• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

elifbiliyorum4ko.jpg

bizimogrenciler_ask2_0_preview.jpg

Yüreğin bir volkansa eğer,avuçlarında çiçekler açmasını nasıl umabilirsin?

Gecmise donuk yasamak yurekten sevip terkedilenlere mahsustur…
Karsiliksiz sevmek yalnizca onlarda vardir…Her yigidin harci degil…

Yalandan sevmek nedir ki sanki…Herkes yalandan sever…

SEVMEK YÜREK İSTEERR !!!!!​

Beni bir gün bırakacaksan sevme… Beni ben oldugum için sev. Beni hayatta güçlüyüm diye sevme
Agladıgım çaresiz oldugum vakitler sev beni.
Sarma beni keyiften bacak bacak üstüne atmısken
Isyan edince dudaklarım o zaman sarıl sustur beni sustur ki cennete oynayayım seytana degil.
Beni seni güldürüyorum diye sevme agladıgında yanında olacagım için sev beni.
Beni mutlu etmek için "seni seviyorum" deme içinden geldigi zaman seni seviyorum de bana.
Bana asık olma yazınca birkaç satırı beni öyle bir anda sev ki hiçbir seyim olmasın o anda tut yakamdan. Önünde engel yokken beni sevme karsına dikilirse daglar pes etmeyeceksen sev beni.
Pusu kurmussa deli yalnızlıklar o zaman sev beni.
İnsanlardan korkuyorsan beni sevme bir Allah de birde sen de bunun için sev beni.
Ben mutlu oluyorum diye öpme beni sevdigin için dokundur dudaklarını kalbime…
Ben istedim diye tutma ellerimi ansızın kalabalıgın ortasında seni seviyorum diyerek haber vermeden güzelce taciz et ellerimi güldür yüzümü.
Korkusuz degilsen sevme beni
Seveceksen deniz feneri kadar cesur ol benimle dal en korkunç karanlıklara öyle sev beni
Diyorum iste anlıyorsan eger
KORKAKSAN sevme beni…

Hiçbir duygumu ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil.

thumb_654774711.gif

Bu kadar derin miydi sana olan sevdam ve bu kadar yetmez miydi kelimeler seni tanıdıktan sonra aşkı anlatmaya ? Meğer ne kadar boşmuş hayat senden önce.
Her sabah adınla uyanmak , her gün seni hatırlamak , bıkmadan , usanmadan seni sevmek ve beklemek , sen bilmesen bile her an seni özlemek meğer ne güzel ne tarifsiz bir duyguymuş...Meğer hayat ne kadar boş ne kadar anlamsızmış senden önce...
İyi varsın , iyi ki seni tanımışım ve iyi ki hayatımı seninle doldurmuşum.
" Hayatıma girdiğin için , bana o güzel gözlerine her bakışımda , dünyanın bütün güzelliklerini bir arada gösterdiğin için teşekkür ederim..."
Sen bana verilen en güzel ceza ve bana sunulan en güzel

SEV ÖYLE SEV Kİ.SENDE KALMASIN
ZERRE KADAR GURUR.GURURUN OLDUĞU
YERDE AŞK IZDIRAP OLUR..

i115190785_9286.gif

İnsanin içine isleyen bir ayaza ev sahipligi yapan kis sabahinda,seni düsündügümde içime yayilan sicakligin, disaridaki iki metre kari bile eritebilecegini düsünüyorsam...

Uykudan yüzüme mutlu bir gülümseme ile kalkip benimle birlikte uyanan güne senin adini veriyorsam...

Evimin bütün duvarlarinda senin yüzünü görüp, bana baktigini hissediyorsam ve bu beni her gün ayni sekilde heyecanlandiriyorsa...

İçtigim çayin sekeri, yedigim her yemegin tuzu sen oluyorsan...

Sokakta bana bakan her insan, yüzümdeki tarifsiz sevinci görüp hayrete düsüyorsa...

Sevdigin sarkiyi defalarca basa alip bikmadan dinleyebiliyorsam...

Yorucu bir günün sonunda ufacik bir sözünle, bir gülüsünle uzun bir tatilden dönmüs gibi enerji doluysam...

Gün boyu saatleri, dakikalari sayip “neden geçmiyor bunlar” diye hayiflaniyorsam ve hep seninle bulusacagimiz ani bekliyorsam...

Kitap okurken seni düsünmekten kendimi alamayip ayni satiri defalarca tekrar ediyorsam...

Sonra sana bunu anlattigimda birlikte ne kadar gülecegimizi düsünüp keyifleniyorsam...

Seninle ilgili planlar yapiyorsam...

Sadece varsayimlara dayali olsa bile o planlari mükemmellestirmek için her ayrintida dakikalrca düsünüyorsam...

İzledigim filmdeki basrol oyuncularinin yerine kendimizi koyup “biz olsaydik böyle yapardik” diyorsam...

Yüzyillardir sevgililerin kullandiklari klasik sözcüklerin benim duygularimi anlatmaya yetmedigini fark ediyorsam...

Yine de bunlari söylemekten hiç ama hiç bikmiyorsam...

Askimin coskusunu sana yansittigimda senin de bana ayni coskuyla karsilik verecegini biliyorsam...

Kahkahanin en güzelini seninle atacagimi, yemegin en güzelini seninle yiyecegimi, aski yalniz senin askinla tadacagimi düsünüyorsam...

“hayatinin en anlamli seyi ne” diye sorduklarinda tereddüt bile etmeden senin adini verebiliyorsam...

Sen benim için vazgeçilmez olmussun demektir..

Sen hiç duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi...
Üzüldün mü, yanaklarindan süzüldü mü hiç bir baskasinin gözyaslari...
Yabanci hıçkırıklar gelip düğümlendi mi göğsünde...
Düşündün mü geceleri... senin olmayan rüyalar gördün mü...
senin olmayan birini sevdin mi?
Gökyüzüne baktin mi , yıldızlar düştü mü güneş doğdu mu her gecenin sonunda ?
Uyandın mi başka birinin sabahına?
Hiç sevdin mi sen,
Duydun mu baska bir yüreği kendi göğsünde atar gibi...
Gülümseyişini hissettin mi belli belirsiz
senin dudaklarındaymışcasına yakın... Sıcak...
Hiç sevdin mi senin olmayan birini?
Senin olmayan bir şehirde, bir gecede, bir bedende yaşadın mı hiç?
Sen hiç gerçekten sevdin mi senin olmayan birini

Back