- Konu Sahibi dimplehawk
-
:teselli::teselli:
Kızlar ben çıkayım akşama gelirim artık.
Hayde daha gelecek olanlarda gelsin
Naz, radyoloji haydeeealkisalkisalkis
ahanda aglıyacam.ben olmuyacam ama.ortadan çartlıyom kıskançlıktan...artık bizde resimlerle avunuruz.inanın çok heyecanlıyım...keşke bende olaydım...senağlama
size iyi eglenceler bacılarım..
Yaaa aynen unutmuşum onu.
Ama o bir ihtimal diye düşünüyorum ben. Çünkü o kadar vakit olmaz gibime geliyor.
Ama genede programa dahil tabi.
Bakalım gerçekleştirebilecek miyiz.
Hem birde swet'in dediği birşey vardı ama unuttum. Eyüp'te ne yiyecektik?
Acıbadem kurabiyesi mi?
Hımm tamam canım teşekkür ederim.
Akmanoğlu fırını bunu tuttum aklımda.
Gaziosmanpaşaya ben,nevinırmak(ablam) vede dimplehawk gideceğiz.
Dimplehawk çığım kumaş aldı vede pardesü diktirdi orda. Bizde kumaş alıp terziye gitmeyi düşünüyoruz.
Zaten aslında amaç kumaş almaktı, ama istanbula kadar geldik buluşma yapmaya karar verdik :))
canımcım emınonune gıdceksenız bence gazıosmanpaşayı es gecın asıl kumascılar emınonunde yaw..
Yok yok orada ucuz kumaşlar varmışkaydirigubbakcemile3
Hem terzide gaziosmanpaşada. Gitmemiz lazım yani:lepi:
Hem dimplehawkçığımında iş yeri orada. Onunla orada buluşacağıza.s
sağolasın gülyüzlümmmm :1hug:ellerine sağlık çilekcim...çok güzel olmuş...inşallah resimlerinizi de görürüz...
denefim yapma böylee :teselli:ahanda aglıyacam.ben olmuyacam ama.ortadan çartlıyom kıskançlıktan...artık bizde resimlerle avunuruz.inanın çok heyecanlıyım...keşke bende olaydım...senağlama
size iyi eglenceler bacılarım..
bence deeeKıskançlığı lotusum gelince göreceğiz:1ninca:
tavsiyen için çok tşk karcım şutarafagittieyup sultan meydanında akmanoglu fırını var tarıhıdır ve acıbademlerı meşhurdur keısnlıkle tavsıye ederım kızlar..:)bıde kandıl sımıtlerınden muhakkka yıyın ınan tadı damagınızda kalıcakk
teşekkürlerrrr ayçacımmm aminn :Saruboceq:ne kadar gusel bi buluşmaya davet yazısı inş kazasız belasız buluşursunuz... resimleri dört gözle beklicem canışkolar
sağol tatlişkom yaa ŞenizVaaaayyyyy Çileğim,şok geçirerek bayılan smileyleyley yani....
Çok süper olmuş topik yavrum...Ellerine gözlerine sağlık cicim...
heyecanlandım yavvvv....Neyse az kaldı,buluşup kaynatacaz inşallah....
Yapılan planın her anını yaşamak istiyorum ben yaaa...Zamanımız yeter inşallah...
Gerçi ben çabuk yorulan bi kişiliğim ama idare edecez artıkın:)))
Öptüm canımmm....
acıbademi ben nasıl yememişim hayret yaa :sm_confused:çileeeeek
çok güzel olmuş canım ellerine kollarına sağlık
bende çok heyecanlıyım buluşma için.
ne kaldı kine şunun şurasında 10 güncük felan
ayrıca acıbadem kurbiyesi yememişlere kesssinlikle tavsiye edeceğim bir tatlıdır.bayılırım ben.ama kızlar ben sizin yediklerinizin hepsini yiyemiycem.üzgünüm.diyetteyim biliyosunuz.beni yormayın lütfen tamammı.kendinize mukayyet olun :)
bakalım cnm bende bu koca varken inş. diyim :1ninca:
(eyvahhh ne diyim ben şimdii delikafadulden)Ne demek oluyor bu bir açıklar mısın bir zahmetÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?