yildir da cocuk icin mucadele ediyoruz.
Vitaminler, sogan kurleri,sut buhari,klomen+catlatma ignesi her ay en az bir tane yapilan kan testleri. O kadar yipratici bir surec ki ve cok zor. Resmen Gururm inciliyordu,her seferinde negatifi gormek beni kahrediyordu. Doktorlar esimde ve bende sorun olmadiginu soyluyordu ama nedense olmuyordu. En son yukarida da bahsettigim gibi klomene karar verdik esimle. 2 ay ust uste klomen+ catlatma ignesi oldum. 4 yumurtam gelisti en kucugu 20mm. Bu sefer oldu derken yine olmadi. Biraktim her seyi vucuduma tek bir sey almadim. Sadece hic denemedim dedigim ovilasyon testini aldim pik gordum 12. Gun ust uste 2 defa degerlendirdik. Sonra tatile ciktik. Tekneden mi atlamadim. Dag bayir mi cikmadim neler neler. Ve sonra her zama ki gibi umutsuzlukla test yaptim ve bir baktim 2 dk icinde ikinci cizgiyi gordum adetime 6 gun varken. Ilk defa gordum cizgiyi inanamadim hala soktayim. Onca sey denedim olmadi cunku neler yasamistim. Bir ovi testiyle bugun anne adayiyim. Binlerce sukur. Allah herkese nasip etsin. Hepinize dua ediyorum sizde bana edin saglikla buyusun kucagima alayim. Sormak istediginiz bir sey varsa sorun canlarim. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Ve sunu asla unutmayin, istedigimiz kadar parcananalim zamani gelmemisse olmuyor. Lutfen icinizi rahat tutun ve guzel dusunun. Sizi seviyorum.
Canım sen baştan olumsuzu çağırıyorsun. Bak bana eşim annem kardeşim diyor ki , test alalım eczaneden 25-30 tane yap o çizgiyi görelim, o kadar çok hayal kıırklığı yaşadım ki. Eşime en sonra kan sonucunu veren hemşire hayırlı olsun diyip gülmüş o an aklındna çıkmıyor. çünkü hem somurtarak üzülerek veriyorlardı negatf diye. düşün ne kadar çok beklemişiz. ve oldu çok şükür oldu. klomenle il ayında hamile kalanlar da var inşallah sende öyle olursun canım. ne olur güzel düşünçok sevindim. gerçekten.. çok zor bir süreç. bende önümüzde ki ay klomen başlıyorum. hiç umudum yok. belki bir saati vardır olmasının. Herkesin çocuğu var. üzerimdeki o psikolojik baskı beni mahfediyor. bende saldım artık. Olursa.. Olmazsa ne yapalım. Hamilelik ve ben. Hiç yan yana durmayan şeylerdi zaten
Çok teşekkür ederim. darısı en kısa zaman da sizin başınıza. Ben erken yumurtladığımı fark ettim. 12. günü pik olmuştu. Öok şükür. Bu aksamda kan vericem güzel bir artış olur umarım .Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende bu ay başladım ovülasyon testine 2 senedir bekliyorum 1 kızım var kardeş istiyoruz ama eşimde ve bende sorun yok bende 29,30 günde bir adet görüyorum daha pik olmadı inşallah bu ay ümitliyim olucak
inşallah canım.. bi kaç aydır düzenli kullanıyorum.. pik de oldu ard arda da denedim dediğim gibi.. kısmet tabi.. şans elbet gülecek diye umut ediyorum...Canım allah razı olsun. inşallah ovi. testi sanada şans getirir. her şey bir vesile zamanı varmış. güzel düşün stres yapma. testini yap pık olunca o gün ve ertesi günü değerlendir. sonra gün aşırı devam et. aklına takma ama resmen unut gitsin. inşallah güzel haberlerini alıcazz canım.
Sag ol kuzum. Allah razi olsun. Isteyen herkese nasip etsin insallah.Canım seni önceki konudan hatırlıyorum, çok sevindim hamile olmana :))) Allah’ım en kısa zamanda bana da nasip etsin...
