Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanıyorum söylediğini candan söylediğine,ama bugünki kadar yarın bozulur çok kezkendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak en çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak..Madem ki bu dünya bile yok olacak bir gün sevginin bitmesine insan neden üzülsün?Aşk mı kaderi kovalar kader mi aşkı daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi..
Merak aşktan daha güçlü birşey..Bir kere aşık olunca bilirsin aşkın sana ne yapacağını,ama merak öyle değil..Eğer birini merak edersen o merak seni alır götürür.
Teslim olunmadan sadık olunmaz...Sadakat ne menem şeydir bu sadakat?Sadakat sır saklamak mıdır?sessiz kalmak mıdır?kıyametin kopacağını bile bile..Ölüm gibidir sadakat pazarlığı olmaz bir kere çizgiyi geçtin mi yoktur dönüşü..Ne umutlar fısıldarsa fısıldasın, sana hayat çeker gider sadık kalmaz sonunda.. Ama kötülük öyle mi hep yanıbaşındadır insanın.Sözler verilir,sözler unutulur;gün gelir İHANET eden SADAKAT ister.Sadaka gibi verilmez sadakat,isteyen hepsini ister.Sevdiğine sadık kalan adam kendinden vazgeçebilen adamdır.
Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar.
Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar.
Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın keşke
yalnızlığımla paylaştığımı senle paylaşsaydım keşke
SENİN ADIN YALNIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YALNIZ KALSAYDIM
* Eğer kendiniz hakkında konuşursanız, erkek sıkıcı olduğunuzu düşünecektir. Eğer başkaları hakkında konuşursanız dedikoducu olduğunuzu düşünecektir. Eğer kendisi hakkında konuşursanız, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunuzu düşünecektir.