• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
Gayet basit
Günün Aşk Sözü
Buraya her ugradığınızda sizde birer söz ekleyin...
tabiki ilk benden geliyoooa.s.

"Gönlümsün yaşadım yaşanacak,
geri kalan ömrümsün..
ayrılıklar olmasında Aşkın öldürsün..
izin ver hayatında kalayım sonsuza

unfftu5.jpg

terk ettım ben yoklugunu hasretınle Ölemezdım ,yokluguna alıŞarak varlıgını sevemezdım ..senı baŞkasında bulmak artık korkutmuyor benı ! Tarafımdan ÖdenmıŞtır bu sevdanın bedelı ...!!!

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

“Sana ihtiyacım var, gel !” diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım..

Madem varlığım acı vermiyor sana, madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissedebiliyorsun, öyleyse yokluğumla kal sevgili..Madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun..

seviyorum demek zordur herzaman
boş bir laf gibi gelir
dur söyleme yalnızca bak bana
gözlerin söyler nasıl olsa
hergünün akşamında seni çok çok seviyorum

ınsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.

Kızlar sizinkiler kadar romantik olmasa bende bir şey söylemek istiyorum ...:hulya:

Aşık olmayı seviyorum ama İşe yaramaz adamlar beni deli ediyor uleynnn ...:roflol::umursamaz:

ben bir fidanım aşkım sen suladıkça yeşeriyorum...
Su vermeye gelmesen solacagım biliyorum...
Ama soldurmazsın gelirsin çünkü sende aşıksın bunu çok iyi biliyorum:)

Gel bir anLaşma yapaLım seninLe .. payLaşaLım herşeyi , suLardan başLayaLım önce .. engin denizLer , aşıLmaz okyanusLar senin oLsun .. bana sadece gözLerini ver .. ben biLmem öyLe süsLü keLimeLeri , seviyorsam bunu başka türLü söyLeyemem .. bana Lazım değiL anLaşıLmaz sözLer , senin oLsun Lugattaki tüm sözcükLer .. bana Seni Seviyorum yeter .. ALfabeden en güzeL sözü yazmak için 29 harfe ne gerek var .. aL 26sı senin oLsun , bana SEN yeter ..

Her yangın önce başladığı yeri yakar.
Sana küçük kendime büyük gelen yüreğimde,yıllar geçse de
SENİN ADIN YAZAR.
Ve bil ki sevdiğim,uslanmaz ruhum yaşadıkça
SENİ SEVER, SENİ SEVDİKÇE YAŞAR…

Back