Yalnız değilsiniz.. bende bu yılın başından beri koşturuyorum.. önce prolaktin dediler ilaç aldım düştü tekrar çıktı. Ovulasyonlar.. piki de gördüm her ay yok yok yok. Eşimde sağlıklı bir sorun yok. Ama olmuyor.. olmadı.. bu ay klomen kullandım ilk kez.. şimdi bekliyorum reglimi sancım çok .. üzülmemek elde değil.. beklicez..çok sevindim. gerçekten.. çok zor bir süreç. bende önümüzde ki ay klomen başlıyorum. hiç umudum yok. belki bir saati vardır olmasının. Herkesin çocuğu var. üzerimdeki o psikolojik baskı beni mahfediyor. bende saldım artık. Olursa.. Olmazsa ne yapalım. Hamilelik ve ben. Hiç yan yana durmayan şeylerdi zaten
O klomen beni mahvetti. O sislik karindan alinan igneler vee buyuk beklentiler. Iste bunarin hepsini biraktigim ilk ay cok sukur hamile kaldim. Allah herkese naspi etsinYalnız değilsiniz.. bende bu yılın başından beri koşturuyorum.. önce prolaktin dediler ilaç aldım düştü tekrar çıktı. Ovulasyonlar.. piki de gördüm her ay yok yok yok. Eşimde sağlıklı bir sorun yok. Ama olmuyor.. olmadı.. bu ay klomen kullandım ilk kez.. şimdi bekliyorum reglimi sancım çok .. üzülmemek elde değil.. beklicez..
Ah canım benim ahh..inan ki bende bu yılın başından beri istiyorum.Yalnız değilsiniz.. bende bu yılın başından beri koşturuyorum.. önce prolaktin dediler ilaç aldım düştü tekrar çıktı. Ovulasyonlar.. piki de gördüm her ay yok yok yok. Eşimde sağlıklı bir sorun yok. Ama olmuyor.. olmadı.. bu ay klomen kullandım ilk kez.. şimdi bekliyorum reglimi sancım çok .. üzülmemek elde değil.. beklicez..
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın canım. ALLAH herkese nasip etsin sağlıkla, hayırlısıyla.Ah canım benim ahh..inan ki bende bu yılın başından beri istiyorum.
Dün ölçtürdük canım 23.35 di 87 olmuş çok şükürHcg ne durumda
Benimkide dün öğlen 102,31 çıktı aynı günlerde gebe kalmışız :)Dün ölçtürdük canım 23.35 di 87 olmuş çok şükür
Maşallah canım gözün aydın. Benim 12.08 tarihinde pik gördüm o gün ve ertesi günü değerlendirdim. O zaman oldu büyük ihtimalle. Regl kaç gün var ?Benimkide dün öğlen 102,31 çıktı aynı günlerde gebe kalmışız :)
Benim yumurtam 13. Ünde çatladı cuma günü regle 2 gün kala 23,8 ile öğrendim iki gün sonra yani regl günü 61 çıktı dünde 102. Şuan 2 gün geciktim yani. 4 haftalık oluyor galibaMaşallah canım gözün aydın. Benim 12.08 tarihinde pik gördüm o gün ve ertesi günü değerlendirdim. O zaman oldu büyük ihtimalle. Regl kaç gün var ?
Evet canım 4 haftalık. :) Bende regl günümde merak ediyorum değerimi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zamanlarımız aynı :) Regl olman gereken günde ağrın falan oldu mu ?Benim yumurtam 13. Ünde çatladı cuma günü regle 2 gün kala 23,8 ile öğrendim iki gün sonra yani regl günü 61 çıktı dünde 102. Şuan 2 gün geciktim yani. 4 haftalık oluyor galiba
Adet gününün geçmiş olması gerekmiyor mu? 12 sinde pik görmüşsün hadi diyelim 1 gün geç çatladı 14 gün sonrası adet günün oluyor 26 27 sine denk geliyor yanlış mı hesapladım. Evet ağrım oldu ader ağrısı gibi ama tam benzemiyorda onun kadar şiddetli değil ama çok ayakta kalırsam yada yorulursam hissettiriyor sonra geçiyor.Evet canım 4 haftalık. :) Bende regl günümde merak ediyorum değerimi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zamanlarımız aynı :) Regl olman gereken günde ağrın falan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?