..ve "Geleceğin Anne Adayları Kulübü" 'nün Güzel Hatunları İstanbul'da Buluşuyor :))

ellerine sağlık çilekcim...çok güzel olmuş...inşallah resimlerinizi de görürüz...

ahanda aglıyacam.ben olmuyacam ama.ortadan çartlıyom kıskançlıktan...artık bizde resimlerle avunuruz.inanın çok heyecanlıyım...keşke bende olaydım...senağlama
size iyi eglenceler bacılarım..

ahanda aglıyacam.ben olmuyacam ama.ortadan çartlıyom kıskançlıktan...artık bizde resimlerle avunuruz.inanın çok heyecanlıyım...keşke bende olaydım...senağlama

:1hug::1hug: oyyy ablacım yaaa.
İnşallah hep beraber olacağımız zamanda olur. İmkansız değilyaa.s.

Kıskançlığı lotusum gelince göreceğiz:1ninca:

eyup sultan meydanında akmanoglu fırını var tarıhıdır ve acıbademlerı meşhurdur keısnlıkle tavsıye ederım kızlar..:)bıde kandıl sımıtlerınden muhakkka yıyın ınan tadı damagınızda kalıcakk
ayy sız banacok yakınsınız bende gelıcem yaaaa pıerlotı üfffff harıka ama emınonude superde anlamadgm sey gazıosmanpaşada ne etceksınız yaw :)..

Hımm tamam canım teşekkür ederim.
Akmanoğlu fırını bunu tuttum aklımda.

Gaziosmanpaşaya ben,nevinırmak(ablam) vede dimplehawk gideceğiz.
Dimplehawk çığım kumaş aldı vede pardesü diktirdi orda. Bizde kumaş alıp terziye gitmeyi düşünüyoruz.
Zaten aslında amaç kumaş almaktı, ama istanbula kadar geldik buluşma yapmaya karar verdik :))

canımcım emınonune gıdceksenız bence gazıosmanpaşayı es gecın asıl kumascılar emınonunde yaw..

canımcım emınonune gıdceksenız bence gazıosmanpaşayı es gecın asıl kumascılar emınonunde yaw..

Yok yok orada ucuz kumaşlar varmışkaydirigubbakcemile3
Hem terzide gaziosmanpaşada. Gitmemiz lazım yani:lepi:
Hem dimplehawkçığımında iş yeri orada. Onunla orada buluşacağıza.s

ne kadar gusel bi buluşmaya davet yazısı inş kazasız belasız buluşursunuz... resimleri dört gözle beklicem canışkolar

Yok yok orada ucuz kumaşlar varmışkaydirigubbakcemile3
Hem terzide gaziosmanpaşada. Gitmemiz lazım yani:lepi:
Hem dimplehawkçığımında iş yeri orada. Onunla orada buluşacağıza.s

ya ben hergun gazıosmanpasadayım ayww neresıne gelıceksınız sız :)

Vaaaayyyyy Çileğim,şok geçirerek bayılan smileyleyley yani....

Çok süper olmuş topik yavrum...Ellerine gözlerine sağlık cicim...

heyecanlandım yavvvv....Neyse az kaldı,buluşup kaynatacaz inşallah....

Yapılan planın her anını yaşamak istiyorum ben yaaa...Zamanımız yeter inşallah...

Gerçi ben çabuk yorulan bi kişiliğim ama idare edecez artıkın:)))

Öptüm canımmm....

çileeeeek
çok güzel olmuş canım ellerine kollarına sağlık
bende çok heyecanlıyım buluşma için.
ne kaldı kine şunun şurasında 10 güncük felan
ayrıca acıbadem kurbiyesi yememişlere kesssinlikle tavsiye edeceğim bir tatlıdır.bayılırım ben.ama kızlar ben sizin yediklerinizin hepsini yiyemiycem.üzgünüm.diyetteyim biliyosunuz.beni yormayın lütfen tamammı.kendinize mukayyet olun :)

merhaba
günaydın
ben gelebilmeyi çok isterim ama bakalım kısmetç
beni kıskandıracak mınız şimdi sizzzzzzzzzz

ellerine sağlık çilekcim...çok güzel olmuş...inşallah resimlerinizi de görürüz...
sağolasın gülyüzlümmmm :1hug:
inş. a.s.
denefim yapma böylee :teselli:
bizi üzersinn :a015:
Kıskançlığı lotusum gelince göreceğiz:1ninca:
bence deee kaydirigubbakcemile3
tavsiyen için çok tşk karcım şutarafagitti
nasipse denicez :lepi:
ne kadar gusel bi buluşmaya davet yazısı inş kazasız belasız buluşursunuz... resimleri dört gözle beklicem canışkolar
teşekkürlerrrr ayçacımmm aminn :Saruboceq:
bekle bekleee :lepi:
sağol tatlişkom yaa Şeniz
beğenmenize sevindimmm :sm_cool:
bakalım cnm bende bu koca varken inş. diyim :1ninca:
acıbademi ben nasıl yememişim hayret yaa :sm_confused:
tatlı delisiyim halbukii, neyse yicez inş.
ben anlamam rejim falannn naniknanik
o gün öle bişeyin varlığını unutacaksın tamam mıı :mymeka:
Şeniz

acı badı-em kurabiyesi canım.
zaten fırında çıktığı an bitiyordur biz gititğimzide.
yani tazedr ve adama söylerisn biz tavsiye züerine geldik.bize en tazes
ni ve deyin..
afiyet olsun şimdiden

Ne demek oluyor bu bir açıklar mısın bir zahmetÇok üzgünüm çoook
(eyvahhh ne diyim ben şimdii delikafadulden)
şeyyy eeeeee
bişey demek olmuyor tatlişkomm
yanii arada antikalık yapabiliyorlar demek oluyor sadece kaydirigubbakcemile3
boşver sen bunları
işin o kısmını inş.. ben çözücemmm a.s

Radyolojim rejim mejim anlamam ben valla...Bir günlüğüne bozacaksın canım üzgünüm aslında değilim:roflol::roflol::roflol:
Hem uzmanlarda demiyormu,arada kendinizi şımartın diye,sende ogün şımartacan kendini bacım hatta bizde şımartırız seni hep beraber:1rolleyes:

Çileğim bende anlamadım bacım nedeme istediğini tam olaraktan...

siz yeni evlisiniz bunlar normal canım,takma kafana...Bikaç senede anca yola geliyor bu adamlar:)))

Ama yani sen bizi ööööyyylleeeee bırakıp gidecenmi yani,bunu mu demek istedin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…